Sepsa
Moderator: anex
-
1906
#2 Re: Sepsa
kako god hocesSkyfox wrote: trebam li brinuti? ..
ako ti nije mrsko - idi u hitnu - odmah dobijes antitetanus
ne smijes par dana jesti proteine cini mi se - i to je to
- Skyfox
#3 Re: Sepsa
1906 wrote:kako god hocesSkyfox wrote: trebam li brinuti? ..![]()
-
zelenashica
#4 Re: Sepsa
Haj bolan ne plači ne boli bocaSkyfox wrote:1906 wrote:kako god hocesSkyfox wrote: trebam li brinuti? ..![]()
![]()
ok
Dobiješ jednu bocu tetanusa i koliko znam imaš revakcinaciju za mjesec dana i godinu (mislim da me sjećanje dobro sluši ja baksuz vazda se porežem na nešto zahrđalo
Nego trk i onda nema potrebe da brineš
- Loulou
#5 Re: Sepsa
Dobro te sjećanje služi... Revakcinacija je nakon mjesec dana, pa nakon godinu dana i onda si miran 10 godina.zelenashica wrote:Dobiješ jednu bocu tetanusa i koliko znam imaš revakcinaciju za mjesec dana i godinu (mislim da me sjećanje dobro sluši ja baksuz vazda se porežem na nešto zahrđalo) i miran si niz godina i od narednih ozljeda.
Tako sam ja mirna (što se toga tiče) do 2014.
-
zelenashica
#6 Re: Sepsa
E vidis sve sam zapamtila samo nisam to da sam 10 godina mirnaLoulou wrote:Dobro te sjećanje služi... Revakcinacija je nakon mjesec dana, pa nakon godinu dana i onda si miran 10 godina.zelenashica wrote:Dobiješ jednu bocu tetanusa i koliko znam imaš revakcinaciju za mjesec dana i godinu (mislim da me sjećanje dobro sluši ja baksuz vazda se porežem na nešto zahrđalo) i miran si niz godina i od narednih ozljeda.
- cellisto
#7 Re: Sepsa
Ja sam se vakcinisala proslog septembra (revakcinacija nakon mjesec i godinu) i kazu da naredno vakcinisanje za pet, a ne deset godina 
- ljubav_aha
#9 Re: Sepsa
10 godina
- ljubav_aha
#10 Re: Sepsa
nikad nisma imala re-vakcinaciju nakon vakcinisanjaLoulou wrote:Dobro te sjećanje služi... Revakcinacija je nakon mjesec dana, pa nakon godinu dana i onda si miran 10 godina.zelenashica wrote:Dobiješ jednu bocu tetanusa i koliko znam imaš revakcinaciju za mjesec dana i godinu (mislim da me sjećanje dobro sluši ja baksuz vazda se porežem na nešto zahrđalo) i miran si niz godina i od narednih ozljeda.
- Loulou
#11 Re: Sepsa
To ne znam. Znam za ovaj prinicip koji sam gore spomenula.ljubav_aha wrote:nikad nisma imala re-vakcinaciju nakon vakcinisanjaLoulou wrote:Dobro te sjećanje služi... Revakcinacija je nakon mjesec dana, pa nakon godinu dana i onda si miran 10 godina.zelenashica wrote:Dobiješ jednu bocu tetanusa i koliko znam imaš revakcinaciju za mjesec dana i godinu (mislim da me sjećanje dobro sluši ja baksuz vazda se porežem na nešto zahrđalo) i miran si niz godina i od narednih ozljeda.
Tako sam ja mirna (što se toga tiče) do 2014.![]()
- ljubav_aha
#12 Re: Sepsa
loulou,mozda je drugaciji sistem