Seoska tračara

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
MedenoSrce

#76 Re: Seoska tračara

Post by MedenoSrce »

dita von teese wrote:samo iz razloga jer mi je to sto si uradio toj djevojci - neljudski.

Pa se ja umjesala.
a sta je on to njoj uradio?

nije je prisilio, kaze da je nije nagovarao - sta je on njoj onda tacno uradio? Spomenuo to na temi medju "dogadjajima kojima se ne ponosimo" :roll:
dita von teese

#77 Re: Seoska tračara

Post by dita von teese »

Nije imao iskren odnos prema njoj.

Mislis da bi ona s njim uopste bila da joj je objasnio kako nije njegova zelja da se medjusobno zadovolje, tj. da ona njega zadovolji, vec da postigne neki svoj cilj, da djevojka puritanka svojim postupkom postane nesto dijametralno suprptno tome. A on da postane frajer, na takav nacin. Neljudski je.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#78 Re: Seoska tračara

Post by Velkoski »

Ho'š reći da je ona imala u planu i vjenčanje ili?

Sumnjam da njemu nije bio cilj da bude 'zadovoljen'.
MorpheusAranea

#79 Re: Seoska tračara

Post by MorpheusAranea »

E, sad pitanje izmedju. Kad ste nekoga izigrali, ponizili, napravili budalu od nekoga itd itd.. jel mislite da ste vi krivi za njihovu nesrecu ili su oni sami krivi zato sto su dopustili da im neko to uradi? I obrnuta situacija isto, kad vas neko povrijedi. Da li krivite nekoga za svoju nesrecu ili sebe sto niste bili dovoljno pametni, oprezni,... i sto niste to zaustavili na vrijeme?
Muhamed Đakmić

#80 Re: Seoska tračara

Post by Muhamed Đakmić »

Ostavio djevojku pred samu njenu maturu. SMS-om. Pogodilo je baš. Debil sam, znam.

Nisam sto posto kriv, kriva je i ona. Jednostavno nisam bio u tom momentu spreman da budem centar bilo čijeg svijeta, a ona me takvim vidjela.
MedenoSrce

#81 Re: Seoska tračara

Post by MedenoSrce »

MorpheusAranea wrote:E, ovako. Zanima me koje ste najlosije, najbezobraznije i najbezobzirnije stvari uradili vasem sadasnjem ili bivsem partneru, bilo da se kajete zbog njih ili ne? Dakle, da li ste ih ikada ponizili, osramotili, prevarili osobu do koje vam je stalo ili uradili bilo sta sto ne biste voljeli da neko vama uradi?
ne znam ja da li bi ona s njim bila ili ne bi i boli me briga, samo je ocigledno iz tematike da nije bas najponosniji zbog toga pa samim tim ne znam ni kako je ispao frajer
dita von teese

#82 Re: Seoska tračara

Post by dita von teese »

leet wrote:Ho'š reći da je ona imala u planu i vjenčanje ili?

Cura je vjerovatno imala u planu samo da ga zadovolji, a ne da mu lijeci komplekse.
Ma ja ba

#83 Re: Seoska tračara

Post by Ma ja ba »

dita von teese wrote:Nije imao iskren odnos prema njoj.

Mislis da bi ona s njim uopste bila da joj je objasnio kako nije njegova zelja da se medjusobno zadovolje, tj. da ona njega zadovolji, vec da postigne neki svoj cilj, da djevojka puritanka svojim postupkom postane nesto dijametralno suprptno tome. A on da postane frajer, na takav nacin. Neljudski je.
Niti je ona puritanka, niti je on laf.
eluna

#84 Re: Seoska tračara

Post by eluna »

MorpheusAranea wrote:E, sad pitanje izmedju. Kad ste nekoga izigrali, ponizili, napravili budalu od nekoga itd itd.. jel mislite da ste vi krivi za njihovu nesrecu ili su oni sami krivi zato sto su dopustili da im neko to uradi? I obrnuta situacija isto, kad vas neko povrijedi. Da li krivite nekoga za svoju nesrecu ili sebe sto niste bili dovoljno pametni, oprezni,... i sto niste to zaustavili na vrijeme?
na sebe se naljutim - što nisam bila pametnija pa vidjela šta se sprema, ili što sam dozvolila sebi tako nešto

ali krivim pravog krivca - jer da je čovjek ne bi uradio tako nešto
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#85 Re: Seoska tračara

Post by Velkoski »

dita von teese wrote:
leet wrote:Ho'š reći da je ona imala u planu i vjenčanje ili?

Cura je vjerovatno imala u planu samo da ga zadovolji, a ne da mu lijeci komplekse.
I šta je onda ona konkretno 'izgubila' u tom slučaju ako joj je to bilo u planu? Mensčini da ti u ovome pronalaziš neku svoju prijateljicu, idući put nek' barem traži kakav stan, mog'o je neko naletit' u haustoru.
WildRedRose

#86 Re: Seoska tračara

Post by WildRedRose »

:lol: :lol: :lol:
dita von teese

#87 Re: Seoska tračara

Post by dita von teese »

leet wrote:
I šta je onda ona konkretno 'izgubila' u tom slučaju ako joj je to bilo u planu? Mensčini da ti u ovome pronalaziš neku svoju prijateljicu, idući put nek' barem traži kakav stan, mog'o je neko naletit' u haustoru.
Pa rekoh ti, nije bila svjesna da mu time lijeci komplekse.

Za sebe znam, ali za tebe ne znam gdje se pronalazis u ovome.
Muhamed Đakmić

#88 Re: Seoska tračara

Post by Muhamed Đakmić »

Da je puritanka, ne bi pristala na to, jako prosto.

Nije bitno da li se ja slažem sa njenim stavom po tom pitanju, bitno je da je ona sama pogazila svoj stav. Poslije pušenja nema kajanja. A didžej jest' đubre što je nije ispoštovao :D Ali da je ona toliko fina, odbila bi ga na kraju, pa ja ne vidim gdje je on pretjerano pogriješio :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#89 Re: Seoska tračara

Post by Velkoski »

dita von teese wrote:
leet wrote:
Pa rekoh ti, nije bila svjesna da mu time lijeci komplekse.

Za sebe znam, ali za tebe ne znam gdje se pronalazis u ovome.
Apsolutno svi imaju neke komplekse što znači da se niko ne bi trebao upuštati u seksualne aktivnosti?

Ne nalazim nigdje samo mi je simpatično što je muško 'đubre' u ovom slučaju, pa nije je kandžijom tjer'o.
Muhamed Đakmić

#90 Re: Seoska tračara

Post by Muhamed Đakmić »

E moj leetu, pa hoće romantičnog momka koji skupa sa njima gleda zalazak sunca i mašta o petero djece i kućici u cvijeću, ali nekako takvog uvijek traže u pogrešnoj grupi :D Uvijek im takvi završe u prijateljima, a zakače se za ove plejere. Pa kad uradi što je didžej uradio, onda on kriv, a nije ona :D

Ima frajer listing prekucanih treba dužine Telecomovog imenika, ali on rekao s njom je drugačije, i mora odmah biti drugačije :D
WildRedRose

#91 Re: Seoska tračara

Post by WildRedRose »

Muhamed Đakmić wrote:E moj leetu, pa hoće romantičnog momka koji skupa sa njima gleda zalazak sunca i mašta o petero djece i kućici u cvijeću, ali nekako takvog uvijek traže u pogrešnoj grupi :D Uvijek im takvi završe u prijateljima, a zakače se za ove plejere. Pa kad uradi što je didžej uradio, onda on kriv, a nije ona :D

Ima frajer listing prekucanih treba dužine Telecomovog imenika, ali on rekao s njom je drugačije, i mora odmah biti drugačije :D
potpisujem... dosta istine u ovome ima..
eluna

#92 Re: Seoska tračara

Post by eluna »

Kada postigneš ono što si želio u borbi za sebe i svijet te učini kraljem dana,samo priđi ogledalu, pogledaj se i vidi što Taj čovjek ima reći.Jer to nije tvoj otac, majka ili žena,čije sudove moraš proć;
Osoba čije mišljenje najviše znači u Tvom životu,ona je koja te gleda iz ogledala.Neki ljudi mogu misliti da si iskren prijatelji smatrati te divnim,
ali čovjek u ogledalu veli da si samo protuha,ako mu ne možeš pogledati u oči.
Njemu treba ugoditi, ostali nisu važni jer on je s tobom otvoren do kraja.
I prošao si svoj najteži ispit,ako je čovjek u ogledalu tvoj prijatelj.
Jer na putu života možeš prevariti cijeli svijet i u prolazu će te ljudi tapšati po ramenu,ali će ti konačna plaća biti bol srca i suze,ako si prevario čovjeka u ogledalu.

D. Wimbrow -- Čovjek u ogledalu
pakshu

#93 Re: Seoska tračara

Post by pakshu »

MorpheusAranea wrote:E, ovako. Zanima me koje ste najlosije, najbezobraznije i najbezobzirnije stvari uradili vasem sadasnjem ili bivsem partneru, bilo da se kajete zbog njih ili ne? Dakle, da li ste ih ikada ponizili, osramotili, prevarili osobu do koje vam je stalo ili uradili bilo sta sto ne biste voljeli da neko vama uradi?
bilo je ispada ali nista pretjerano sve u granicama normale.koji stos u nos i to je sve :D
alkalna_baterija

#94 Re: Seoska tračara

Post by alkalna_baterija »

@ dita
Niko nas ne moze natjerati da uradimo nesto sto ne zelimo. Cak i kad je ucjena u pitanju, ostavlja nam se izbor, samo je na nama da li cemo donijeti onu ispravnu odluku. Tako da, sto se mene tice, doticna je dobila sto je i zasluzila.
pakshu

#95 Re: Seoska tračara

Post by pakshu »

alkalna_baterija wrote:@ dita
Niko nas ne moze natjerati da uradimo nesto sto ne zelimo. Cak i kad je ucjena u pitanju, ostavlja nam se izbor, samo je na nama da li cemo donijeti onu ispravnu odluku. Tako da, sto se mene tice, doticna je dobila sto je i zasluzila.
zivio govornik
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#96 Re: Seoska tračara

Post by Chmoljo »

napraviste nauku od pušenja, i to ne od dimljenja... :roll:
ho oponopono

#97 Re: Seoska tračara

Post by ho oponopono »

pakshu wrote:
bilo je ispada ali nista pretjerano sve u granicama normale.koji stos u nos i to je sve :D

...ma đesi mangupe, ma zajebantu zajebani!Image
dita von teese

#98 Re: Seoska tračara

Post by dita von teese »

alkalna_baterija wrote:@ dita
:-)
pakshu

#99 Re: Seoska tračara

Post by pakshu »

ho oponopono wrote:
pakshu wrote:

...ma đesi mangupe, ma zajebantu zajebani!Image
evo me kuci :lol:
alkalna_baterija

#100 Re: Seoska tračara

Post by alkalna_baterija »

Mene kad neko zajebe, ne krivim tu osobu vec sebe, sama sam sebi to dozvolila. I ja sama iskoristavam tamo gdje vidim da mogu, zasto bih onda druge krivila zbog tog?
Svako ima razum da razmisli.
Post Reply