Seoska tračara
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- MorpheusAranea
#1 Seoska tračara
E, ovako. Zanima me koje ste najlosije, najbezobraznije i najbezobzirnije stvari uradili vasem sadasnjem ili bivsem partneru, bilo da se kajete zbog njih ili ne? Dakle, da li ste ih ikada ponizili, osramotili, prevarili osobu do koje vam je stalo ili uradili bilo sta sto ne biste voljeli da neko vama uradi?
- Pizdarijica
#2 Re: Seoska tračara
Smatram da su poštovanje i komunikacija u vezi najbitnije stvari, pored emocija naravno. Dok sam bila klinka imala sam fore varanja i petljanja i zauzvrat dobijala isto, a proizvod toga je loša i neozbiljna veza. Kad covjek sazrije postaje definisan, stabilan i bez kompleksa, a očekujem da je i muškarac pored mene takav, tako da tu nema mjesta takvim stvarima.
- graue_maus
#3 Re: Seoska tračara
kakve veze ima Seoska tračara sa temom
- Pizdarijica
#4 Re: Seoska tračara
lol ja nisam ni vidjela naslovgraue_maus wrote:kakve veze ima Seoska tračara sa temom
- WildRedRose
#5 Re: Seoska tračara
- Pizdarijica
#6 Re: Seoska tračara
A dobro, nisam registrovala, kliknula na prvi naslov.Kastanienallee wrote:Na koji nacin se udje na temu bez da se klikne na naziv teme?Pizdarijica wrote:lol ja nisam ni vidjela naslovgraue_maus wrote:kakve veze ima Seoska tračara sa temom
- MorpheusAranea
#7 Re: Seoska tračara
Cuj kakve ima
kad mi je pala na pamet ideja za temu, istovremeno mi se pred ocima stvorila slika seoske tracare koja ne trazi da zna nista dobro sto se desava vec bas lose i najgore sto ljudi rade i zbog cega bi ih trebalo biti stid.
Al', poenta nije tracanje vec me je bas zanimalo direktno cuti sta ste lose uradili u vezama kada ste se ponijeli prema nekome kao pravo djubre, blago receno, jer sam imao priliku da vidim nekoliko puta situacije i veze u kojima se to desavalo, bilo da je musko ili zensko u pitanju, kad su uradili neke totalno nelogicne i glupe i odvratne stvari i "pljunuli" i na vezu i na partnera, a bgm i sebi u lice. I to su bile u pitanju neke, dotad, ozbiljne, duze veze.
Medjutim, veci je problem sto osobe koje to urade i nisu svjesne svoje gluposti pa se logicno i ne osjecaju krivima kad im neko to spomene ili, iako su svjesne toga, pokusavaju otstraniti krivnju sa sebe nekom racionalizacijom itd itd.
Zato, vi koji ste zgrijesili prema svom partneru, hocu da cujem sta vi mislite o vasim postupcima, da li ste svjesni toga i kako se osjecate kada se sjetite toga. Uz sve ovo, mislim da je prevara najmanji problem i najmanji prekrsaj.
Al', poenta nije tracanje vec me je bas zanimalo direktno cuti sta ste lose uradili u vezama kada ste se ponijeli prema nekome kao pravo djubre, blago receno, jer sam imao priliku da vidim nekoliko puta situacije i veze u kojima se to desavalo, bilo da je musko ili zensko u pitanju, kad su uradili neke totalno nelogicne i glupe i odvratne stvari i "pljunuli" i na vezu i na partnera, a bgm i sebi u lice. I to su bile u pitanju neke, dotad, ozbiljne, duze veze.
Medjutim, veci je problem sto osobe koje to urade i nisu svjesne svoje gluposti pa se logicno i ne osjecaju krivima kad im neko to spomene ili, iako su svjesne toga, pokusavaju otstraniti krivnju sa sebe nekom racionalizacijom itd itd.
Zato, vi koji ste zgrijesili prema svom partneru, hocu da cujem sta vi mislite o vasim postupcima, da li ste svjesni toga i kako se osjecate kada se sjetite toga. Uz sve ovo, mislim da je prevara najmanji problem i najmanji prekrsaj.
- Ramzess Veliki
#8 Re: Seoska tračara
Taman sam se htio raspisati na par stranica, ali kad sam ovo pročitao napisaću samo - Nevin sam sudija slobode mi ...MorpheusAranea wrote:Cuj kakve imakad mi je pala na pamet ideja za temu, istovremeno mi se pred ocima stvorila slika seoske tracare koja ne trazi da zna nista dobro sto se desava vec bas lose i najgore sto ljudi rade i zbog cega bi ih trebalo biti stid.
![]()
- graue_maus
#9 Re: Seoska tračara

trebas i kaficu da ponudis raji .......na suho se ne traca ............
- MorpheusAranea
#11 Re: Seoska tračara
Hajmo hajmooooo! Razvezite kesuuu, sto socnije to bolje
Sada mozete pokazat kolka ste djubrad a da vas niko ne strijelja pogledom! 
-
EselamAlejk
#12 Re: Seoska tračara
Neće ti niko razvezati kesu, ovdje se svi znaju.MorpheusAranea wrote:Hajmo hajmooooo! Razvezite kesuuu, sto socnije to boljeSada mozete pokazat kolka ste djubrad a da vas niko ne strijelja pogledom!
- eluna
#13 Re: Seoska tračara
raskinula 5 dana prije zaruka
- MedenoSrce
#14 Re: Seoska tračara
Dogovorila se ja sa drugaricom da izadjem poslije posla kad eto ti njega sa buketom cvijeca kao da ja otkazem drugaricu i idem s njim, izmedju redova on meni.
Preuzmem buket, mahnem mu i izadjem sa drugaricom.
Inace mi se kosa na glavi dize od tih perfidnih pokusaja provjeravanja, manipulacije i kontrole.
Inace mi se kosa na glavi dize od tih perfidnih pokusaja provjeravanja, manipulacije i kontrole.
- eluna
#15 Re: Seoska tračara
doduše - i ja sam to uradila jednom .........samo nije bilo buketa cvijećaMedenoSrce wrote:Dogovorila se ja sa drugaricom da izadjem poslije posla kad eto ti njega sa buketom cvijeca kao da ja otkazem drugaricu i idem s njim, izmedju redova on meni.
- Sarah24
#16 Re: Seoska tračara
Upravo sam htjela nešto slično da napišem. Slabo da će neko pričati o svojim postupcima, pa sve i da se ne znaju ukoliko opiše neku situaciju rizikuje da ga "skonta" neko ko čita..EselamAlejk wrote:Neće ti niko razvezati kesu, ovdje se svi znaju.MorpheusAranea wrote:Hajmo hajmooooo! Razvezite kesuuu, sto socnije to boljeSada mozete pokazat kolka ste djubrad a da vas niko ne strijelja pogledom!
No, hajde, možda ima svijeta kojem je to nebitno.
(edit: što evo pokazuje nekoliko komentara)
- MedenoSrce
#17 Re: Seoska tračara
pa meni svi imalo bliski znaju koji mi je nik na ovom forumu 
- MorpheusAranea
#18 Re: Seoska tračara
Batali, mozete zakljucati/izbrisati temu.. nema joj spasa 
- eluna
#19 Re: Seoska tračara
nebitno je vjerovatno onima koji o tome ćute i kriju to kao zmija noge ........ iz ličnog iskustva znam da takvi naprave mali milon "teških grijeha", dok ljudi koji imaju savjest i koji spoznaju svoje greške jedini imaju hrabrosti pogledati se u ogledalo ono istinski ..... ostali se kriju iza parole "ma ko ga šljivi - bilo, prošlo, niko ne zna i sve za 5"Sarah24 wrote:
![]()
- Havatar
#20 Re: Seoska tračara
Haj ovih seoskih tracara samo sta znaju tracaju i ogovaraju..
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#21 Re: Seoska tračara
Kakve veze ima naslov sa temom 
- Sarah24
#22 Re: Seoska tračara
eluna wrote:nebitno je vjerovatno onima koji o tome ćute i kriju to kao zmija noge ........ iz ličnog iskustva znam da takvi naprave mali milon "teških grijeha", dok ljudi koji imaju savjest i koji spoznaju svoje greške jedini imaju hrabrosti pogledati se u ogledalo ono istinski ..... ostali se kriju iza parole "ma ko ga šljivi - bilo, prošlo, niko ne zna i sve za 5"Sarah24 wrote:
![]()
Ma ne, mislila sam oni koji budu pisali svoje "grijehe" ovdje, nije im bitno hoće li neko poznat pročitati ili ne ...
- MorpheusAranea
#23 Re: Seoska tračara
Umjetnicka sloboda. Hvala.ladyblue18 wrote:Kakve veze ima naslov sa temom
- MedenoSrce
#24 Re: Seoska tračara
ladyblue18 wrote:Kakve veze ima naslov sa temom
pa temu otvorila seoska tracara
- eluna
#25 Re: Seoska tračara
svoje grijehe ne krijem ....... to mi ga dođe kao kad alkoholičar laže sam sebi da nije alkoholičarSarah24 wrote:eluna wrote:nebitno je vjerovatno onima koji o tome ćute i kriju to kao zmija noge ........ iz ličnog iskustva znam da takvi naprave mali milon "teških grijeha", dok ljudi koji imaju savjest i koji spoznaju svoje greške jedini imaju hrabrosti pogledati se u ogledalo ono istinski ..... ostali se kriju iza parole "ma ko ga šljivi - bilo, prošlo, niko ne zna i sve za 5"Sarah24 wrote:
![]()
Ma ne, mislila sam oni koji budu pisali svoje "grijehe" ovdje, nije im bitno hoće li neko poznat pročitati ili ne ...