Idite na njihovu stranicu, pa onda na aktuelnosti i nađite artikal datiran 25.6.2006 i uvjerite se. Iste slike su i na engleskoj verziji.

Chunaarray wrote:Uvijek sam znao da tamo nešto ima! Slike su preuzete sa http://www.piramidasunca.ba i nema nikakvog objašnjenja šta je na njima (kao mi neznamo).
Idite na njihovu stranicu, pa onda na aktuelnosti i nađite artikal datiran 25.6.2006 i uvjerite se. Iste slike su i na engleskoj verziji.
![]()
![]()
More bit da nije osunecena, vec samo da je da prostis "napumpana" pa ti se samo ucinilo...array wrote:Izgleda osunećena što znači da su muslimani u Bosni preko 10000 godina. Znači puno prije hrvata i srba. U stvari, bosanci su bili muslimani i prije Muhameda!
aha velika cuna ko ova na slici...ifbbpro wrote:GOSPODIN Osmanagic je otkrio nesto veliko. Ne sprdajte se sa njegovim radom, bez uvrede, mnogi od vas su tek nedavno otkrili da nije lijepo pisati u gace. Bez uvrede jos jednom, ali covjek je na tragu neceg velikog cega NEMA U SPISIMA I HISTORIJI sto znaci da je to ipak NESTO VELIKO.
Izvini, ali ovo nije šprdanje. Ovu čunu je otkrio upravo gospodin Osmanagić. Idi fino na njegov web site pa je pronađi onako kako sam napisao u prvom postu.ifbbpro wrote:GOSPODIN Osmanagic je otkrio nesto veliko. Ne sprdajte se sa njegovim radom, bez uvrede, mnogi od vas su tek nedavno otkrili da nije lijepo pisati u gace. Bez uvrede jos jednom, ali covjek je na tragu neceg velikog cega NEMA U SPISIMA I HISTORIJI sto znaci da je to ipak NESTO VELIKO.
ifbbpro wrote:sto znaci da je to ipak NESTO VELIKO.