SENZACIONALNO! Avdic(S) proslavio Dan državnosti...
Moderator: anex
- BihYankee
#1 SENZACIONALNO! Avdic(S) proslavio Dan državnosti...
Evo gledam u osamstotom broju Slobodne Bosne (tj "jednog našeg sedmicnika") na strani 5 cijenjeni Milutin Stojčević objavio snimke sa obilježavanja Dana Nezavisnosti BiH a Glodgur ih redakcijski opremio naslovom "Dan državnosti BiH". E nije mi baš drago (desilo se i meni nedavno...doduše ja sam samo forumaš) i rijetko se kad sladim tuđim pravopisnim i inim greškama kao S.A. (što mu je postalo i svojevrstan znak prepoznavanja - meni simpatičan pa makar bio i cinizam) ali ovo je za svako divljenje: došla cica na kolica pa se desila krupna greškica....eh što je pukla provala...
Last edited by BihYankee on 09/03/2012 15:46, edited 1 time in total.
- karanana
#2 Re: Avdić(S) proslavio Dan državnosti...
ja ne znam osobu koja nije pogrijesila i bar jednom nazvala dan nezavisnosti danom drzavnosti. slicno je to.
- BihYankee
#3 Re: Avdić(S) proslavio Dan državnosti...
@KARANANA..
...pa ono jes..sto jes jes..i meni je malo neugodno bilo...al....
...pa ono jes..sto jes jes..i meni je malo neugodno bilo...al....
- Adriatic
#4 Re: Avdić(S) proslavio Dan državnosti...
Pa nakon dvije klipače, sve to postane isto.
Uzgred, ko još ozbiljno shvata ovog borca za Herceg Bosnu?
Uzgred, ko još ozbiljno shvata ovog borca za Herceg Bosnu?
- BihYankee
#5 Re: Avdić(S) proslavio Dan državnosti...
@Adriatic,
..ma nemoj tako Marinko! Senči je po meni autentični bosanski "poslednji mohikanac" i drago mi je što je principijelan : niko nema da valja...Shalu na stranu ne vidim nekog da mu je BiH vishe u srcu i djelu "at the(shitty") moment...meni je samo simpaticno da sad i on zna kako je kad te prozivaju zbog lapsusa...
..ma nemoj tako Marinko! Senči je po meni autentični bosanski "poslednji mohikanac" i drago mi je što je principijelan : niko nema da valja...Shalu na stranu ne vidim nekog da mu je BiH vishe u srcu i djelu "at the(shitty") moment...meni je samo simpaticno da sad i on zna kako je kad te prozivaju zbog lapsusa...
- BihYankee
#6 Re: SENZACIONALNO! Avdic(S) proslavio Dan državnosti...
@ladyblue
eto Senad Vas ismija u petak2.marta za onu posjetu federalnom premijeru...mogu mislit jes vam sad gotivia radi cice na kolicima....
eto Senad Vas ismija u petak2.marta za onu posjetu federalnom premijeru...mogu mislit jes vam sad gotivia radi cice na kolicima....
- iPod
#7 Re: SENZACIONALNO! Avdic(S) proslavio Dan državnosti...
Nakon što pročitah ovu njegovu SVAKA MI JE ZLATNA; SEDAM DANA & LJUDI , od mene mu je sve oprošteno 

- Sasvim_Obican
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#9 Re: SENZACIONALNO! Avdic(S) proslavio Dan državnosti...
mozda Slobodna HercegBosna i Senad aBdic slave taj dan kao Dan drzavnostiBihYankee wrote:Evo gledam u osamstotom broju Slobodne Bosne (tj "jednog našeg sedmicnika") na strani 5 cijenjeni Milutin Stojčević objavio snimke sa obilježavanja Dana Nezavisnosti BiH a Glodgur ih redakcijski opremio naslovom "Dan državnosti BiH". E nije mi baš drago (desilo se i meni nedavno...doduše ja sam samo forumaš) i rijetko se kad sladim tuđim pravopisnim i inim greškama kao S.A. (što mu je postalo i svojevrstan znak prepoznavanja - meni simpatičan pa makar bio i cinizam) ali ovo je za svako divljenje: došla cica na kolica pa se desila krupna greškica....eh što je pukla provala...
-
Holms
#10 Re: SENZACIONALNO! Avdic(S) proslavio Dan državnosti...
a naslovnica novog broja je u Senadovom stilu. fuj 
-
Baudelaire
#11 Re: SENZACIONALNO! Avdic(S) proslavio Dan državnosti...
Senad se prodao. Kao i drugi Senad. Kao i treći. Kao i skoro svi naši novinari. Svi su oni Senad. Ljigave spodobe, naprosto mi se gade.
-
Holms
#12 Re: SENZACIONALNO! Avdic(S) proslavio Dan državnosti...
valjda je to tako...kad novinar pređe 5 banki pogleda ko najviše nudi i ......
a onda se sjetim i onih koji se nikad ne prodaju kao na pr Gojko Berić i dr.
znači ipak je do pojedinca....
a onda se sjetim i onih koji se nikad ne prodaju kao na pr Gojko Berić i dr.
znači ipak je do pojedinca....