KENJAC wrote:... Sta je to prokleto u Bosnjackom bicu , da se odrice svega sto valja ???
Senilni akademik
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#501 Re: Senilni akademik
- ultima_palabra
#502 Re: Senilni akademik
Hablečina bio i ostao, intelektualac opšte prakse ustoličen kao neki bard bošnjačke pameti od masmedija tipa Avaza i Hayata... o čemu god da se ozbiljno povede rasprava vidi se koliko je šupalj. Ustvari, dobar je u poznavanju porijekla balkanskih prezimena i kvalitete viskijaHodidid wrote:Dobro vi sad covjeka od 85-86 godina uzeli na trehu. Covjeku se moze stosta zamjeriti u njegovim izjavama ali sto se tice intelekta tu se malo ko s njim moze porediti. Izhlapio covjek a hoce da jos igra neku ulogu u drustvu. Doduse i drugi ga guraju. To ne znaci medjutim da je hablek.
Mislim, izlišno je o svemu ovome govoriti nakon što ga je Haverić sahranio, halalio mu i proučio Fatihu.
-
The 51st State
#503 Re: Senilni akademik
eto haveric ga sahranio, sto jest, jest, a ko si ti i koje se tvoju vanforumske reference da seres jednom akademiku ili ga je i tu hayat i avaz ustolicio. jebote, kompleksi vas deru na sve strane, przite frajera od sto kuka sto tezgari pored ovakve drzave...ultima_palabra wrote:Hablečina bio i ostao, intelektualac opšte prakse ustoličen kao neki bard bošnjačke pameti od masmedija tipa Avaza i Hayata... o čemu god da se ozbiljno povede rasprava vidi se koliko je šupalj. Ustvari, dobar je u poznavanju porijekla balkanskih prezimena i kvalitete viskijaHodidid wrote:Dobro vi sad covjeka od 85-86 godina uzeli na trehu. Covjeku se moze stosta zamjeriti u njegovim izjavama ali sto se tice intelekta tu se malo ko s njim moze porediti. Izhlapio covjek a hoce da jos igra neku ulogu u drustvu. Doduse i drugi ga guraju. To ne znaci medjutim da je hablek.![]()
Mislim, izlišno je o svemu ovome govoriti nakon što ga je Haverić sahranio, halalio mu i proučio Fatihu.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#504 Re: Senilni akademik
Šališ se, pa on ih i u 9. deceniji života voda k'o telce na ularu. Lafo ''vodio pregovore sa Miloševićem u ime muslimana''.spartanac bg wrote:slab je tunjo za ove iz sanuultima_palabra wrote:Hablečina bio i ostao, intelektualac opšte prakse ustoličen kao neki bard bošnjačke pameti od masmedija tipa Avaza i Hayata... o čemu god da se ozbiljno povede rasprava vidi se koliko je šupalj. Ustvari, dobar je u poznavanju porijekla balkanskih prezimena i kvalitete viskijaHodidid wrote:Dobro vi sad covjeka od 85-86 godina uzeli na trehu. Covjeku se moze stosta zamjeriti u njegovim izjavama ali sto se tice intelekta tu se malo ko s njim moze porediti. Izhlapio covjek a hoce da jos igra neku ulogu u drustvu. Doduse i drugi ga guraju. To ne znaci medjutim da je hablek.![]()
-
hecimnadri
#505 Re: Senilni akademik
Senilni akademik ko pokvarena ploča na TV 1 u emisiju Ja biram goste (koju opet vodi propali novinar Mandal )ponavlja ko papagaj kako je stranka Demokratske Fronte unaprijed osuđena na propast.
Ova teza postavljena u emisiji Mandala,uz podršku Senilnog akademika i Vlastimira (tajode propali novinar) pokazuje samo koliko se Fahro boji uspjeha ove stranke .
Mislim da će Komšić dobiti glasove i SDP-eovih ali i SBB-eovih birača.
Ova teza postavljena u emisiji Mandala,uz podršku Senilnog akademika i Vlastimira (tajode propali novinar) pokazuje samo koliko se Fahro boji uspjeha ove stranke .
Mislim da će Komšić dobiti glasove i SDP-eovih ali i SBB-eovih birača.
- hevi metalac
#506 Re: Senilni akademik
Kad pogledas ko je najveci intelektualac onda, kome nije jos jasno, bude jasno zasto smo nahebali. I kad su "birali"
intelektualce mgoli su izabrati nekog ko je bar blizu intelektualca, ne ovog supljaka. sto je najgore, i danas kad se vide rezultati njegovih "umotvorina", a zapravo katastrofalnih poteza s teskim posljedicama, imas ljude koji ga hvale
intelektualce mgoli su izabrati nekog ko je bar blizu intelektualca, ne ovog supljaka. sto je najgore, i danas kad se vide rezultati njegovih "umotvorina", a zapravo katastrofalnih poteza s teskim posljedicama, imas ljude koji ga hvale
- sinuhe
#507 Re: Senilni akademik
E da Spaho ne popi onu kafu.