Sener Bjaramiovic smjnjen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- fole13
#1 Sener Bjaramiovic smjnjen
sener vise nije trener sarajeva
samo da mi je znati radi cega ga smjenise
ili se opet vracaju stari kriminalci
-
vjecnobordo
#2 Re: Sener Bjaramiovic smjnjen
Uvijek su i bili tu. Muco & co. Prije sezone su procurile info da će Šener biti smjenjen nakon 6. kola bez obzira na rezultate i to se desilo. Kao objašnjenje iz kluba dolazi navod da nije osvojio 50% bodova(falio mu jedan). Jedan klaun otišao, dolazi novi, još gori, a vodstvo cirkusa ostaje i dalje istofole13 wrote:sener vise nije trener sarajeva![]()
![]()
Imamo najbolje igrače u zadnjih par godina, imamo najbolje navijače, ali kriminalci još uvijek u klubu
UPRAVA NAPOLJE
MUCO, POVEDI SVOJE IGRAČE, OSTAVI ANS DA IGRAMO SA JUNIORIMA, SAMO ŠTO DALJE OD KLUBA
- Krigla_Sa
#3 Re: Sener Bjaramiovic smjnjen
Ne znam,mozda grijesim ali Sener po meni nije nikakav trener.
Prva stvar,ne zna covjek pricati i ne znam kome on moze biti autoritet,koga ce on s onakvom pricom natjerati da pruzi maximum...
Druga stvar,nebi da ispadne da glumim trenera ali je po meni konstantno grijesio u odabiru pojedinihi igraca (dudo,hiros,suljevic...pa eto i dzuakmic...)
Treca stvar ,mozda je ruzno ovo sto govorim ali brate ruzno ga je vidjeti na tv-u ,nema covjek zuba,mogao je makar skljocalicu nabaciti...
Jedino pozitivno sto se mene tice su onolike prijateljske utakmice i uigravanje ekipe...
A Husnija nam je izbor nema dalje
E moj Boze, a Husrefa smo imali i otjerali 
Prva stvar,ne zna covjek pricati i ne znam kome on moze biti autoritet,koga ce on s onakvom pricom natjerati da pruzi maximum...
Druga stvar,nebi da ispadne da glumim trenera ali je po meni konstantno grijesio u odabiru pojedinihi igraca (dudo,hiros,suljevic...pa eto i dzuakmic...)
Treca stvar ,mozda je ruzno ovo sto govorim ali brate ruzno ga je vidjeti na tv-u ,nema covjek zuba,mogao je makar skljocalicu nabaciti...
Jedino pozitivno sto se mene tice su onolike prijateljske utakmice i uigravanje ekipe...
A Husnija nam je izbor nema dalje
- armin_tz
#4 Re: Sener Bjaramiovic smjnjen
Stvarno su vam jadni ovi vasi u klubu... Što li su ga otherali
-
direktor77
#5 Re: Sener Bjaramiovic smjnjen
Ja sam njega vidio i cuo kako prica jednom i dosta mi je bilo, pa koga ce bolan on da afirmira i da natjera da bolje igra....boze sacuvaj.....cuj sef stucnog staba, jebote, sef strucnog staba, auuuffff....
- cyprus
#6 Re: Sener Bjaramiovic smjnjen
Po meni rezultati kluba uopšte nisu bili za otpuštanja, al eto...
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#7 Re: Sener Bjaramiovic smjnjen
Istina je sve to,ali koji su ga ku..c onda uopste dovodili,sezona je tek pocela i ne vjerujem da ce se promijena trenera odmah odraziti pozitivno na rezultat.Mislim da njegova smjena nema veze sa dosadasnjim rezultatima u prvenstvu!direktor77 wrote:Ja sam njega vidio i cuo kako prica jednom i dosta mi je bilo, pa koga ce bolan on da afirmira i da natjera da bolje igra....boze sacuvaj.....cuj sef stucnog staba, jebote, sef strucnog staba, auuuffff....
-
direktor77
#8 Re: Sener Bjaramiovic smjnjen
ja sam iz tz tako da neznam kakva je situacija, al zar bas nikog u onolikom sa nema dovoljno elokventnog covjeka za onaj poso pa su nasli onog trnokopa da vodi tim.....grunt wrote:Istina je sve to,ali koji su ga ku..c onda uopste dovodili,sezona je tek pocela i ne vjerujem da ce se promijena trenera odmah odraziti pozitivno na rezultat.Mislim da njegova smjena nema veze sa dosadasnjim rezultatima u prvenstvu!direktor77 wrote:Ja sam njega vidio i cuo kako prica jednom i dosta mi je bilo, pa koga ce bolan on da afirmira i da natjera da bolje igra....boze sacuvaj.....cuj sef stucnog staba, jebote, sef strucnog staba, auuuffff....
- van Basten
#9 Re: Sener Bjaramiovic smjnjen
neozbiljan potez uprave koja se još jednom pokazala kao ubjedljivo najlošija karika u funkcionisanju kluba.
neozbiljno je bilo smijeniti trenera sada, a još neozbiljnije kada se vidi koga su doveli
neozbiljno je bilo smijeniti trenera sada, a još neozbiljnije kada se vidi koga su doveli
- Dupli_skalp
#10 Re: Sener Bjaramiovic smjnjen
sva sreća pa su ga smijenili... seljak koji ne zna jednu jedinu prostoproširenu rečenicu sastaviti... nikakav trener, koji je većinu svog školovanja proveo slikajući se na tribinama evropskih stadiona (ko je gledao prilog o njemu pred početak sezone, sve je mogao vidjeti)... ima najbolji tim u ligi, a ostvari samo dvije pobjede i to na koševu od leotara na jedvite jade 1-0... ne znam koji k***c su ga uopšte dovodili, husref je za njega akademik u svakom pogledu...
-
cpt.picard
#11 Re: Sener Bjaramiovic smjnjen
Kazu stari pitari, niste nikad ljepse igrali. A i rezultati vam nisu losi s obzirom na raspored. Al bitno je to sto nema zuba... E jebes ti nas kao narod i vas kao navijace (ni kod nas nije nista bolje, Zeljo).Krigla_Sa wrote:Ne znam,mozda grijesim ali Sener po meni nije nikakav trener.
A Husnija nam je izbor nema daljeE moj Boze, a Husrefa smo imali i otjerali
- Baltazar_khan
#12 Re: Sener Bjaramiovic smjnjen
Husnija Arapović?
PUUUUUUUUUUUUUUU
šta će ba taj delegat? Vodi A2 reprezentaciju? Ovo je izgleda godina u kojoj se raspadaju totalno 2 Sarajevska kluba...
PUUUUUUUUUUUUUUU
šta će ba taj delegat? Vodi A2 reprezentaciju? Ovo je izgleda godina u kojoj se raspadaju totalno 2 Sarajevska kluba...
- Edin H.
#13 Re: Sener Bjaramiovic smjnjen
Eto vam Ciro 
Vodite ga
Vodite ga
- Baltazar_khan
#14 Re: Sener Bjaramiovic smjnjen
Ćiro je IZBORNIKEdin H. wrote:Eto vam Ciro
Vodite ga
- Krigla_Sa
#15 Re: Sener Bjaramiovic smjnjen
Ma gdje to majke ti .cpt.picard wrote:Kazu stari pitari, niste nikad ljepse igrali. A i rezultati vam nisu losi s obzirom na raspored. Al bitno je to sto nema zuba... E jebes ti nas kao narod i vas kao navijace (ni kod nas nije nista bolje, Zeljo).Krigla_Sa wrote:Ne znam,mozda grijesim ali Sener po meni nije nikakav trener.
A Husnija nam je izbor nema daljeE moj Boze, a Husrefa smo imali i otjerali
Imam i ja oci i ne smatram se nista manjim pitarom od nekih "starih"
Utakmica protiv celika katastrofa,protiv zrinjskog odlicna (jedina),i voma dobro je bilo drugo poluvrijeme protiv orasja.. Protiv Borca slabo,mada eto 0-0 je solidan rezultat,protiv leotara katastrofa,jedva 1-0 , protiv zvijezde katastrofa,vise se ja s rajom na terminu zalazem nego sto su se oni zalagali protiv zvijezde.
E ako je po njima ovakva igra "nikad ljepsa" ja ne znam onda od kad oni prate Sarajevo
-
Elvo
#16 Re: Sener Bjaramiovic smjnjen
Navodno je razlog bio losa igra protiv Zvijezde i taj poraz.Dobro to stoji-ali sa druge strane se klub zali na sudiju Skakica da im nije dozvolio da igraju protiv Zvijezde http://--- NO LINKS ---/tekst.aspx?id=13578 , znaci i da je Kapelo bio na klupi ti boda nebi uzeo .Potom ovoj otkaz je maslo samo nase mafije u upravi kluba. 
-
pipi7
#17 Re: Sener Bjaramiovic smjnjen
Bajramović nije autoritativan trener što znači da ne može voditi najdraži klub. To je uprava znala i kada su ga dovodili, ali ipak su ga doveli. Sad ga mijenjaju poslije 6. kola. Niđe veze!?
Husnija Arapović - niđe veze na kvadrat!?
Husnija Arapović - niđe veze na kvadrat!?
- slucajan
#18 Re: Sener Bjaramiovic smjnjen
Potpuno se slazem da imamo najbolje igrace... ali ako si gledao dosadasnje utakmice - NAJBOLJI IGRACI NE IGRAJU!vjecnobordo wrote:Uvijek su i bili tu. Muco & co. Prije sezone su procurile info da će Šener biti smjenjen nakon 6. kola bez obzira na rezultate i to se desilo. Kao objašnjenje iz kluba dolazi navod da nije osvojio 50% bodova(falio mu jedan). Jedan klaun otišao, dolazi novi, još gori, a vodstvo cirkusa ostaje i dalje istofole13 wrote:sener vise nije trener sarajeva![]()
![]()
![]()
![]()
Imamo najbolje igrače u zadnjih par godina, imamo najbolje navijače, ali kriminalci još uvijek u klubu![]()
UPRAVA NAPOLJE![]()
MUCO, POVEDI SVOJE IGRAČE, OSTAVI ANS DA IGRAMO SA JUNIORIMA, SAMO ŠTO DALJE OD KLUBA![]()
Jer nam standardno igraju Suljevic, Dzakmic, Dudo i Hiros, a to su 4 najlosija igraca (uz Sadikovica) koje je Sarajevo imalo u zadnjih 10 godina. Mislim da je to osnovni razlog zbog kojeg je Sener bivsi trener Sarajeva i nije mi ga zao uopste. Jer mi smo zbog njegove taktike prokockali 0-1 u Zenici i 1-2 u Orasju, a u Gradaccu nismo opucali na gol.
- slucajan
#19 Re: Sener Bjaramiovic smjnjen
Bio sam na utakmici, sudjenje je bilo na zadovoljavajucem nivou, malo domacinsko, ali cega sam se nagledao u nasoj ligi i sta sam dozivio, ovo je bilo sasvim korektno od strane Skakica.Elvo wrote:Navodno je razlog bio losa igra protiv Zvijezde i taj poraz.Dobro to stoji-ali sa druge strane se klub zali na sudiju Skakica da im nije dozvolio da igraju protiv Zvijezde http://--- NO LINKS ---/tekst.aspx?id=13578 , znaci i da je Kapelo bio na klupi ti boda nebi uzeo .Potom ovoj otkaz je maslo samo nase mafije u upravi kluba.
Prema tome, krivac nije sudija, po meni, jedini krivci su Dudo, Dzakmic i Hiros, koji nisu razmijenili 2 tacna dodavanja tokom cijele utakmice, a nisu ni dres isprljali u defanzivi... i naravno, onaj ko ih je stavio da igraju.
-
Fordas
#20 Re: Sener Bjaramiovic smjnjen
Po meni je ovo solidan potez uprave. Sa ovim su pokazali koliko im je stalo da se ove godine osvoji titula ili Kup te da Sarajevo izadje u Evropu. Ne kazem da je Husnija A. dobro rjesenje ali Sener je sa 4 gostovanja donio 2 boda sto je objektivno malo za ambicije FKS koji uz to ima i sjajan fond igraca. Zao mi je samo sto ispade da Sener nije dobro radio, ipak su se u pet prvi utakmica igraci borili na terenu kao malo kad i to treba cijeniti. U zenici smo zijanili najvise zahvaljujuci Alaimu, a u Orasju i BL smo sami sebi krivi sto nismo pobjedili, a imali smo dovoljno prilika
-
belissima
#21 Re: Sener Bjaramiovic smjnjen
Sta kukate odmah,Sener nije ispunio zacrtani cilj i noga.Tako to rade pravi klubovi!!!