Senad Lulić

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Od sljedece sezone Lulica vidim u ???

Poll ended at 21/07/2011 21:07

Bundesligi
24
35%
Seriji A
34
50%
Spanskoj Primeri
0
No votes
Engleskoj Premier ligi
5
7%
Francuskoj ligi
2
3%
Nekoj drugoj ligi
0
No votes
Ostaje u YB
3
4%

Total votes: 68

hljebarnik

#526 Re: Senad Lulić

Post by hljebarnik »

A lopta bi dosla do napada teleportacijom ? :lol:

Ja ne glumim ovdje nikakvog strucnjaka, selektora, trenera, menadzera itd. za razliku od vecine.
veljaca

#527 Re: Senad Lulić

Post by veljaca »

hljebarnik wrote:A lopta bi dosla do napada teleportacijom ? :lol:

Ja ne glumim ovdje nikakvog strucnjaka, selektora, trenera, menadzera itd. za razliku od vecine.
Bogami itekako ovdje svi ( pa i TI ) glumimo selektore ....

A ova izjava "A lopta bi dosla do napada teleportacijom.." ti je u najmanju ruku cudna - pa zasto sluze OSTALI vezni igraci, zar ako izvedes jednog od njih ( kojih je po meni bilo previse ) - onda nema niko da dadne loptu prema naprijed ?

"Napad je najbolja odbrana ...." - neko rece ....
" Da bi igrac dao gol, mora pucati ..." ( legendarni Braco ) ...
poznanik

#528 Re: Senad Lulić

Post by poznanik »

denimb wrote:Poslije onakvih provokacija sudije, normalno je da je covjek pukao, pa i Dzeko je dobio zuti zbog prigovora...Neko vec rece gore, jednostavno sudija je sinoc odradio odlican posao za Portugal...
Naši reprezentativci moraju konačno naučiti da sudiju na terenu samo čuju kad upotrijebi pištaljku i da se prema tome i ponašaju. Od rasprave, ubjeđivanja, od vrijeđanja i sl. niko nikad nije ostvario korist, samo štetu...Sudiju na terenu ne treba ni gledati, a ne prigovarati mu na suđenje. Za svaki prigovor na suđenje zadužen je Savez, koji jedini ima mandat i pravo prigovora UEFI.

Zadatak selektora je da igračima zabrani raspravu, vidjeli smo sinoć kako nas to skupo košta.
medo28

#529 Re: Senad Lulić

Post by medo28 »

kakva kazna o čemu vi lupate...zato što je prigovorio za ofsajd, čak i nije bilo agresivno kako sam ja vidio...i Džeko je dobio žuti za glupost pa šta... ljudi stvarno nemate veze za sportom, sportaš se kazni ako je nekog pljunuo, udario šakom, pijančio večer prije utakmice... za ekstremne crvene ionako uefa dodatno kazni igrača kao što je slučaj sa Rooneyem. Pozdrav
hljebarnik

#530 Re: Senad Lulić

Post by hljebarnik »

veljaca wrote:
A ova izjava "A lopta bi dosla do napada teleportacijom.." ti je u najmanju ruku cudna - pa zasto sluze OSTALI vezni igraci, zar ako izvedes jednog od njih ( kojih je po meni bilo previse ) - onda nema niko da dadne loptu prema naprijed ?
Sinoc nisu sluzili nizasta uglavnom. Sto se tice Bracine dubokoumne izjave, kada budemo imali igraca tipa Nani ili Ronaldo, mozda je neko i opali po golu.
Last edited by hljebarnik on 16/11/2011 13:28, edited 1 time in total.
Comrad

#531 Re: Senad Lulić

Post by Comrad »

E ja ove pojedine ljude fakat ne kontam, o kakvom vi sudjenju za portugal pricate, nije mi jasno. Zbog ovog mrzim onog Spahu, ok navijaj za nas normalno je, al nemoj me lagat u oci i trazit izgovore. Nasi su ih kacili na 30m samo tako. I sta ocekivati, da sudija nece svirat.

Jest, eto sudija nas je pokro. Da je neko drugi sudio, bilo bi 2-6 za nas. Dajte vise prestanite, ljudi su nas nadigrali, a ovoliko siljenja za nas odavno nisam vidio.

Nekoliko vecih odluka u nasu korist:
- penal za nas
- nije svirao ocit penal (rukom je neko igrao, papac ja mislim)
- nije svirao penal postigi (ok, mozda i nije bio penal, ali ako je vec siljio za njih, onda je komotno ono mogao odsvirati)
- postigi zuti (u vezi sa ovim gore iznad)

Sta je svirao za njih. Prekrsaje. Pa prekrsaji su bili, jer nije bilo drugog nacina da od zivotinja uzememo loptu. Nerviro sam se i ja priznam, ali ovako hladne glave...dajte molim vas, kakav crni sudija i zavjere.
Last edited by Comrad on 16/11/2011 13:33, edited 1 time in total.
veljaca

#532 Re: Senad Lulić

Post by veljaca »

Evo jedno pitanje vezano za temu ( Lulic ):

- znamo da je Lulic dobio zuti zbog prigovora, a onda i crveni, da li je po vama trebao Ronaldo dobiti zuti zbog udaranja po nozi Pjanica ( u nasem sesnaestercu ) u prvoj utakmici u Zenici. Ja mislim da je neko drugi bio ( pogotovo nas ) da bi mu onaj englez pokazao zuti. Ali ronaldo je to ....
Obuca9

#533 Re: Senad Lulić

Post by Obuca9 »

veljaca wrote:
hljebarnik wrote:@hrasno38

Bujrum apliciraj za selektora. S tobom na klupi ne sumnjam da cemo otici na SP. 8-)

@ovi iznad

Jes', sudija je kriv ali sto nismo primili jos koji go' a dali jos manje nego sto jesmo. Kako vam vise ne dosade te teorije zavjere. :-)
Sudija nije jedini krivac. Ali jeste krivac .... Ostali krivci su igraci koji nisu odgovorili situaciji, kao i selektor koji je morao igrati sa dva napadaca ( ovo je rekao i jedan od bivsih selektora Vlatko Glavas ) ...
Za tebe i ostale "dvonapadače", samo jedno pitanje, s koliko smo napadača igrali u Parizu?
byNelle

#534 Re: Senad Lulić

Post by byNelle »

Iznerviram jutrosnjim natpisima , obratio sam se redakciji scsport.ba.
njihov odgovor prenosim u cjelosti :

Re: Komentar na pisani tekst‏

1:00 PM

Reply ▼

[email protected]
Add to contacts
To ****************

Postovani ********,

Nije vodjen intrevju, niti su mu postavljanja pitanja. Nas novinar u
Lisabonu radio je kao i dan i noc, kako bi Vama nasim citaocima prenio
sve, ali sve sta se tamo desavalo.
Dakle, sacekao je Dzeku nakon doping kontrole, jer je, slozit cete se
pravo bitno da imamo izjavu naseg najboljeg igraca. Dakle, nije bio
intervju, nego ga je zamolio za komentar utakmice i ovaj sve to
izjavio sto ima snimljeno na diktafonu.
I sta je trebao ako je profesionalac? Ne napisati sta je izjavio...

Hvala Vam sto pratite nas portal, dio multimedijalnog sportskog
projekta, jedinog u BiH, kojeg jos cine sedmicna sportska informativna
revija Sport Centar, koja izlazi svakog utorka i Sport Centar TV
emisija (svakog dana u 18:15 i 22:10 emituje se na Programu plus).

Veliki pozdrav!

Quoting ************* <********@hotmail.com>:

>
>
>
>
> Postovani , Ovom prilikom bih kao navijac reprezentacije BiH ,
> zelio da izrazim zgrazavanje , ogorcenje i nevjericu , na tekst
> objavljen na Vasem portalu (Dzeko: Lulicu "zahvaliti" sto smo
> primili sest komada), kao i na intervju koji je Vas novinar vodio sa
> nasim najboljim igracem , Edinom Dzekom , nakon utakmice u Lisabonu
> , a sve u vezi odvratno sugestivnog pitanja o crvenom kartonu
> Senada Lulica , i potenciranja na Edinovu izjavu o tom slucaju.
> Ionako izmucenim igracima , strucnom stabu i u konacnici svim
> navijacima , nakon sinocnje utakmice , to stvarno nije potrebno.
> Pitam se samo s kojim ciljem i u kojem interesu? Svaka cast
> majstore!!! (novinaru , da ne dodje do zabune). LP ******
> *********
>
>
veljaca

#535 Re: Senad Lulić

Post by veljaca »

hljebarnik wrote:Igrati sa dva napadaca i napraviti jos vecu rupu na sredinu. Bas me zanima koliko bi onda primili od ODLICNOG Portugala veceras.

Al' haj. Vi sve znate !
hljebarnik wrote:
veljaca wrote:
Sinoc nisu sluzili nizasta uglavnom. Sto se tice Bracine dubokoumne izjave, kada budemo imali igraca tipa Nani ili Ronaldo, mozda je neko i opali po golu.

Malo ti je ovo kontradiktorno ... I zato sam ja i rekao da bi bilo bolje da smo napali sa dva napadaca ( a rekao je to i strucnjak Vlatko Glavas .... )
skafiskafsnjak

#536 Re: Senad Lulić

Post by skafiskafsnjak »

Po meni se Spahic ponio kao pravi profesionalac... i Edin je profesionalac ali je dosta mlad i ne zna jos dosta stvari. Ja mu prvi ne zamjeram, a misllim da nece ni Lulic :bih:
Sasvim_Obican

#537 Re: Senad Lulić

Post by Sasvim_Obican »

Boljeg od Lulića nemamo na toj poziciji. Lešinari, ne tjerajte ga !
skafiskafsnjak

#538 Re: Senad Lulić

Post by skafiskafsnjak »

Ma istina je da je los sinoc bio. Ali ljudi, kada se stavi na vagu svaka njegova minuta sto je igrao za repku, mislim da je sve u svemu vise dobro igrao nego lose...
Prema tome STFU !!!
hljebarnik

#539 Re: Senad Lulić

Post by hljebarnik »

veljaca wrote:

Malo ti je ovo kontradiktorno ... I zato sam ja i rekao da bi bilo bolje da smo napali sa dva napadaca ( a rekao je to i strucnjak Vlatko Glavas .... )

Sta je tu kontradiktorno ? Bilo ih je 5 na sredini i nisu haman nista uradili, zamisli da ih je bilo 4 i da smo mi jos bili "ofanzivni".

Nego, vidim ja da ti smatras Bracu i Glavas strucnjacima. :D
slusaj vamo

#540 Re: Senad Lulić

Post by slusaj vamo »

Sva ova patetika i trazenje krivca u jednom Lulicu ili bilo kojem drugom igracu upravo i pokazuje i dokazuje glavnog krivca za ovakve provale, a to je nas mentalitet. Mentalitet koji se prozima kroz publiku, "raju, pa i kroz nazovi sportske novinare, saveze, trenere itd. Mentalitet ciji su politicki predstavnici Sulejman Tihic i Zlatko Lagumdzija, a oni fudbalski Safet Susic i Munib Usanovic.

Svim, apsolutno svim momcima od jucer svaka cast. Najgori igrac tekme s nase strane je bio Jahic, kao i (jos gore) u Zenici, al nije on kriv sto je balvan, bar je nesto pokusao. Krivi su oni koji su ga tu stavili, a njima lizu guzove oni koji u zivotu drugo nista nit znaju nit ce znati.
veljaca

#541 Re: Senad Lulić

Post by veljaca »

hz__semir wrote:
veljaca wrote:
hljebarnik wrote:@hrasno38

Bujrum apliciraj za selektora. S tobom na klupi ne sumnjam da cemo otici na SP. 8-)

@ovi iznad

Jes', sudija je kriv ali sto nismo primili jos koji go' a dali jos manje nego sto jesmo. Kako vam vise ne dosade te teorije zavjere. :-)
Sudija nije jedini krivac. Ali jeste krivac .... Ostali krivci su igraci koji nisu odgovorili situaciji, kao i selektor koji je morao igrati sa dva napadaca ( ovo je rekao i jedan od bivsih selektora Vlatko Glavas ) ...
Za tebe i ostale "dvonapadače", samo jedno pitanje, s koliko smo napadača igrali u Parizu?
Ja govorim o utakmici u Portugalu ...

Ovo ti je trik pitanje ..... Cesto o ovome vodim(o) diskusiju na temi o Plavima sa Grbavice ....
Mozda bi pravi odgovor dao Vlatko Glavas ( ipak je on profesionalac - a ti i ja samo posmatraci .... ). Ali evo da pokusam da ti odgovorim:

Igrali smo sinoc sa samo jednim napadacem: Edinom Dzekom ..... Pored njega u reprezentaciji imamo od napadaca: Vedada Ibisevica i Muslimovica ....
Cesto se govori da su napadaci i Misimovic, Pjanic, Lulic, Mednunjanin,Zec pa i Maletic .... jeste ako predju centar i napadnu. Moglo bi se onda reci da je i napadac Spahic - dade gol ....

Ipak - rekao sam da u nasoj Reprezentaciji NAPADACI su: Dzeko, Ibisevic, Muslimovic ....
Po ovome sinoc smo igrali samo sa jednim napadacem ....
A mislim da je isto bilo i u Parizu .... a i tamo nismo ostvarili povoljan rezultat ...
Last edited by veljaca on 16/11/2011 13:53, edited 1 time in total.
veljaca

#542 Re: Senad Lulić

Post by veljaca »

hljebarnik wrote:
veljaca wrote:

Sta je tu kontradiktorno ? Bilo ih je 5 na sredini i nisu haman nista uradili, zamisli da ih je bilo 4 i da smo mi jos bili "ofanzivni".

Nego, vidim ja da ti smatras Bracu i Glavas strucnjacima. :D
Pa sam kazes da nisu nista uradili ..... bilo ih 5 ili 4 .... E zato, mozda da smo igrali sa Vedom i Dzekom u napadu - ovi bi mozda nesto uradili .....
hljebarnik

#543 Re: Senad Lulić

Post by hljebarnik »

veljaca wrote: Pa sam kazes da nisu nista uradili ..... bilo ih 5 ili 4 .... E zato, mozda da smo igrali sa Vedom i Dzekom u napadu - ovi bi mozda nesto uradili .....
Pa kako ce njih dvojica sami u napadu nesto uraditi ? :oops: Ponavljam, lopta bi se teleportovala do njih ? S tim da bi Portugalci imali jos i vise prostora i otisli na 10+. :D
veljaca

#544 Re: Senad Lulić

Post by veljaca »

hljebarnik wrote:
veljaca wrote: Pa sam kazes da nisu nista uradili ..... bilo ih 5 ili 4 .... E zato, mozda da smo igrali sa Vedom i Dzekom u napadu - ovi bi mozda nesto uradili .....
Pa kako ce njih dvojica sami u napadu nesto uraditi ? :oops: Ponavljam, lopta bi se teleportovala do njih ? S tim da bi Portugalci imali jos i vise prostora i otisli na 10+. :D
Stvarno nekada treba crtati ....
- Sredina je bila sa 5 igraca koji i po tebi i po meni nisu odigrali nesto ...
- u napadu je bio samo Dzeko - koga su cuvala uvijek 2-3 igraca a da smo igrali i sa Vedom, broj igraca u odbrani njihovih bi se povecao na 4-5 ( SAMIM TIME BI OPAO NJIHOV BROJ NA SREDINI - ovo je kljucno ) ... .E sada posto bi opao njihov broj na sredini ( bar za 2 , a kod nas za 1 - znaci tu smo u dobitku za jednog igraca ) onda bi bile vece sanse da nasih 4 na sredini uposle DVOJICU u napadu - nego samo jednog koji je bio dobro cuvan ... A da ne govorim da bi bile vece sanse da damo jos koji gol ....
Ako ne shvatas ovo - ja odustajem ....
hljebarnik

#545 Re: Senad Lulić

Post by hljebarnik »

Ma hajde uredu je. Ne mogu se ni ja raspravljati s tobom. Ipak ti smatras da su Glavas i Braco strucnjaci. :thumbup:

Da je tu bio Vedad i ostali u sredini bi magicno proigrali.
vryzas

#546 Re: Senad Lulić

Post by vryzas »

veljaca wrote:
hljebarnik wrote:
Stvarno nekada treba crtati ....
- Sredina je bila sa 5 igraca koji i po tebi i po meni nisu odigrali nesto ...
- u napadu je bio samo Dzeko - koga su cuvala uvijek 2-3 igraca a da smo igrali i sa Vedom, broj igraca u odbrani njihovih bi se povecao na 4-5 ( SAMIM TIME BI OPAO NJIHOV BROJ NA SREDINI - ovo je kljucno ) ... .E sada posto bi opao njihov broj na sredini ( bar za 2 , a kod nas za 1 - znaci tu smo u dobitku za jednog igraca ) onda bi bile vece sanse da nasih 4 na sredini uposle DVOJICU u napadu - nego samo jednog koji je bio dobro cuvan ... A da ne govorim da bi bile vece sanse da damo jos koji gol ....
Ako ne shvatas ovo - ja odustajem ....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

looooooodilo :-) :D
veljaca

#547 Re: Senad Lulić

Post by veljaca »

hljebarnik wrote:Ma hajde uredu je. Ne mogu se ni ja raspravljati s tobom. Ipak ti smatras da su Glavas i Braco strucnjaci. :thumbup:
Ovaj prvi siguno jeste i za mnogo jace od tebe i mene. A ovaj drugi je takodjer strucnjak za tebe i mene ....
hljebarnik

#548 Re: Senad Lulić

Post by hljebarnik »

veljaca wrote: Ovaj prvi siguno jeste i za mnogo jace od tebe i mene. A ovaj drugi je takodjer strucnjak za tebe i mene ....

:sax:
vaučer

#549 Re: Senad Lulić

Post by vaučer »

Krivca treba tražiti u defanzivnom trčanju i zatvaranja portugalskih igrača a ne u Luliću, Starku i slično.
Igrali su bolje, srčanije i s više zalaganja od svih BH igrača osim Džeke.
slusaj vamo

#550 Re: Senad Lulić

Post by slusaj vamo »

veljaca, de malo vode i kocku secera, zivota ti.
Post Reply