Senad Lulić

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Od sljedece sezone Lulica vidim u ???

Poll ended at 21/07/2011 21:07

Bundesligi
24
35%
Seriji A
34
50%
Spanskoj Primeri
0
No votes
Engleskoj Premier ligi
5
7%
Francuskoj ligi
2
3%
Nekoj drugoj ligi
0
No votes
Ostaje u YB
3
4%

Total votes: 68

sumirprimus

#476 Re: Senad Lulić

Post by sumirprimus »

hrasno
tesko je tebi prihvatit da smo mi izgubili,ko i vecini nas...
pa u afektu,svasta kazemo...
lulicu,papetu i ostalim igracima je najteze,jebga,oni su igrali na kraju,ne mi... nisu mazohisti pa da uzivaju u ovom... :(
treba pustit da se sve slegne,ohladi nek oni to izmedju sebe,...
lula je igrac i po,pogrijesio je,pa sta, svi grijese,idemo dalje...bice novih sansi,golova,radosti,...
SSemir

#477 Re: Senad Lulić

Post by SSemir »

prosli put misimovic, ovaj put lulic..jadni ste vi, nije to iz fudbalskih motiva nego iz "expres" motiva, zutilo, takva nam je nacija, samo se trazi skandal neki, pljuvanje..seljacine ste obicne!

slobodno kritikujte, iskoristite tu priliku, jer naravno, vi nikada necete osjetiti kritiku, jer ste jadni, blejite u te monitore i nista u zivotu niste znacajno uradili niti cete. vas vrhunac skretanja paznje na sebe je tak osto pljujete i vrijedjate..
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#478 Re: Senad Lulić

Post by hrasno38 »

north wrote:Da, da, Džeko sere pa sad po medijima proziva Senada kao glavnog krivca, samo će ga još više pishički slomiti, bezobrazno je to, onda je kako @tcz reče, trebao prozvati i Spahića u Francuskoj, ali je poznato da su oni najbolji haveri u repki.....

Nadam se da će se situacija malo smiriti, ostaviti selektora i sve igrače na okupu, ako je kako moguće i Rahimića koliko god da je u poznim godinama, pokušati naći još neka dva-tri nova imena koja će dodatno osvježiti repku i krenuti u nove bitke....Nema druge.....
Nema Dzeko sta koga da proziva jer je i on dobio zuti karton radi gluposti. Ali zato treba da selektor da najstrozije zabrani svim igracima bilo kakve razgovore sa sudijama i dobijanje zutih kartona radi gluposti.
fidoremilienko

#479 Re: Senad Lulić

Post by fidoremilienko »

SSemir wrote:prosli put misimovic, ovaj put lulic..jadni ste vi, nije to iz fudbalskih motiva nego iz "expres" motiva, zutilo, takva nam je nacija, samo se trazi skandal neki, pljuvanje..seljacine ste obicne!

slobodno kritikujte, iskoristite tu priliku, jer naravno, vi nikada necete osjetiti kritiku, jer ste jadni, blejite u te monitore i nista u zivotu niste znacajno uradili niti cete. vas vrhunac skretanja paznje na sebe je tak osto pljujete i vrijedjate..
što si upravo i sam uradio ;)
SaPnA

#480 Re: Senad Lulić

Post by SaPnA »

lulic jeste pogrijesio, ali jbga, ko nije, treba ga kaznit 1-2 utakmice na klupu, ali ta istjerivanja :-)
ja sam potpuno iza njeg
Hodidid

#481 Re: Senad Lulić

Post by Hodidid »

SSemir wrote:prosli put misimovic, ovaj put lulic..jadni ste vi, nije to iz fudbalskih motiva nego iz "expres" motiva, zutilo, takva nam je nacija, samo se trazi skandal neki, pljuvanje..seljacine ste obicne!

A ti si kao nesto bolji?
shalla

#482 Re: Senad Lulić

Post by shalla »

ma kakvo kažnjavanje kakva klupa ljudi dragi :-)

Treba mu se samo OBJASNITI da onoga nema kod evropskih sudija, i njemu i svima...
The 51st State

#483 Re: Senad Lulić

Post by The 51st State »

shalla wrote:ma kakvo kažnjavanje kakva klupa ljudi dragi :-)

Treba mu se samo OBJASNITI da onoga nema kod evropskih sudija, i njemu i svima...
samo se debilu objasnjavaju takve notorne stvari, jedino disciplinska mjera moze poluciti rezultat.
Obuca9

#484 Re: Senad Lulić

Post by Obuca9 »

SaPnA wrote:lulic jeste pogrijesio, ali jbga, ko nije, treba ga kaznit 1-2 utakmice na klupu, ali ta istjerivanja :-)
ja sam potpuno iza njeg
Zašto ga kazniti? Pa veću je glupost napravio Spahić u Parizu, pa ga niko nije kažnjavao.
JohnnyS.

#485 Re: Senad Lulić

Post by JohnnyS. »

ne treba lulu kriviti.
ovo je teska utakmica i ekscesi su moguci. a sta drugo ocekivati na onakvu postavku igre nego frustraciju. safet susic je unistio ovu utakmicu i mislim da mi je vrijeme da ide dalje. neka dodje neko novi. i sve fino iz pocetka lijepo. i svi zadovoljni. debakl je ocit.
igrace ne mozemo mijenjati al safeta mozemo. nova snaga nova energija. idemo dalje!
Infaze Studio

#486 Re: Senad Lulić

Post by Infaze Studio »

fidoremilienko wrote:
hrasno38 wrote:Nema nikakve potrebe optuzivati Lulica jer za ono samo reprezentativci BiH dobijaju crvene kartone. Nakon dosudjenog penala Ronaldo i jos neki igraci su zestoko prigovarali pomocnom sudiji pa niko nije dobio ni zuti. Pa zar je Salihovic zasluzio 5 utakmica neigranja za onaj crveni u proslim kvalifikacijama. Ovdje je jednostavno Portugal morao proci i to je to. Juse je Real izdao saopstenje da bi to bio veliki gubitak za ovaj klub da Portugal i Ronaldo ne odu na EP i tim je sve receno. Lulicev karton je samo dio sve ukupne predstave koju svi skupa trebamo sto prije zaboraviti i opet svi skupa se na naeki nacin potruditi i natjerati ova govna od politicara da nam stvore drzavu sa kojom se nece svi sprdati.
Kad ćemo mi prestati sa tom pričom da su svi protiv nas :roll: :skoljka:
Kad nas prestanu guziti kao sto nas guze vec odavno!!
Hoces reci da je sudjenje bilo korektno?? :lol: :lol: :zzzz:
The 51st State

#487 Re: Senad Lulić

Post by The 51st State »

hz__semir wrote:
SaPnA wrote:lulic jeste pogrijesio, ali jbga, ko nije, treba ga kaznit 1-2 utakmice na klupu, ali ta istjerivanja :-)
ja sam potpuno iza njeg
Zašto ga kazniti? Pa veću je glupost napravio Spahić u Parizu, pa ga niko nije kažnjavao.
jeste igracku na terenu, desava se, sport je to, docim za ovaj neuroticni ispad nema opravdanja...
bingov buraz

#488 Re: Senad Lulić

Post by bingov buraz »

Strasno koliko pljujemo po nasim momcima :(

Njemu je danas najteze sigurno,a ja pregledah onu izjavu Dzeke poslije utakmice i ne cuh da spominje Lulica,ponovo nasi takozvani novinari izmisljotinama dizu sebi tiraz sram da ih bude :x
JohnnyS.

#489 Re: Senad Lulić

Post by JohnnyS. »

hz__semir wrote:
ja sam potpuno iza njeg
slazem se. na onoj utakmici smo izgubili euro a ne sinoc. pa nikom nista ne mozemo igrace samarati. nismo spahu pa vala necemo ni lulica. a na kraju krajeva lulic i da je ostao u igri poraz je bio neminovan. a da spaha nije penal napravio ne znam bas da li bi fracuzi jos uvijek uspjeli dati go.
SaPnA

#490 Re: Senad Lulić

Post by SaPnA »

hz__semir wrote:
ja sam potpuno iza njeg
Pa dobro nisam ni mislio tako, ali eto napisao sam, lula je tek tu nekoliko utakmica, mozes rec novajlija i svima nam se dopao, sad radi jedne greske zivog ga zakopavati :? :?
cak i da je bio tu do kraja utakmice, svejedno bi izgubili, vidilo se to u 1. poluvremenu.
alica.k

#491 Re: Senad Lulić

Post by alica.k »

bingov buraz wrote:Strasno koliko pljujemo po nasim momcima :(

Njemu je danas najteze sigurno,a ja pregledah onu izjavu Dzeke poslije utakmice i ne cuh da spominje Lulica,ponovo nasi takozvani novinari izmisljotinama dizu sebi tiraz sram da ih bude :x
spominje ga. tise jer je vjerovatno skontao sta prica, al jezik je brzi od pameti.
bingov buraz

#492 Re: Senad Lulić

Post by bingov buraz »

alica.k wrote:

spominje ga. tise jer je vjerovatno skontao sta prica, al jezik je brzi od pameti.
Da precuo sam to prvi put slabo se cuje,losa izjava Dzeke jebi ga ne mozes tako na saigraca.
Last edited by bingov buraz on 16/11/2011 11:32, edited 1 time in total.
north

#493 Re: Senad Lulić

Post by north »

JohnnyS. wrote:ne treba lulu kriviti.
ovo je teska utakmica i ekscesi su moguci. a sta drugo ocekivati na onakvu postavku igre nego frustraciju. safet susic je unistio ovu utakmicu i mislim da mi je vrijeme da ide dalje. neka dodje neko novi. i sve fino iz pocetka lijepo. i svi zadovoljni. debakl je ocit.
igrace ne mozemo mijenjati al safeta mozemo. nova snaga nova energija. idemo dalje!
Hajde izbaci ti sad postavku igre koja bi sinoć uz onakav Portugal donijelo naš prolaz? Ubacivanje Ibiševića je l de, ok otoga se možemo sporiti i siguran sam da ako bi eventualno dali gol više isto tako bi i dva primili...... ima li još nešto?
Hodidid

#494 Re: Senad Lulić

Post by Hodidid »

Kako mislis ne spomenu ga? Jesi ti siguran da si saslusao od pocetka do kkraja izjavu? I sta koji klinac Dzeko ima bilo koga javno prozivati? I on je dobio zuti zbog preseravanja a mogao je dobiti i crveni da je nastavio.

Nije na novinarima da sute nego na igracima da ne pricaju gluposti.
fidoremilienko

#495 Re: Senad Lulić

Post by fidoremilienko »

Infaze Studio wrote:
fidoremilienko wrote:
hrasno38 wrote:Nema nikakve potrebe optuzivati Lulica jer za ono samo reprezentativci BiH dobijaju crvene kartone. Nakon dosudjenog penala Ronaldo i jos neki igraci su zestoko prigovarali pomocnom sudiji pa niko nije dobio ni zuti. Pa zar je Salihovic zasluzio 5 utakmica neigranja za onaj crveni u proslim kvalifikacijama. Ovdje je jednostavno Portugal morao proci i to je to. Juse je Real izdao saopstenje da bi to bio veliki gubitak za ovaj klub da Portugal i Ronaldo ne odu na EP i tim je sve receno. Lulicev karton je samo dio sve ukupne predstave koju svi skupa trebamo sto prije zaboraviti i opet svi skupa se na naeki nacin potruditi i natjerati ova govna od politicara da nam stvore drzavu sa kojom se nece svi sprdati.
Kad ćemo mi prestati sa tom pričom da su svi protiv nas :roll: :skoljka:
Kad nas prestanu guziti kao sto nas guze vec odavno!!
Hoces reci da je sudjenje bilo korektno?? :lol: :lol: :zzzz:
Uvijek za neuspjeh, vazda nam je kriv neko! Ne, suđenje nije bilo korektno. Trebao je Portugal dobiti dva čista penala + smo dali gol iz ofsajda! Šta ti tu ima nejasno?

S tim da je Stark dijelo ž.k. našim igračima i svirao neke niđe veze faulove.
JohnnyS.

#496 Re: Senad Lulić

Post by JohnnyS. »

north wrote:
JohnnyS. wrote:ne treba lulu kriviti.
Hajde izbaci ti sad postavku igre koja bi sinoć uz onakav Portugal donijelo naš prolaz? Ubacivanje Ibiševića je l de, ok otoga se možemo sporiti i siguran sam da ako bi eventualno dali gol više isto tako bi i dva primili...... ima li još nešto?
nema prijatelju te postavke. to se znalo kad smo ih izvukli da oni prolaze. al taktika je bila ocajna. i zbog nje je pola tuceta golova u nasoj mrezi. da je 3-2 niko nista mu ne bi rekao. al ovako je ruzno i logicno je da se nesto mjenja. igrace ne mozemo znaci mozemo selektora da se nesto osvjezi. safet ne zna mnogo treba biti realan.
Mobile_Disco

#497 Re: Senad Lulić

Post by Mobile_Disco »

hz__semir wrote:
ja sam potpuno iza njeg
Upravo to! Momak je reagovao kako je reagovao, i sta sad, bice bolje neki drugi put, ni on nije ovo uradio namjerno da oslabi ekipu, prigovor je normalan u svako sportu, samo sto neki mogu prigovarati i raditi sta hoce, dok neki kazu samo par rijeci i dobijaju karton, sjetimo se Salihovica i njegove kazne..
bingov buraz

#498 Re: Senad Lulić

Post by bingov buraz »

Hodidid wrote:

Kako mislis ne spomenu ga? Jesi ti siguran da si saslusao od pocetka do kkraja izjavu? I sta koji klinac Dzeko ima bilo koga javno prozivati? I on je dobio zuti zbog preseravanja a mogao je dobiti i crveni da je nastavio.

Nije na novinarima da sute nego na igracima da ne pricaju gluposti.
Polako,procitaj dva tri posta ispod ovog sto si citirao...a za takozvane novinare i dalje mislim isto.
north

#499 Re: Senad Lulić

Post by north »

Ma nije tačno, taktika je bila ista kao u Parizu, ali druga je stvar što Misimović i Pjanić kao što @sema reče na drugom podforumu nisu odigrali ni blizu kao u Francuskoj, tako da je sredina terena uz još dodajmo Medunjanina bila očajna....
Još kad na to dodaš crveni karton kod 3-2 i pishološki pad igrača nakon čega nastaje trpanje, onda je baš to do selektora, al u k...

Da se razumijemo, ne kažem da je Safet nepogrešiv, ali ovo sinoć u nekoj velikoj mjeri nije bilo do njega...
JohnnyS.

#500 Re: Senad Lulić

Post by JohnnyS. »

north wrote:Ma nije tačno, taktika je bila ista kao u Parizu, ali druga je stvar što Misimović i Pjanić kao što @sema reče na drugom podforumu nisu odigrali ni blizu kao u Francuskoj, tako da je sredina terena uz još dodajmo Medunjanina bila očajna....
Još kad na to dodaš crveni karton kod 3-2 i pishološki pad igrača nakon čega nastaje trpanje, onda je baš to do selektora, al u k...

Da se razumijemo, ne kažem da je Safet nepogrešiv, ali ovo sinoć u nekoj velikoj mjeri nije bilo do njega...
zadnje tri utakmice igra copy/paste taktiku. nema on mudrosti. ima samo smirenost. neka sada smireno krene u istambulspor ili tako nesto a mi da se lagano spremamo za brazil.
Post Reply