Senad Lulić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- demetra22
#401 Re: Senad Lulić
Ko je j*ni Lulic da svojoj ekipi priusti ovo na ovako vaznoj utakmici? Tekma je vaznija od njegovog ega, i ima da drzi jezik za zubima, ako nece, ima ko hoce. Cao - klupa. 
-
hau jes no
#402 Re: Senad Lulić
lulić jest pogriješio al za potop nije kriv. svaljivati na njega je samo traženje alibija. nakon prvih 15 minuta sam molio boga da ne primimo 3 do poluvremena.................demetra22 wrote:Ko je j*ni Lulic da svojoj ekipi priusti ovo na ovako vaznoj utakmici? Tekma je vaznija od njegovog ega, i ima da drzi jezik za zubima, ako nece, ima ko hoce. Cao - klupa.
- demetra22
#403 Re: Senad Lulić
Lulic je kriv u svom odnosu prema suigracima, treneru, i navijacima. Kriv je prema cijeloj drzavi. Eto za to je kriv.hau jes no wrote:lulić jest pogriješio al za potop nije kriv. svaljivati na njega je samo traženje alibija. nakon prvih 15 minuta sam molio boga da ne primimo 3 do poluvremena.................demetra22 wrote:Ko je j*ni Lulic da svojoj ekipi priusti ovo na ovako vaznoj utakmici? Tekma je vaznija od njegovog ega, i ima da drzi jezik za zubima, ako nece, ima ko hoce. Cao - klupa.
- blue_sky
#404 Re: Senad Lulić
e da mi je samo docekati dan kad cete prestati srat i glumit strucnjake..
- noiserr
#405 Re: Senad Lulić
Pa primi i Manchester United od City-ja 6 golova kad su imali 10 igraca. Itekako je kriv. Ja sam uvjeren da nebi crvenog Pape bi uveo Ibisevica, i igra bi imala totalno drugaciji tempo nego sto je imala. Mozda nebi smo pobjedili ali 6-2 je sramota. Pogotovo poslije onog naseg primitivizma, prozivanja Messia tj. Ronalda i lasera.hau jes no wrote:lulić jest pogriješio al za potop nije kriv. svaljivati na njega je samo traženje alibija. nakon prvih 15 minuta sam molio boga da ne primimo 3 do poluvremena.................demetra22 wrote:Ko je j*ni Lulic da svojoj ekipi priusti ovo na ovako vaznoj utakmici? Tekma je vaznija od njegovog ega, i ima da drzi jezik za zubima, ako nece, ima ko hoce. Cao - klupa.
Last edited by noiserr on 16/11/2011 02:06, edited 1 time in total.
-
hljebarnik
#406 Re: Senad Lulić
Ma da, treba ga objesiti. Svi ostali su vrhunski odigrali i onda ih on zajebe sa crvenim.demetra22 wrote:
Lulic je kriv u svom odnosu prema suigracima, treneru, i navijacima. Kriv je prema cijeloj drzavi. Eto za to je kriv.
- denimb
#407 Re: Senad Lulić
demetra22 wrote:Lulic je kriv u svom odnosu prema suigracima, treneru, i navijacima. Kriv je prema cijeloj drzavi. Eto za to je kriv.hau jes no wrote:lulić jest pogriješio al za potop nije kriv. svaljivati na njega je samo traženje alibija. nakon prvih 15 minuta sam molio boga da ne primimo 3 do poluvremena.................demetra22 wrote:Ko je j*ni Lulic da svojoj ekipi priusti ovo na ovako vaznoj utakmici? Tekma je vaznija od njegovog ega, i ima da drzi jezik za zubima, ako nece, ima ko hoce. Cao - klupa.
-
ultrarajvoSA
#408 Re: Senad Lulić
blue_sky wrote:e da mi je samo docekati dan kad cete prestati srat i glumit strucnjake..
-
hau jes no
#409 Re: Senad Lulić
koja utakmica koji tempo? pa mi akciju nismo napravili. šamaranje mrtvog magarca 180 minuta, osim kad je vedo bio u igri.noiserr wrote:Pa primi i Manchester United od City-ja 6 golova kad su imali 10 igraca. Itekako je kriv. Ja sam uvjeren da nebi crvenog Pape bi uveo Ibisevica, i igra bi imala totalno drugaciji tempo nego sto je imala.hau jes no wrote:lulić jest pogriješio al za potop nije kriv. svaljivati na njega je samo traženje alibija. nakon prvih 15 minuta sam molio boga da ne primimo 3 do poluvremena.................demetra22 wrote:Ko je j*ni Lulic da svojoj ekipi priusti ovo na ovako vaznoj utakmici? Tekma je vaznija od njegovog ega, i ima da drzi jezik za zubima, ako nece, ima ko hoce. Cao - klupa.
- demetra22
#410 Re: Senad Lulić
Upravo ovo. Da je napravio kakav start, pa ono, fasovo crveni, pa da ga *ebes. Al ono je otislo pricat tamo nesto, zalit se.convict wrote:stvarno ne razumijem kako možete pravdati lulića za ovu večerašnju glupost. nije to pogrešan pas, ofulan zicer, nerezonski start, nego čista glupost i egoizam. nadam se da će dobiti što dužu kaznu, stvarno mu ovo nije trebalo
Hocu da kazem, stvarno sam razocarana.
- noiserr
#411 Re: Senad Lulić
Pa Vedo bi vjerovatno usao da nismo izgubili odbrambenog igraca.hau jes no wrote: koja utakmica koji tempo? pa mi akciju nismo napravili. šamaranje mrtvog magarca 180 minuta, osim kad je vedo bio u igri.
- demetra22
#412 Re: Senad Lulić
denimb wrote:demetra22 wrote:Lulic je kriv u svom odnosu prema suigracima, treneru, i navijacima. Kriv je prema cijeloj drzavi. Eto za to je kriv.
![]()
A jbg.
-
steven8
#413 Re: Senad Lulić
cyprus wrote:Što pljujete po njemu? Pogriješio jeste, al igrači su skloni tome... Sve i jedan, jer su ljudska bića...
Bieće bolje. Hvala Senadu za dobre partije u kvalifikacijamai sretno u nastavku karijere, posebno u reprezentativnom dresu
-
hau jes no
#414 Re: Senad Lulić
ne znam u čemu je poenta foruma ako ne mozemo razmjenjivati misljenja o fudbalu pa koliko god ona pogrešna bila. meni ovo mahanja zastavama, razvaaaaaaaaaalicemo ih isl. nema smisla na forumu.blue_sky wrote:e da mi je samo docekati dan kad cete prestati srat i glumit strucnjake..
-
todd_smith
#415 Re: Senad Lulić
Ne serite, momak je klasa, momentarni lapsus i sta
Spahic non stop zute/crvene/suspenzije i opet nista, jezik za zube svi, momak se uvijek zalaze za nas
Spahic non stop zute/crvene/suspenzije i opet nista, jezik za zube svi, momak se uvijek zalaze za nas
- blue_sky
#416 Re: Senad Lulić
Ne radi se o tome, nego ne mogu strucnjaka i pljuvaca ni nacrtanih vise.hau jes no wrote:ne znam u čemu je poenta foruma ako ne mozemo razmjenjivati misljenja o fudbalu pa koliko god ona pogrešna bila. meni ovo mahanja zastavama, razvaaaaaaaaaalicemo ih isl. nema smisla na forumu.blue_sky wrote:e da mi je samo docekati dan kad cete prestati srat i glumit strucnjake..
Radi se o malogradjanstini, pljuvanju i lajanju na do juce uzdizane...koji to ne zasluzuju.
Zao mi je onih koje ovaj narod voli, kuku njima ako ikad pogrijese..
- kokuz_sa
#417 Re: Senad Lulić
lulic napravio isto sranje kao i salihovic,protiv iste ekipe ono jel de
samo sada se jedan velica drugi ne
samo sada se jedan velica drugi ne
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#418 Re: Senad Lulić
jedi govna džeko.... i tebi onda trebamo "zahvaliti" što nismo pobijedili u Francuskoj... fakat smeće od izjave, fuj
- noiserr
#419 Re: Senad Lulić
Kolko se sjecam Dzeko zabi jedini gol u Francuskoj. Nema mu se vala sta reci, najbolji nas igrac. A i ovo mu je iskreno i posteno, u pravu je.odesveuhonduras wrote:jedi govna džeko.... i tebi onda trebamo "zahvaliti" što nismo pobijedili u Francuskoj... fakat smeće od izjave, fuj
-
todd_smith
#420 Re: Senad Lulić
Vidi se...prosli put je Miske bio najgori, ovaj put Senad
uvijek isto sr*** sa nekim navijacima
uvijek isto sr*** sa nekim navijacima
- BHF_Manijak
#421 Re: Senad Lulić
Haj ba sta ste uhvatili srat, eto drzavni neprijatelj Lulic, nije ni prvi ni zadnji koji dobija crveni u odlucujucim tekmama!!! Sad svi lafo pametni i pisu hladne glave, a valjalo se suzdrzati u tom momentu, da je profesionalac na kvadrat, emocije su emocije, jest eto on isto namjernu Starku da laje, daj ba!
Ko mi ne primili 6 komada da je on bio tu, dali bi jos dva...Al u qrcu!!! Ne bi primili 6 primili bi jos 1-2 i to je to, ko nakva kozmeticka finesa, ljudi nas ubijaju nogama sat vremena i sad lafo Lulic kriv za 6 komada, krivi su svi, ali nebitno, ne treba ih vjesati!
Ko mi ne primili 6 komada da je on bio tu, dali bi jos dva...Al u qrcu!!! Ne bi primili 6 primili bi jos 1-2 i to je to, ko nakva kozmeticka finesa, ljudi nas ubijaju nogama sat vremena i sad lafo Lulic kriv za 6 komada, krivi su svi, ali nebitno, ne treba ih vjesati!
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#422 Re: Senad Lulić
i ja, koliko se sjećam, promaši jedan zicer i nekoliko još solidnih šansi...noiserr wrote:Kolko se sjecam Dzeko zabi jedini gol u Francuskoj. Nema mu se vala sta reci, najbolji nas igrac. A i ovo mu je iskreno i posteno, u pravu je.odesveuhonduras wrote:jedi govna džeko.... i tebi onda trebamo "zahvaliti" što nismo pobijedili u Francuskoj... fakat smeće od izjave, fuj
Jasno je da je Lulićev crveni značio kraj, nije niko glup da to ne konta, ali to se može reći na mnogo ljepši način od ovog, npr. na onaj Spahićev... razumijem da je glava vruća ali sa ovom izjavom i zajedljivim komentarom na svog suigrača u medijima, je ispao seronja žešći
-
pOZz
#423 Re: Senad Lulić
Ti si baš ubjeđen da je on ovako rek'o?odesveuhonduras wrote:Jasno je da je Lulićev crveni značio kraj, nije niko glup da to ne konta, ali to se može reći na mnogo ljepši način od ovog, npr. na onaj Spahićev... razumijem da je glava vruća ali sa ovom izjavom i zajedljivim komentarom na svog suigrača u medijima, je ispao seronja žešći
- odesveuhonduras
#424 Re: Senad Lulić
da, imaš video na njegovoj temi
- noiserr
#425 Re: Senad Lulić
Ovdje su neki protiv kritike i diskusije vidim. Pa ako ne mozemo kritikovati reprezentaciju sto se ovo zove forum? Englezi pobjedili Spaniju (svjetskog sampijona) pa ih navijaci opet kritikuju. Kritika je potrebna ma koliko god (ne)konstruktivna bila.