Senad Lulić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
RtrnOfSalisbury
#1326 Re: Senad Lulić
nije lula los, samo bi trebo trcat bez lopte, bio bi jos brzi i jos bi dalje otrco i na sebe navuko bar trojicu koji bi pomislili da se tu odigrava nekakva akcija i dok se oni smisle, djeko trpa
- van Basten
#1327 Re: Senad Lulić
prije kritika Luliću treba promisliti i skontati da je frajer sam pokrivao cijelu DESNU stranu iako on igra lijevo krilo, bez obzira što je dešnjak.
isto da stavimo Barbareza na libera... ili u današnje vrijeme Džeku npr...
nikad naši selektorski stručnjaci da skontaju da se ne uigravaju nove stvari protiv najjačih protivnika u zvaničnim tekmama
isto da stavimo Barbareza na libera... ili u današnje vrijeme Džeku npr...
nikad naši selektorski stručnjaci da skontaju da se ne uigravaju nove stvari protiv najjačih protivnika u zvaničnim tekmama
- Point.
#1328 Re: Senad Lulić
Ne dirajte Lulica, dobar je on.
- SkyLimit
#1329 Re: Senad Lulić
Protiv Grčke ću ga baš pratiti i secirati svaki kontakt sa loptom, da vidim da li ovaj čovjek ima i jedan dobar, konkretan i koristan potez u 90 minuta i sudijskoj nadoknadi.
Last edited by SkyLimit on 11/11/2016 20:20, edited 1 time in total.
-
bosanska senzacija
#1330 Re: Senad Lulić
Lulic je mozda i jedini igrac u nasoj ekipi koji vrsi pritisak na protivnicke igrace. Slazem se da mu igre u reprezentaciji nisu ni blizu onih u Laziu ali i dalje mi sigurno nemamo boljeg na njegovom mjestu da bi ga mogli zamjeniti.
- kamberovica polje
#1331 Re: Senad Lulić
Lik igra u Laziju i jedan je od bitnijih igrača tamo a forumski struĆnjaci raspravljaju o tome je li uopće igrač i kakva je korist od njega.
Pa jel vas stid?
-
Mirza007
#1332 Re: Senad Lulić
Gledaj ti njegovu igru i bez lopte jer je i to je bitno.SkyLimit wrote:Protiv Grčke ću ga baš pratiti i secirati svaki kontakt sa loptom, da vidim da li ovaj čovjek ima i jedan dobar, konkretan i koristan potez u 90 minuta i sudijskoj nadoknadi.
- kakav je u defanzivi
- koliko postuje igru u formaciji i takticke zamisli
- kako otvara/zatvara prostor
Naravno uz to idu pasovi, dueli, asistencije golovi ali ne samo to.
E sada, u TV prenosu se nekada neke stvari i ne vide ali budi siguran da on ne bi bio tolike godine standardan u Lazio da nema kvalitet.
- luckylaka
#1333 Re: Senad Lulić
A gdje ti ziv bio prepozna strucnjake ovdje.Ovdje ti i zmaj od sipova moze analizirati igrace a predstaviti se kao Messijev agent.Uostalom koliko se sjecam ovdje su skoro svi igraci reprezentacije manje-vise proglaseni kao eventualni klocovi od isti tih strucnjaka.kamberovica polje wrote:Lik igra u Laziju i jedan je od bitnijih igrača tamo a forumski struĆnjaci raspravljaju o tome je li uopće igrač i kakva je korist od njega.Pa jel vas stid?
- SkyLimit
#1334 Re: Senad Lulić
Ivica Osim je znao reći da je naš najveći problem što "gledamo ko gdje igra". Đurić igra u 2. italijanskoj ligi a i tu se ništa posebno ne ističe. 0 fudbalska karijera. Ali lik kad god dobije priliku u dresu reprezentacije uradi nešto dobro, nikad ne razočara. Lulić je suprotno od njega.kamberovica polje wrote:Lik igra u Laziju i jedan je od bitnijih igrača tamo a forumski struĆnjaci raspravljaju o tome je li uopće igrač i kakva je korist od njega.Pa jel vas stid?
- BHF_Manijak
#1335 Re: Senad Lulić
Cime Lulic konkretno doprinosi igri. Dakle daj mi konkretne podatke, bez demagogije kako igra u Laziju, kako je bla bla bla...kamberovica polje wrote:Lik igra u Laziju i jedan je od bitnijih igrača tamo a forumski struĆnjaci raspravljaju o tome je li uopće igrač i kakva je korist od njega.Pa jel vas stid?
- luckylaka
#1336 Re: Senad Lulić
Nicim ne doprinosi igrom u Laciu.Trener ga drzi samo da popuni ekipu.BHF_Manijak wrote:Cime Lulic konkretno doprinosi igri. Dakle daj mi konkretne podatke, bez demagogije kako igra u Laziju, kako je bla bla bla...kamberovica polje wrote:Lik igra u Laziju i jedan je od bitnijih igrača tamo a forumski struĆnjaci raspravljaju o tome je li uopće igrač i kakva je korist od njega.Pa jel vas stid?
- Point.
#1337 Re: Senad Lulić
Ne dirajte Lulica. 
-
svi u napad
#1338 Re: Senad Lulić
Samo kratko za strucnjake. Ko ima najvise asistencija od nasih igraca? Sad ce mi odgovoriti imao 3 protiv Kipra. Sto drugi nisu imali 3 protiv Kipra. Kad izuzmes Kipar opet covjek ima asistencija dovoljno da usuti strucnjake. Ko pretrci vise na tekmi od njega. Treba li spominjati da covjek igra i beka i veznog i da je on uvijek zrtvovan prilikom taktickih eksperimenata nasih "vrlih" strucnjaka. Budite sigurni da bi on i kod Osima igrao u prvih 11, no ovdasnji strucnjaci samo vide kad neko dadne gol a kako je doslo do gola ili kako smo odigrali da ne primimo gol nije uopste vazno. Nastavite pljuvati po momku koji savjesno i cutke bez pogovora obavlja svoj posao. Kamo srece da imamo jos dvojicu ovakvih kao on. Onda bi vidjeli sta znaci trka za moderni fudbal. Zivjeli.
- kamberovica polje
#1339 Re: Senad Lulić
+1svi u napad wrote:Samo kratko za strucnjake. Ko ima najvise asistencija od nasih igraca? Sad ce mi odgovoriti imao 3 protiv Kipra. Sto drugi nisu imali 3 protiv Kipra. Kad izuzmes Kipar opet covjek ima asistencija dovoljno da usuti strucnjake. Ko pretrci vise na tekmi od njega. Treba li spominjati da covjek igra i beka i veznog i da je on uvijek zrtvovan prilikom taktickih eksperimenata nasih "vrlih" strucnjaka. Budite sigurni da bi on i kod Osima igrao u prvih 11, no ovdasnji strucnjaci samo vide kad neko dadne gol a kako je doslo do gola ili kako smo odigrali da ne primimo gol nije uopste vazno. Nastavite pljuvati po momku koji savjesno i cutke bez pogovora obavlja svoj posao. Kamo srece da imamo jos dvojicu ovakvih kao on. Onda bi vidjeli sta znaci trka za moderni fudbal. Zivjeli.
Plus čovjek pokriva veliki dio terena, utrčava, oduzima lopte itd. Dalko od toga da je dobar tehničar ali čovjek svaki put ostavi i znoj i krv na dresu i uvijek je jedan od naših igrača koji najviše pretrče.
- Idemedosumom
#1340 Re: Senad Lulić
Da li ga je iko gledao u Lazio?
Prošle sedmice igrao defanzivno skroz, svega nekoliko puta prešao centar i svaki put završio neslavno.
Đaba što puno km pređe za 90 minuta kad uglavnom svaku priliku za centaršut upropasti, ne umije predriblati, pretrčati.
Ako već mora igrati, neka igra na istoj poziciji kao u klubu. Nek otima lopte na našoj polovini i nek je iznosi prema naprijed.
Prošle sedmice igrao defanzivno skroz, svega nekoliko puta prešao centar i svaki put završio neslavno.
Đaba što puno km pređe za 90 minuta kad uglavnom svaku priliku za centaršut upropasti, ne umije predriblati, pretrčati.
Ako već mora igrati, neka igra na istoj poziciji kao u klubu. Nek otima lopte na našoj polovini i nek je iznosi prema naprijed.
- BHF_Manijak
#1341 Re: Senad Lulić
Pitam li te za Lazio ili reprezentaciju?! I unattached ce nekoga nazivati strucnjakom i slicno, daj Lucky molim te.luckylaka wrote: Nicim ne doprinosi igrom u Laciu.Trener ga drzi samo da popuni ekipu.Senad u kontinuitetu u Laciu ima odigranih 30-40 utakmica i strucnjaci se pitaju,,sta doprinosi igri".Nevjerovatno.
- luckylaka
#1342 Re: Senad Lulić
Pitam ja tebe zasto Lulic igra konstantno dobro u Laciu a u reprezentaciji relativno dobro il da pitamo selektora obojica.Inace znas i sam da je forum pun tzv.,,strucnjaka" pa sto i ja ne bi bio jedan od njih.Naravno poruka kao i ostalim,ne moras me citati ni pratiti ali ne moras mi ni u svakom drugom postu dizati rep.Poz.BHF_Manijak wrote:Pitam li te za Lazio ili reprezentaciju?! I unattached ce nekoga nazivati strucnjakom i slicno, daj Lucky molim te.luckylaka wrote: Nicim ne doprinosi igrom u Laciu.Trener ga drzi samo da popuni ekipu.Senad u kontinuitetu u Laciu ima odigranih 30-40 utakmica i strucnjaci se pitaju,,sta doprinosi igri".Nevjerovatno.
- BHF_Manijak
#1343 Re: Senad Lulić
Pa isto sam pit'o i Bazdarevica, zasto je tolika razlika u igri za Lazio i za reprezentaciju, i kod Safeta i kod njega. Ne zna ni sam, osim da se ne igraju isti sistemi.
Srecom Lulic je sasvim odmjeren momak, za razliku od Klix jebaca strucnjaka, koji veze sa zivotom nemaju, pa vrlo cesto i on nakon utakmice kaze sam za sebe da nije zadovoljan predstavom.
Prebrojati izgubljene lopte, pogresne pasove, beskorisne centarsuteve (evo samo protiv Belgije 3 puta u 120 sekundi pogadja ravno belgijskog covjeka ispred sebe!), jednostavno covjek nije ni blizu nivou igre koji u Laziju pruza, a vi i dalje trunite kako je to super!
Srecom Lulic je sasvim odmjeren momak, za razliku od Klix jebaca strucnjaka, koji veze sa zivotom nemaju, pa vrlo cesto i on nakon utakmice kaze sam za sebe da nije zadovoljan predstavom.
Prebrojati izgubljene lopte, pogresne pasove, beskorisne centarsuteve (evo samo protiv Belgije 3 puta u 120 sekundi pogadja ravno belgijskog covjeka ispred sebe!), jednostavno covjek nije ni blizu nivou igre koji u Laziju pruza, a vi i dalje trunite kako je to super!
- studeni76
#1344 Re: Senad Lulić
Pa hajmo ga mijenjat. U redu cekaju ovi sto im kvalitet nije prepoznat.
- BHF_Manijak
#1345 Re: Senad Lulić
Ama nije to problem jebem mu mater, kako ne kontate. Jesam li ja rek'o da ga mijenjamo, protjeramo, otjeramo??? Govorim samo da ljudina nije na istom nivou kao u Laziju, s cim se slozio i selektor, ali i Lulic u izjavama. Sto je to tako - veze nemam. Treba da glavu razbijaju ljudi, koji platu za to primaju.
- studeni76
#1346 Re: Senad Lulić
Ma nista licno. Nas narod samo kritikuje. Ne valja nam Dzeko jer se seta, ubleha je Ibisevic, karine su Visca i Lulic, Medo nije ni za qrac, Spaha je zlo, Vranjesa i Sunjica treba govnjivom motkom tjerat! Pa ko nama valja, imamo li kvalitetne zamjene?!
Nedodirljivi su izgleda samo Pjanic, Djuric (koji se ne moze pomjerit iz mrtve Cezene) i Begovic ( koji nam nikad ni boda nije donio, barem se ne sjecam). Jbg zajebani smo mi navijaci, prokletstvo je igrat za BiH
Nedodirljivi su izgleda samo Pjanic, Djuric (koji se ne moze pomjerit iz mrtve Cezene) i Begovic ( koji nam nikad ni boda nije donio, barem se ne sjecam). Jbg zajebani smo mi navijaci, prokletstvo je igrat za BiH
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1347 Re: Senad Lulić
Nisi mozda upratio. Pjanic se itekako kritikuje, a pocelo je i sa Begovicem u posljednje vrijeme.studeni76 wrote:Ma nista licno. Nas narod samo kritikuje. Ne valja nam Dzeko jer se seta, ubleha je Ibisevic, karine su Visca i Lulic, Medo nije ni za qrac, Spaha je zlo, Vranjesa i Sunjica treba govnjivom motkom tjerat! Pa ko nama valja, imamo li kvalitetne zamjene?!
Djuric....pa znalo se i njemu prigovoriti sto igra u seriji B i tako to.
- SkyLimit
#1348 Re: Senad Lulić
Zapravo je suprotno, u drugim reprezentacijama čim igra do poluvremena nije zadovoljavajuća masovnim zvižducima se u svlačionicu isprate svoji igrači, nezamislivo kod nas, kako god da igraju vazi se o "Zmajevima"studeni76 wrote:Ma nista licno. Nas narod samo kritikuje. Ne valja nam Dzeko jer se seta, ubleha je Ibisevic, karine su Visca i Lulic, Medo nije ni za qrac, Spaha je zlo, Vranjesa i Sunjica treba govnjivom motkom tjerat! Pa ko nama valja, imamo li kvalitetne zamjene?!
- studeni76
#1349 Re: Senad Lulić
Nije tacno. Pravi navijaci su uz igrace i kad ide i kad ne ide. Samo kvazinavijaci odmah zvizde, seru i okrecu ledja!SkyLimit wrote:Zapravo je suprotno, u drugim reprezentacijama čim igra do poluvremena nije zadovoljavajuća masovnim zvižducima se u svlačionicu isprate svoji igrači, nezamislivo kod nas, kako god da igraju vazi se o "Zmajevima"studeni76 wrote:Ma nista licno. Nas narod samo kritikuje. Ne valja nam Dzeko jer se seta, ubleha je Ibisevic, karine su Visca i Lulic, Medo nije ni za qrac, Spaha je zlo, Vranjesa i Sunjica treba govnjivom motkom tjerat! Pa ko nama valja, imamo li kvalitetne zamjene?!
- SkyLimit
#1350 Re: Senad Lulić
Ne znam ja koji su pravi koji su krivi, samo kažem kako rade naši a kako rade neki drugi. Reći da su naši igrači izloženi pretjeranoj kritici od strane javnosti jednostavno je u potpunosti suprotno od istine. Imaju puno veću podršku nego što svojim igrama zaslužuju.studeni76 wrote: Nije tacno. Pravi navijaci su uz igrace i kad ide i kad ne ide. Samo kvazinavijaci odmah zvizde, seru i okrecu ledja!