Jest ti nivo razmisljanja, nema govora! Rekao sam da ti spiskovi nikada nisu dati na uvid relevantnim institucijama, i nevladinim organizacijama koje nisu pro SDP-ovske! Ali, za tebe koja teze razumjevas, mogu reci da sam se zatekao u Kaknju u vrijeme potpisivanja peticije, te vidio da "anketari" hodaju po osnovnim i srednjim skolama! Tu sam i vidio da se djeca potpisuju sa imenima glumaca i likova iz TV sapunica! E tebi je izgleda to tesko shvatiti. Al eto, sta ces...suncica13 wrote:Upravu si. Samo u jednom. Pokusaj podvaljivanja-propao!HamzaC wrote:Pokusaj podvaljivanja - propao! Naveo sam da je doticni gospodin citav rat proveo u Kaknju, pa postavljam opravdano pitanje, kako zavrsi visu u Bihacu!?
Nije istina da je on osvojio drugi mandata! Prvi put je na mjesto nacelnika dosao kada je, nakon udruzivanja SBiH i SDP-a, smijenjen dotadasnji nacelnik! I sto narod rece tada:"Kako dos'o, tako i otis'o"!
Pogledaj malo izborne rezultate pa ces vidjeti da ti se ta racunica ne slaze (to potpisi pola Kakanja, dvije trecine, i ostala naglabanja). Na tom "famoznoj" peticiji za podrsku su bili i ucenici osnovnih i srednjih skola, i glumci iz spanskih, brazilskih i inih TV Sapunica koje su se prikazivale u to vrijeme. Jos da dodam da ti spiskovi nikada nisu dosli na uvid nikome! Zasto!?
Elem on pobjedi (i o tome bi ti mogao pisati kako), a to da li je on najbolji Nacelnik do sada, to je za siru raspravu!
Kao najnoviju vijest ti mogu reci da je dodijelio 15 aprilsku nagradu (dan Kakanja), najvise priznanje koje dodjeljuje Opcina Kakanj, kome drugo nego sebi! Doduse, sta ces, on je najbolji nacelnik do sada!
I znaci, po tebi, Tokaru je dozvoljeno bilo 1993 god. da ode u Bihac (da te podsjetim u to vrijeme nisu ni ptice mogle odletjeti u Bihac) i zavrsi Masinstvo? Doduse kad su srbi pustili da Tokar bude Predsjednik bivse nam zajednicke drzave (da bi lakse vladali), ne treba se cuditi sto su njega pustali da ide na predavanja i polaze ispite! Ptice su vec bile destruktivni element za njihove planove stvaranja PC-a. Cirkus, nema sta...![]()
![]()
P.S. Nasmija me do bola!![]()
![]()
![]()
Ostalo, da te demantujem, nema potrebe. Jer to sam radis. Npr. "Na tom "famoznoj" peticiji za podrsku su bili i ucenici osnovnih i srednjih skola, i glumci iz spanskih, brazilskih i inih TV Sapunica koje su se prikazivale u to vrijeme. Jos da dodam da ti spiskovi nikada nisu dosli na uvid nikome! Zasto!?" Jer primjecujes... Sumnjam. Ipak je za to potrebna... OTKUD TI ZNAS KO JE POTPISAO PETICIJU AKO ONA NIKADA NIJE NIKOME DOSLA NA UVID (A da, zaboravih, sigurno ti je nesto u rodu vidovita dzemila, pa...![]()
![]()
)?!
Toliko o tome...
Nesto mi je cudno, ja koja nemam pojma (?!), svjesna sam jednog: I nakon ogromne medijske hajke na njega i podapinjanja organizovanih od SDA i SBIH, Suri je, legalno, izabran za nacelnika Kaknja. I to nisam ga ja izabrala, niti ga je SDP postavio, vec su ga izabrali gradjani Kaknja, na otvorenoj listi. I to nakon sto je vec jednom bio nacelnik tog istog grada, u kojem ti isti gradjani zive.
Pa ti vidi...
I on je bio nekih tri - cetiri mjeseca prvi put nacelnik, pa mi ti sad reci sta je mogao uraditi!?
A drugi mandat je lijepo poceo! Sam sebi dodijelio nagradu! Cirkus u Kaknju!