svitac wrote:SAMO "MARGARETA" je bila kao JA ostale ne i dobro znaš da nisam ni glupa ni luda.
Obracas mi se kao da se na istom jastuku budimo.
svitac wrote:Ne znam zašto s tobom da se sad sporim ? O tebi sve najbolje a ti meni da sam glupa !?
Nemoj se sporiti kao sto ti je inace bio obicaj pod bilo kojim tvojim nick-m do sada. Nema svrhe sporiti se sa samom sobom sto je najcesce bio slucaj. Bila bi mnogo ubjedljivija kad ne bi tako prozirno mjenjala nick-ove, raspolozenja i kad bi slijedila uvijek jednu (svoju) misao.
Ako si mislila na ovaj dio mog prethodnog posta: "Prije nego sto navaljas jos gluposti moram ti reci...", reci cu ti da se pametnim ljudima ne desavaju sitne gluposti.
Samo sam ti predlozio da procitas jednu izvanrednu knjigu.
U svojoj istrazivackoj knjizi Tabori u jednakoj mjeri opisuje zabavne i strasne posljedice gluposti. On tako tjera citatelja i da se smije i da place, ali u prvom redu on ga tjera da misli. Naravno ako nije glup.
svitac wrote:Znaš da sam davala na upotrebu ovaj računar i svojim prijateljicama od kojih mi je Margareta najbliža po svemu.
Ponavljam: "Obracas mi se kao da se na istom jastuku budimo."
svitac wrote:Znam da znaš da nisam glupa. Kreator 'Kviza' nije problem nego onaj ko je postavio taj 'kviz'.
Nisi me uvjerila u suprotno niti imas obavezu.
O KVIZU: Ubica nije problem, vec novinar ko je pisao o pocinjenom ubistvu. Braaaaaaaavo !
svitac wrote:Nije ništa bitno samo sam očajna zbog mojih očekivanih "rezultata" izbora
Nisi baš fer, mogao si mi barem izjaviti sućut a ne još da me optužuješ u ovome za mene mračnome danu "D"

Moje iskreno saucesce.
PS
__Ako me osjecaj ne vara kao da imas namjeru ostaviti laznu predodzbu o "tome da se poznajemo".