Semir Halilović, novi ministar energije, rudarstva i industrije F BIH
-
Crvene_brigade
#1 Semir Halilović, novi ministar energije, rudarstva i industrije F BIH
Kada smo mislili da ne može gore, danas sam saznao iz izvora bliskih BPS-u da je Semir Halilović kandidat za ministra energije, rudarstva i industrije Federacije Bosne i Hercegovine.
- nosara
#2 Re: Semir Halilović, novi ministar energije, rudarstva i industrije F BIH
Ne vjerujem... Sefer se zakleo ne zive i mrtve da BPS nece nijednu stolicu... Ma nema sanse...!!!Crvene_brigade wrote:Kada smo mislili da ne može gore, danas sam saznao iz izvora bliskih BPS-u da je Semir Halilović novi ministar energije, rudarstva i industrije.
- XXS
#3 Re: Semir Halilović, novi ministar energije, rudarstva i industrije F BIH
Evo sta napisah juce kada sam cuo vijest:
Kakve gnjide profiterske. I babo i sin.
I Izetbegovici i Halilovici.
Danas cujem da mu se Bakir zakleo Alahom da nema veze sa ubistvom matere."Na pitanje da li to znači da sada ima povjerenja u SDA, Halilović(Sefer) je kazao da ima povjerenje u institucije države za koje se, kako je naveo, bori od 1991. godine."
Halilovic je danas pojeo sva svoja govna koje je ljepio po Izetbegovicu u zadnjih 20 godina.
Ne mogu vjerovati koliko se jeftino proda.
Kakve gnjide profiterske. I babo i sin.
I Izetbegovici i Halilovici.
-
indiana_nije_dzons
#4 Re: Semir Halilović, novi ministar energije, rudarstva i industrije F BIH
crveni i narandžasti se uspandrcali što i oni nisu dio tala 
-
Drinski
#5 Re: Semir Halilović, novi ministar energije, rudarstva i industrije F BIH
lik je sarajevski Mr BIn.
- nosara
#6 Re: Semir Halilović, novi ministar energije, rudarstva i industrije F BIH
Sve ista govna, ali Sefera nisam nikad svrstavao medju njih... Vidjet cemo...indiana_nije_dzons wrote:crveni i narandžasti se uspandrcali što i oni nisu dio tala
-
indiana_nije_dzons
#7 Re: Semir Halilović, novi ministar energije, rudarstva i industrije F BIH
pa ne može ništa promijeniti ako ne uzmu dio stolica, neće valjda ko nevladino udruženje pokušavat nešto na bolje promijeniti.nosara wrote:Sve ista govna, ali Sefera nisam nikad svrstavao medju njih... Vidjet cemo...indiana_nije_dzons wrote:crveni i narandžasti se uspandrcali što i oni nisu dio tala
ne kažem da hoće sigurno, kamo sreće da nešto urade, bilo koja stranka..ali uglavnom, tu su svi negdje u par deka. i citirao bih prvi dio posta.. Sve ista govna
-
SVITOLINA
#8 Re: Semir Halilović, novi ministar energije, rudarstva i industrije F BIH
E moj Sefere na šta si spao. FUJ!!! Tolike godine optužuješ SDA da su ti pobili porodicu a sad sa njima dijeliš plijen. Sram te i stid bilo gnjido od čovjeka. Kao general si bio ponos BIH i hvala ti na tome, ali si ko čovjek jedna velika nula.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#9 Re: Semir Halilović, novi ministar energije, rudarstva i industrije F BIH
Ako ima veliko NE sa onim smajlom što se hvata za glavu, to bih glasala na ovo pitanje... 
- fosna2014
#10 Re: Semir Halilović, novi ministar energije, rudarstva i industrije F BIH
Ovo je sramota. Ee moj Sefere. Vojnik da, ali covjek NULA.
- dustaban
#11 Re: Semir Halilović, novi ministar energije, rudarstva i industrije F BIH
Ma ne budalite, to ministarstvo uzima SBiH, sta mislite da je bio njihov uvjet koaliranja.
- It_is_a_Leclerc
#12 Re: Semir Halilović, novi ministar energije, rudarstva i industrije F BIH
Šta dobijemo ako se utvrdi da autor teme laže po ko zna koji put, kao i ovi pomoćnici koji se zgražavaju ?
-
SSemir
#13 Re: Semir Halilović, novi ministar energije, rudarstva i industrije F BIH
covjek odlucio da se bavi politikom u bosni a vi se cudite sto je karakterna nula. kao da niste imali kontakta sa bosnom od 1990
-
Crvene_brigade
#14 Re: Semir Halilović, novi ministar energije, rudarstva i industrije F BIH
Sefer i Semir Halilović su pokazali da su spremni prodati sve i svakoga zarad vlasti, privilegija i prljavog, opljačkanog novca SDA.
Žalosno je kakvi tzv. političari i kvazistranke odlučuju o našim sudbinama i na koji beskrupulozni i odvratni način uništavaju našu sadašnjost i budućnost.
Žalosno je kakvi tzv. političari i kvazistranke odlučuju o našim sudbinama i na koji beskrupulozni i odvratni način uništavaju našu sadašnjost i budućnost.
Last edited by Crvene_brigade on 01/08/2015 19:22, edited 1 time in total.
- AntiKrist
#15 Re: Semir Halilović, novi ministar energije, rudarstva i industrije F BIH
Bolji je Semir od njih metar,sta fali,mlad,pametan mozda sta i napravi?
- It_is_a_Leclerc
#16 Re: Semir Halilović, novi ministar energije, rudarstva i industrije F BIH
kmeCrvene_brigade wrote:Sefer i Semir Halilović su pokazali da su spremni prodati sve i svakoga zarad vlasti, privilegija i prljavog, opljačkanog novca SDA.
- JThomas
#17 Re: Semir Halilović, novi ministar energije, rudarstva i industrije F BIH
ko prati dešavanja u kantonu zna da ovo ne bi bilo ništa novo, samo cijena porasla jer je i veći ulog u igri.
- bach
#18 Re: Semir Halilović, novi ministar energije, rudarstva i industrije F BIH
Piše Semir, mali u Sefera...
Seljačka, dakle, posla: imaju ovi dežurni "dušebrižnici opšte prakse" pa brinu jesmo li Sefer, ili ja "izdali sami sebe", "prodali svoje mrtve" i slične tričarije koje samo budala može ispisati.
Samo soj najnižeg ljudskog sastava može špekulisati s takvim stvarima i dovoditi našu borbu za pravdu u pitanje. Mi smo zbog te borbe podnijeli toliko tuge i bola da niko od vas to ne može ni zamisliti ali eto ovih desetak budaletina - mogu komentarisati.
Moji mrtvi su samo moja stvar i ja se za njih borim sam i sam snosim udarce i posljedice te borbe skupa sa mojom porodicom. Nikoga od ovih "kritičara" na baterije nisam vidio ni čuo posljednjih 20tak godina dok smo od "demokratske vlasti" SDP-a, SDA pa i DF-a (jer Komšić je Seferu natovario na vrat montiranu istragu za "ratni zločin") trpili progone i udarce najgore vrste.
Ali ovima nekako smeta ako BPS uđe u vlast. Ali ne brinu se oni zbog našeg "dobitka" već sopstvenog gubitka pa se pozivaju na moje mrtve kao da su njihovi. Licmjeri mali wink emoticon.
Ne brinite, nećemo u vlast ali ne zbog vas, nego zbog nas i ne brinite vi za naše mrtve, već vodite računa o samima sebi jer da ste imali mozga i glasali kako ste trebali ne bi ni došli u ovu situaciju već 20 godina gurate glasački toalet papirić istim stranaka u zadnjicu pa se sad pitate zašto je sve kako jeste - odgovor je jednostavan, zato što su glasači tih istih stranaka jednako jadni kao i same te stranke i jednako krkvavih ruku kao i oni za koje glasaju, i jednako lopovi kao i oni kojima su dali vlast da mogu mirno krasti. Tako se postavljaju stvari od glave pa naniže. Mi i dalje tražimo pravdu. Ali nekima je stalo da se ogrebu od sitne šićare vlasti pa ujedaju i laju - ali imam ja dovoljno znanja da znam da i ti psi, kao i ovi s kojima sam primoran da sjedim kad pregovaram - laju radi sebe a ne radi sela.
- Better Man
#19 Re: Semir Halilović, novi ministar energije, rudarstva i industrije F BIH
Sefer bi se za fotelju i dinar odmah prodao. To je dvolična osoba koja je spremna za fotelju i dinar sa najcrnijim neprijateljem potpisati pakt. Nek objasni Sefer grđanima kako je kao vojni penzioner bio imenovan za savjetnika bivišeg premijera u Vladi FBiH Mustafe Mujezinovića iz SDA.
-
Lug
#20 Re: Semir Halilović, novi ministar energije, rudarstva i industrije F BIH
ma najbolje da Bakir i Sefer izidju na dvoboj sa topovimaCrvene_brigade wrote:Sefer i Semir Halilović su pokazali da su spremni prodati sve i svakoga zarad vlasti, privilegija i prljavog, opljačkanog novca SDA.
- mirzadelibasic
#21 Re: Semir Halilović, novi ministar energije, rudarstva i industrije F BIH
Halilović optužuje SDA godinama, SDA ruši bilborde SBiH, a sada odjednom vole SDA i idu sa njima. Nekada licemjerstvo granice nema.
Po ko zna koji put ponavljam da sam jako razočaran na Haliloviće.
Po ko zna koji put ponavljam da sam jako razočaran na Haliloviće.
-
bumerangss
#22 Re: Semir Halilović, novi ministar energije, rudarstva i industrije F BIH
SVITOLINA wrote:E moj Sefere na šta si spao. FUJ!!! Tolike godine optužuješ SDA da su ti pobili porodicu a sad sa njima dijeliš plijen. Sram te i stid bilo gnjido od čovjeka. Kao general si bio ponos BIH i hvala ti na tome, ali si ko čovjek jedna velika nula.
- karanana
#23 Re: Semir Halilović, novi ministar energije, rudarstva i industrije F BIH
ali sto je meni jos interesantnije....evo na ovoj temi vec 20 i nesto postova....i niko da postavi pitanje sta kvalifikuje semira halilovica za ovu poziciju.
svi se brinu ko s kim i ko koga, ali cak i da je istina vas vise brine sto se naguzio sda-u nego sto ce kao nesposobnjakovic doci na tu poziciju. doduse ni prethodnici se nisu nesto pokazali pa ni on nece biti nista gori vjerovatno.
svi se brinu ko s kim i ko koga, ali cak i da je istina vas vise brine sto se naguzio sda-u nego sto ce kao nesposobnjakovic doci na tu poziciju. doduse ni prethodnici se nisu nesto pokazali pa ni on nece biti nista gori vjerovatno.
-
Crvene_brigade
#24 Re: Semir Halilović, novi ministar energije, rudarstva i industrije F BIH
Da, upravo tako. Koliko je meni poznato ovaj Semir Halilovic je bio vjeciti, decenijski student Pravnog fakulteta u Sarajevu i nisam siguran da ga je ikada zavrsio.karanana wrote:ali sto je meni jos interesantnije....evo na ovoj temi vec 20 i nesto postova....i niko da postavi pitanje sta kvalifikuje semira halilovica za ovu poziciju.
Dakle, to je lice bez ikakve karijere, referenci ili iskustva na poslovima za koje cega kandidrati privatna stranka porodice Halilovic, a koja je zapravo privjesak SDA i sredstvo za ostvarenje privatno-materijalnih interesa Sefera, Mirele i Semira Halilovica, te jos nekoliko osoba povezanih sa ovom klikom.
-
hizo ramidovic
#25 Re: Semir Halilović, novi ministar energije, rudarstva i industrije F BIH
mozese reknut da ezdea uzadnje vrjeme vuce dobre poteze a podrska semiru za ministra sigurnoje jos jedan dobar potez zato stomuje babo bijo general paje red daon budne ministar mlad strucan ima viziu znaci pravi kandidat za ministra a ako jos ni je zavrsijo fakultet ni je nikaki problem jerje studiro pravo aovo mijesto je ministar energije znaci ni je povezano