Prije svega da pozdravim sve clanove foruma!
Ovu temu otvaram prvenstveno zbog seminarskog rada koji mi je potreban pa ako neko ima slican dobro bi bilo da mi posalje, a sa druge strane da ubuduce moze i ostalima koristiti u iste svrhe. Potreban mi je seminarski rad na temu organizacija preduzeca koji u sebi treba da sadrzi sledeci sadrzaj:
1. UVOD
2. OPIS PROCESA PROIZVODNJE (VERBALNI MODEL)
3. ORGANIZACIONA STRUKTURA PREDUZEĆA
3.1. Opis funkcuja (sektora)
4. GRAFIČKO PREDSTAVLJANJE PROCESA
4.1. Osnovni dijagram toka procesa
4.2. Složeniji dijagram toka procesa
4.3. Klasični dijagram toka procesa
5. KARTA OPERACIJA PROIZVODA
6. KARTA TOKA PROCESA
7. ZAKLJUČAK
8. LITERATURA
Seminarski radovi-razmjena radova
- LeonardoAC
#2 Re: Seminarski radovi-razmjena radova
koji kafultet je u pitanju ?infoinfo wrote:Prije svega da pozdravim sve clanove foruma!
Ovu temu otvaram prvenstveno zbog seminarskog rada koji mi je potreban pa ako neko ima slican dobro bi bilo da mi posalje, a sa druge strane da ubuduce moze i ostalima koristiti u iste svrhe. Potreban mi je seminarski rad na temu organizacija preduzeca koji u sebi treba da sadrzi sledeci sadrzaj:
1. UVOD
2. OPIS PROCESA PROIZVODNJE (VERBALNI MODEL)
3. ORGANIZACIONA STRUKTURA PREDUZEĆA
3.1. Opis funkcuja (sektora)
4. GRAFIČKO PREDSTAVLJANJE PROCESA
4.1. Osnovni dijagram toka procesa
4.2. Složeniji dijagram toka procesa
4.3. Klasični dijagram toka procesa
5. KARTA OPERACIJA PROIZVODA
6. KARTA TOKA PROCESA
7. ZAKLJUČAK
8. LITERATURA
- Tkd
#4 Re: Seminarski radovi-razmjena radova
Kolega , evo ti jedan prijateljski savjet. Ne mislim ti sekunde zlo.
Radi sam svoje seminarske radove, istražuj sam. Vjeruj mi, možeš samo napredovati s tim pisanjem. Siguran sam da imaš motiva jednoga dana da sam napišeš jednu knjigu. Upravo seminarski radovi, pa kasnije diplomski nam služe kao neki početak "učenja" kako da pišemo.
Opet kažem, ne mislim ti zlo i sretno pri odabiru.
Radi sam svoje seminarske radove, istražuj sam. Vjeruj mi, možeš samo napredovati s tim pisanjem. Siguran sam da imaš motiva jednoga dana da sam napišeš jednu knjigu. Upravo seminarski radovi, pa kasnije diplomski nam služe kao neki početak "učenja" kako da pišemo.
Opet kažem, ne mislim ti zlo i sretno pri odabiru.