Seminarski rad...pliiiiiiiiiiizzz

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
milivoje

#1 Seminarski rad...pliiiiiiiiiiizzz

Post by milivoje »

Ako mi neko moze pomoci...
Traba mi seminarski rad iz Poslovne Ekonomije- Komunikologija.
Be sevaply :mrgreen:
vjesticanametli

#2 Re: Seminarski rad...pliiiiiiiiiiizzz

Post by vjesticanametli »

e milivoje milivoje :D
Tesssa

#3 Re: Seminarski rad...pliiiiiiiiiiizzz

Post by Tesssa »

milivoje wrote:Ako mi neko moze pomoci...
Traba mi seminarski rad iz Poslovne Ekonomije- Komunikologija.
Be sevaply :mrgreen:
budi ti sevaply :D covjecanstvu i samom sebi :D pa sjedi i uradi ga sam :roll:
olduser

#4 Re: Seminarski rad...pliiiiiiiiiiizzz

Post by olduser »

seminarski se placaju :D

imas na netu stranicu, posaljes svoj neki seminarski oni ti posalju koji tebi treba ako imaju.ne znam adresu stranice, pitaj gugla :D
Ilija_Cvorovic

#5 Re: Seminarski rad...pliiiiiiiiiiizzz

Post by Ilija_Cvorovic »

Mozes li se sjetiti kako se zove stranica? Imam pismenu vjezbu sutra iz lektire, pa bih da mi urade. Sto da se mucim kad babo casti. :D
olduser

#6 Re: Seminarski rad...pliiiiiiiiiiizzz

Post by olduser »

sjetio sam se al necu rec... :D google mi reko u sekundi...
Komunikologija

Fakultet poslovne ekonomije , Banja Luka
Bosna i Hercegovina
Veličina (Kb): 15 Format: Word Broj strana: 7 Pismo: Latinica

Seminarski rad SE NE MOŽE DIREKTNO PREUZETI

Da bi ste dobili željeni rad morate poslati jedan vaš rad (koji nije već objavljen na sajtu). Razmena se obavlja 1 za 1 rad. Isto važi i za prezentacije u PowerPointu, pri čemu se radovi razmenjuju za radove a prezentacije za prezentacije.

Slanje i preuzimanje rada obavlja se preko mejla info@seminarskirad.com ili preko formulara . Nakon prijema vašeg rada, u roku od 48 časova, poslaćemo vam željeni rad. U uslovima povećanog saobraćaja ovaj rok može biti produžen.
Ilija_Cvorovic

#7 Re: Seminarski rad...pliiiiiiiiiiizzz

Post by Ilija_Cvorovic »

A voliš ti google?
fantom slobode

#8 Re: Seminarski rad...pliiiiiiiiiiizzz

Post by fantom slobode »

Sto pomogose coveku, svaka im cast!!!!
vjesticanametli

#9 Re: Seminarski rad...pliiiiiiiiiiizzz

Post by vjesticanametli »

pomognuto mu je al se ne vidi :D :sax:
milivoje

#10 Re: Seminarski rad...pliiiiiiiiiiizzz

Post by milivoje »

vjesticanametli wrote:pomognuto mu je al se ne vidi :D :sax:
Nek' se vidi nek' se zna.
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :arrow: ...Nema drugog opisa za moju dragu jaranicu.
Hvala
lady midnight

#12 Re: Seminarski rad...pliiiiiiiiiiizzz

Post by lady midnight »

za ovo se na nekim univerzitetima leti sa faxa :oops: :oops: kao shto i treba. jer i plagijat nije nishta drugo nego kradja. chak i onda kad platish nekom drugome da ti pomogne u kradji.

al dobro sad, vazhno je da se zhalimo na shtele, nepotizam, kupljene diplome... kupljeni seminarski radovi se valjda ne rachunaju. :oops: :oops:
milivoje

#13 Re: Seminarski rad...pliiiiiiiiiiizzz

Post by milivoje »

lady midnight wrote:za ovo se na nekim univerzitetima leti sa faxa :oops: :oops: kao shto i treba. jer i plagijat nije nishta drugo nego kradja. chak i onda kad platish nekom drugome da ti pomogne u kradji.

al dobro sad, vazhno je da se zhalimo na shtele, nepotizam, kupljene diplome... kupljeni seminarski radovi se valjda ne rachunaju. :oops: :oops:
Hvala...ali nista ne placam :lol:
Ostali komentari... :zjev: :zjev: :zjev:
olduser

#14 Re: Seminarski rad...pliiiiiiiiiiizzz

Post by olduser »

seminarski i diploma se ne mogu poredit..
seminarski nema nikakvu ulogu osim sto neki traze seminarski da mozes izac na ispit, al nece ti pomoc pri polaganju tog istog ispita il npr na bolonji za seminarski dobijes nekih 10poena od 100..ti opet moras spremit barem 40-50 % ispita..
znaci moras sjest i naucit..

a kupljeni ispiti i diplome su vec nesta drugo...
neko kad kupuje ispit on nece otvorit knjigu a kamoli sjest i naucit...da ga pitas sta je rimsko pravo on nema pojma..zna o rimskom pravu ko i neko sa medicine..mozda i manje..

a ko se moze snac za seminarski da izbjegne gubljenje vremena, sto da ne..ionako sve sto je u seminarskom je prepisano iz dvije tri knjige..il skenirano :D
Tesssa

#15 Re: Seminarski rad...pliiiiiiiiiiizzz

Post by Tesssa »

Da ne lazem, i ja sam seminarske prepisivala iz knjiga, kopirala sa interneta, kupovala doduse nikad nisam :roll:

Ali, nemojte molim vas pricati pricu kako seminarski nema nikakvu ulogu osim uslova za potpis :roll: i kako je to gubljenje vremena...
milivoje

#16 Re: Seminarski rad...pliiiiiiiiiiizzz

Post by milivoje »

olduser wrote:seminarski i diploma se ne mogu poredit..
seminarski nema nikakvu ulogu osim sto neki traze seminarski da mozes izac na ispit, al nece ti pomoc pri polaganju tog istog ispita il npr na bolonji za seminarski dobijes nekih 10poena od 100..ti opet moras spremit barem 40-50 % ispita..
znaci moras sjest i naucit..

a kupljeni ispiti i diplome su vec nesta drugo...
neko kad kupuje ispit on nece otvorit knjigu a kamoli sjest i naucit...da ga pitas sta je rimsko pravo on nema pojma..zna o rimskom pravu ko i neko sa medicine..mozda i manje..

a ko se moze snac za seminarski da izbjegne gubljenje vremena, sto da ne..ionako sve sto je u seminarskom je prepisano iz dvije tri knjige..il skenirano :D
:thumbup:
Comrad

#17 Re: Seminarski rad...pliiiiiiiiiiizzz

Post by Comrad »

Image
Nije ni fax za svakoga.
Mozda nekad skontas da to sto ces napisati nekoliko seminarskih radova pomaze pri kasnijem pisanju diplomskog rada. Ili ces i diplomski traziti po sa-x.
Bumbar

#18 Re: Seminarski rad...pliiiiiiiiiiizzz

Post by Bumbar »

Tesssa wrote: Ali, nemojte molim vas pricati pricu kako seminarski nema nikakvu ulogu osim uslova za potpis :roll: i kako je to gubljenje vremena...
:thumbup: :thumbup:
milivoje

#19 Re: Seminarski rad...pliiiiiiiiiiizzz

Post by milivoje »

Svi su pametni...samo rijetki pomazu.
Zato..ili zakljucati temu...ili SHUT UP!! Please. :mrgreen:
Over and out
Bumbar

#20 Re: Seminarski rad...pliiiiiiiiiiizzz

Post by Bumbar »

milivoje wrote:Svi su pametni...samo rijetki pomazu.
Zato..ili zakljucati temu...ili SHUT UP!! Please. :mrgreen:
Over and out
hm...do sada si barem do pola mogao sam doci...ali nejse...
lady midnight

#21 Re: Seminarski rad...pliiiiiiiiiiizzz

Post by lady midnight »

pa ne znam, seminarski su ipak tu da pokazhu jedno -- sposobnost samostalnog rada (ne samostalnog snalazhenja na netu :D :D). kao seminarski se ne rachuna prepisivanje iz knjiga (mozhda to dodushe kod nas tako prolazi, ali to ne bi smjelo biti tako), nego sposobnost da se dodje do vlastite teze na osnovu prochitane sekundarne literature... poenta i jeste u tome da se prochitaju razlichite stvari, odnosno razlichita vidjenja nekog problema, da se kritichki razmotre, da se napravi vlastita sinteza i da se argumentovano odbace stavovi koji se tu ne uklapaju.... chitaj, trenira se sposobnost razmishljanja i ophodjenja sa vec postojecom literaturom, te uoblichavanja vlastitih stavova u pismenu formu, za razliku od bubanja napamet za usmene ispite... no dobro, moguce je da sam ja idealista shto od ljudi sa fakultetskim obrazovanjem trazhim upravo ovakve sposobnosti, kad je opcepoznato da je danas ipak najvazhnije - snaci se.
uglavnom, neki su profesori u stanju pronaci svaki rad na netu - pa i njima su dostupne te stranice, zaboga. sad, koliko je njima stalo do toga da provjeravaju - to je druga stvar. ali nekima jeste, tako da bih ja --- pripazila :D

milivoje, nishta lichno :D :D samo ja mislim da pravo pomaganje izgleda drugachije ;)
Bumbar

#22 Re: Seminarski rad...pliiiiiiiiiiizzz

Post by Bumbar »

lady midnight wrote:pa ne znam, seminarski su ipak tu da pokazhu jedno -- sposobnost samostalnog rada (ne samostalnog snalazhenja na netu :D :D). kao seminarski se ne rachuna prepisivanje iz knjiga (mozhda to dodushe kod nas tako prolazi, ali to ne bi smjelo biti tako), nego sposobnost da se dodje do vlastite teze na osnovu prochitane sekundarne literature... poenta i jeste u tome da se prochitaju razlichite stvari, odnosno razlichita vidjenja nekog problema, da se kritichki razmotre, da se napravi vlastita sinteza i da se argumentovano odbace stavovi koji se tu ne uklapaju.... chitaj, trenira se sposobnost razmishljanja i ophodjenja sa vec postojecom literaturom, te uoblichavanja vlastitih stavova u pismenu formu, za razliku od bubanja napamet za usmene ispite... no dobro, moguce je da sam ja idealista shto od ljudi sa fakultetskim obrazovanjem trazhim upravo ovakve sposobnosti, kad je opcepoznato da je danas ipak najvazhnije - snaci se.
uglavnom, neki su profesori u stanju pronaci svaki rad na netu - pa i njima su dostupne te stranice, zaboga. sad, koliko je njima stalo do toga da provjeravaju - to je druga stvar. ali nekima jeste, tako da bih ja --- pripazila :D

milivoje, nishta lichno :D :D samo ja mislim da pravo pomaganje izgleda drugachije ;)
eh...samo sto se kod nas to ne provjerava, nazalost, pa onda jedan seminarski cirkulise nekoliko generacija...mislim, nemoguce da nitko to ne skonta :shock: :? ...
Tesssa

#23 Re: Seminarski rad...pliiiiiiiiiiizzz

Post by Tesssa »

lady midnight wrote:no dobro, moguce je da sam ja idealista shto od ljudi sa fakultetskim obrazovanjem trazhim upravo ovakve sposobnosti, kad je opcepoznato da je danas ipak najvazhnije - snaci se.
da, ali ne mogu da razumijem da neko upise fakultet/srednju skolu koja ih ne zanima :? I onda gleda kako sto prije da zavrsi, na sto laksi nacin. Jednog dana kad bude radio u toj istoj profesiji i kad ga neko bude pitao najbanalnije pitanje zacrvenit ce se, nece znati, ali i lako preci preko toga. :roll:

Sve sto uzmem da naucim i uradim radim zbog same sebe. Ne zbog roka, ne zbog profesora, ne zbog mame i tate, ne zbog familije - iskljucivo zbog same sebe, jer ne zelim da izadjem s tog fakulteta kao neko kome se moze prigovoriti da nema pojma o onome o cemu je "ucio" jednog dana.

Zato cu i biti idealista, do kraja, pa makar se ne snasla, obraz ce mi biti cist :D
Bumbar

#24 Re: Seminarski rad...pliiiiiiiiiiizzz

Post by Bumbar »

Tesssa wrote:tkad ga neko bude pitao najbanalnije pitanje zacrvenit ce se, nece znati, ali i lako preci preko toga. :roll:
najtuznije je draga moja sto se nece zacrveniti :( njima je to sve ok...koliko sam puta cula da se treba nabubati za ispit a onda hajd, tamo nekada kad zavrsis, jel' te, uzeti pa malo dublje to skontati :S
Post Reply