Traba mi seminarski rad iz Poslovne Ekonomije- Komunikologija.
Be sevaply
budi ti sevaplymilivoje wrote:Ako mi neko moze pomoci...
Traba mi seminarski rad iz Poslovne Ekonomije- Komunikologija.
Be sevaply
Komunikologija
Fakultet poslovne ekonomije , Banja Luka
Bosna i Hercegovina
Veličina (Kb): 15 Format: Word Broj strana: 7 Pismo: Latinica
Seminarski rad SE NE MOŽE DIREKTNO PREUZETI
Da bi ste dobili željeni rad morate poslati jedan vaš rad (koji nije već objavljen na sajtu). Razmena se obavlja 1 za 1 rad. Isto važi i za prezentacije u PowerPointu, pri čemu se radovi razmenjuju za radove a prezentacije za prezentacije.
Slanje i preuzimanje rada obavlja se preko mejla info@seminarskirad.com ili preko formulara . Nakon prijema vašeg rada, u roku od 48 časova, poslaćemo vam željeni rad. U uslovima povećanog saobraćaja ovaj rok može biti produžen.
Nek' se vidi nek' se zna.vjesticanametli wrote:pomognuto mu je al se ne vidi![]()
Hvala...ali nista ne placamlady midnight wrote:za ovo se na nekim univerzitetima leti sa faxa![]()
kao shto i treba. jer i plagijat nije nishta drugo nego kradja. chak i onda kad platish nekom drugome da ti pomogne u kradji.
al dobro sad, vazhno je da se zhalimo na shtele, nepotizam, kupljene diplome... kupljeni seminarski radovi se valjda ne rachunaju.![]()
olduser wrote:seminarski i diploma se ne mogu poredit..
seminarski nema nikakvu ulogu osim sto neki traze seminarski da mozes izac na ispit, al nece ti pomoc pri polaganju tog istog ispita il npr na bolonji za seminarski dobijes nekih 10poena od 100..ti opet moras spremit barem 40-50 % ispita..
znaci moras sjest i naucit..
a kupljeni ispiti i diplome su vec nesta drugo...
neko kad kupuje ispit on nece otvorit knjigu a kamoli sjest i naucit...da ga pitas sta je rimsko pravo on nema pojma..zna o rimskom pravu ko i neko sa medicine..mozda i manje..
a ko se moze snac za seminarski da izbjegne gubljenje vremena, sto da ne..ionako sve sto je u seminarskom je prepisano iz dvije tri knjige..il skenirano

Tesssa wrote: Ali, nemojte molim vas pricati pricu kako seminarski nema nikakvu ulogu osim uslova za potpisi kako je to gubljenje vremena...
hm...do sada si barem do pola mogao sam doci...ali nejse...milivoje wrote:Svi su pametni...samo rijetki pomazu.
Zato..ili zakljucati temu...ili SHUT UP!! Please.![]()
Over and out
eh...samo sto se kod nas to ne provjerava, nazalost, pa onda jedan seminarski cirkulise nekoliko generacija...mislim, nemoguce da nitko to ne skontalady midnight wrote:pa ne znam, seminarski su ipak tu da pokazhu jedno -- sposobnost samostalnog rada (ne samostalnog snalazhenja na netu![]()
). kao seminarski se ne rachuna prepisivanje iz knjiga (mozhda to dodushe kod nas tako prolazi, ali to ne bi smjelo biti tako), nego sposobnost da se dodje do vlastite teze na osnovu prochitane sekundarne literature... poenta i jeste u tome da se prochitaju razlichite stvari, odnosno razlichita vidjenja nekog problema, da se kritichki razmotre, da se napravi vlastita sinteza i da se argumentovano odbace stavovi koji se tu ne uklapaju.... chitaj, trenira se sposobnost razmishljanja i ophodjenja sa vec postojecom literaturom, te uoblichavanja vlastitih stavova u pismenu formu, za razliku od bubanja napamet za usmene ispite... no dobro, moguce je da sam ja idealista shto od ljudi sa fakultetskim obrazovanjem trazhim upravo ovakve sposobnosti, kad je opcepoznato da je danas ipak najvazhnije - snaci se.
uglavnom, neki su profesori u stanju pronaci svaki rad na netu - pa i njima su dostupne te stranice, zaboga. sad, koliko je njima stalo do toga da provjeravaju - to je druga stvar. ali nekima jeste, tako da bih ja --- pripazila![]()
milivoje, nishta lichno![]()
samo ja mislim da pravo pomaganje izgleda drugachije
da, ali ne mogu da razumijem da neko upise fakultet/srednju skolu koja ih ne zanimalady midnight wrote:no dobro, moguce je da sam ja idealista shto od ljudi sa fakultetskim obrazovanjem trazhim upravo ovakve sposobnosti, kad je opcepoznato da je danas ipak najvazhnije - snaci se.
najtuznije je draga moja sto se nece zacrvenitiTesssa wrote:tkad ga neko bude pitao najbanalnije pitanje zacrvenit ce se, nece znati, ali i lako preci preko toga.![]()