šema vs. prijateljstvo!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
cinderella
#1 šema vs. prijateljstvo!
Vjerovatno cete reci: opet cinderella sa svojim „ljubavnim“ problemima...
Ne znam da li bas da ovo nazovem problemom, ali eto...mozda bi mi trebao savjet...kako muskog, tako i zenskog dijela publike... Onaj mali iz autobusa (nadam se da ste upuceni u post od prije nekih 5-6 mjeseci) mi opet zadaje glavobolje! Naime, nikako da se izjasni sta on zapravo zeli od mene! "vodimo" se kao prijatelja, ali ponekad ti razgovori vode u nekom drugom smjeru, sto me zbunjuje...Cak sam pokusala i sa direktnim pitanjem , a odgovor na to pitanje je glasio : herba bobe! Zamislite!
Da li da se nafuram i prestanem uopste razmisljati o tome sta on zeli (jer da je nesto zelio, valjda bi se izjasnio) ili da i dalje tjeram mak na konac, pa dok ne progovori... ???
Unaprijed hvala na svakoj pomoci!
-
incognito071
#3 Re: šema vs. prijateljstvo!
cinderella wrote:Vjerovatno cete reci: opet cinderella sa svojim „ljubavnim“ problemima...Ne znam da li bas da ovo nazovem problemom, ali eto...mozda bi mi trebao savjet...kako muskog, tako i zenskog dijela publike... Onaj mali iz autobusa (nadam se da ste upuceni u post od prije nekih 5-6 mjeseci) mi opet zadaje glavobolje! Naime, nikako da se izjasni sta on zapravo zeli od mene! "vodimo" se kao prijatelja, ali ponekad ti razgovori vode u nekom drugom smjeru, sto me zbunjuje...Cak sam pokusala i sa direktnim pitanjem , a odgovor na to pitanje je glasio : herba bobe! Zamislite!
Da li da se nafuram i prestanem uopste razmisljati o tome sta on zeli (jer da je nesto zelio, valjda bi se izjasnio) ili da i dalje tjeram mak na konac, pa dok ne progovori... ???
mazni ga ba ono mangupski, pa gdje puklo puklo
-
cinderella
impossible! jedini bus koji u dato vrijeme ide u datom pravcu!zena21 wrote:Curo, promijeni autobus
-
cinderella
#6 Re: šema vs. prijateljstvo!
kako mislis? daj neke smjernice za to "mazni"?!incognito071 wrote:cinderella wrote:Vjerovatno cete reci: opet cinderella sa svojim „ljubavnim“ problemima...Ne znam da li bas da ovo nazovem problemom, ali eto...mozda bi mi trebao savjet...kako muskog, tako i zenskog dijela publike... Onaj mali iz autobusa (nadam se da ste upuceni u post od prije nekih 5-6 mjeseci) mi opet zadaje glavobolje! Naime, nikako da se izjasni sta on zapravo zeli od mene! "vodimo" se kao prijatelja, ali ponekad ti razgovori vode u nekom drugom smjeru, sto me zbunjuje...Cak sam pokusala i sa direktnim pitanjem , a odgovor na to pitanje je glasio : herba bobe! Zamislite!
mazni ga ba ono mangupski, pa gdje puklo puklo
-
cinderella
mislis? joj!!! muskarci!!! pa nek neko kaze da su zene komplikovane!Michun wrote:Sto rece Harry...a da si nasla drugog garant bi se on priheftoOdkantaj ga
-
cinderella
da ga ne slusam? pa ijasni se onda, ako neces da prihvatim Michunov savjet!mehkoca wrote:Ne slusaj gacinderella wrote:mislis? joj!!! muskarci!!! pa nek neko kaze da su zene komplikovane!Michun wrote:Sto rece Harry...a da si nasla drugog garant bi se on priheftoOdkantaj ga
-
incognito071
cinderella wrote:mislis? joj!!! muskarci!!! pa nek neko kaze da su zene komplikovane!Michun wrote:Sto rece Harry...a da si nasla drugog garant bi se on priheftoOdkantaj ga
ama....prohujalo s vihorom...ti scarlet o'hara on clark gable....
ako ti je interesantan i ako ti se svidja, poljubi ga ili nesto....sto cekas da on nesto poduzme.....ovo su moderna/zenska vremena
-
mehkoca
incognito071 wrote:cinderella wrote:mislis? joj!!! muskarci!!! pa nek neko kaze da su zene komplikovane!Michun wrote:Sto rece Harry...a da si nasla drugog garant bi se on priheftoOdkantaj ga
ama....prohujalo s vihorom...ti scarlet o'hara on clark gable....![]()
ako ti je interesantan i ako ti se svidja, poljubi ga ili nesto....sto cekas da on nesto poduzme.....ovo su moderna/zenska vremena