dobio sam email obavijest o koncertu Vasila Hadzimanova u City Pubu, dakle email od City Pub Team-a, prije nekoliko dana
zatim sam jucer dobio "PODSJECAMO" email o koncertu Vasila Hadzimamova u City Pubu, ponovo email od City Pub Team-a
i tako i odem veceras na koncert Vasila Hadzimanova u City Pub, na koji bih otisao i bez tih prethodnih email najava
MEDJUTIM
ja na vrata, kad kaze Security (veliko pocetno!) "samo sa rezervacijama"
zovnem kelnera kojem slucajno znam ime da pitam kako sada mogu jel', rezervisati, platiti ili sta vec, kad su me vec lazno obavijestili o koncertu, kad kaze Kelner "ma znas, skontali smo danas da je to private party"
fakat prave selo od grada
tako da nam ne preostaje nista drugo: http://forum.yump3.org/jazz-blues-class ... and-30700/
ili mozda stela sa Security velicinama i utjecajnim Kelnerima (fuj!) - recite lijepo koliko je karta i zavrsena prica
Selo City Pub
Moderator: _BataZiv_0809
- giga
#1 Selo City Pub
Last edited by giga on 28/10/2008 23:23, edited 1 time in total.
- JThomas
#2 Re: Selo City Pub
meni najprecjenjenija kafana u gradu.
neljubazni konobari, točeno pivo razvodnjeno do bola, naveče strašno zagušljivo, nemaš gdje s jaknom, atmosfera ukočena...a šatro neko veliko okupljalište urbane i kulturne raje. ne dam da me neko zajebava za moje para, kafana bar ima dovoljno
neljubazni konobari, točeno pivo razvodnjeno do bola, naveče strašno zagušljivo, nemaš gdje s jaknom, atmosfera ukočena...a šatro neko veliko okupljalište urbane i kulturne raje. ne dam da me neko zajebava za moje para, kafana bar ima dovoljno
- black
#3 Re: Selo City Pub
..kad udjes svi bulje u kao da vide neku egzotichnu zivotinjuJThomas wrote:meni najprecjenjenija kafana u gradu.
-
vnm
#4 Re: Selo City Pub
nemoj pogresno da me shvatis, ali da ne mozes uci na neku svirku ili opcenito u neko mjesto nocnog zbivanja se desava i u jednom new yorku, londonu, berlinu...tako da nije bas tako da prave selo od grada.
ali da im je to krajnje nekorektan potez i da city pub nije cemu, stoji svakako.
ali da im je to krajnje nekorektan potez i da city pub nije cemu, stoji svakako.
- putujucidzindas
#5 Re: Selo City Pub
ne kontam..ne volim mjesto nikako, cijelu noc smo kontali hocemo li ipak otici vidjeti Vasila, dva putaa smo svratili i oba puta normala usli, niko nam nis nije ni trazio ni pitao
.
- Neelix
#6 Re: Selo City Pub
bio sam mozda 2put..."shmiiiiiiiinka"...ala central i bichakchich...not for me 
- giga
#7 Re: Selo City Pub
necu te pogresno shvatiti, ali ti si mene pogresno shvatiovnm wrote:nemoj pogresno da me shvatis, ali da ne mozes uci na neku svirku ili opcenito u neko mjesto nocnog zbivanja se desava i u jednom new yorku, londonu, berlinu...tako da nije bas tako da prave selo od grada.
znam da se ne moze uci na sva zbivanja/svirke, ali u ovom slucaju sam dobio DVA EMAILA tj. POZIVA (REKLAMU) za koncert koji je BESPLATAN I OTVOREN za goste, da bi se NA DAN KONCERTA situacija promijenila
to nema u new yorku, londonu, berlinu, jer tamo se zna kada je koncert, koliko kosta ulaz, a ako je eventualno zatvorenog tipa, onda se sigurno ljudi se ne obavijestavaju lazno, a narocito nema toga da i nakon takve lazi Security i Kelneri odlucuju ko ce uci na sudden "private party"
-
dezurni_ucenik
- atko
#9 Re: Selo City Pub
I sta vam je selo krivo fina urbana gradska rajO?
opet povrac povrac
opet povrac povrac