Sellam svima? Pitanjce: Jel ovo povoljno?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Anell
#1 Sellam svima? Pitanjce: Jel ovo povoljno?
Fiat Punto HGT 1.8 131KS, 2000god.
Full oprema! 8000KM, treba platiti porez i treba ga registrovati!
Sta mislite koliko ce to ukupno izaci, i da li je to povoljno?
-
rajvosa
#5 Re: Sellam svima? Pitanjce: Jel ovo povoljno?
Pozdrav pozdrav..Selam ostavi za dzamiju ..Anell wrote:Fiat Punto HGT 1.8 131KS, 2000god.
-
JD
Sta bolan vi lupetate, puno vam 8000 za auto 2000 godiste, a nije vam puno dati 5500 ili 6000 za Golfa 2 dizela pa vi niste normalni.
@Anell kupuj, auto je zvijer. Dodaj 10% poreza na tih 8000 dakle 800 KM plus registracija i to je to, eto zaokruzi na 10.000 KM.
@Anell kupuj, auto je zvijer. Dodaj 10% poreza na tih 8000 dakle 800 KM plus registracija i to je to, eto zaokruzi na 10.000 KM.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Jel to slika naopaka ili mu je volan da desnoj strani...
.
Ako ti je cef voziti takva auta...kupuj...ha ja.
-
The_Flyer2002
e svakakvh "strucnjaka" ovde ima. privukla ih rijec u temi i misle da sve znaju.
buraz koliko ima KM??
trebo bi te izaci najvise 11,000. 131ks na tako malo auto nije malo. uzimaj neces se pokajati.
ps za one sto neznaju citat ---- rekao je da je auto BORDO i da su ovo slike kako bi PRIBLIZNO TREBO IZGLEDAT.
buraz koliko ima KM??
trebo bi te izaci najvise 11,000. 131ks na tako malo auto nije malo. uzimaj neces se pokajati.
ps za one sto neznaju citat ---- rekao je da je auto BORDO i da su ovo slike kako bi PRIBLIZNO TREBO IZGLEDAT.
-
ZOBENI
#15 Re: Sellam svima? Pitanjce: Jel ovo povoljno?
rajvosa wrote:Pozdrav pozdrav..Selam ostavi za dzamiju ..Anell wrote:Fiat Punto HGT 1.8 131KS, 2000god.
hehehe....vidi ti ovog Lucifera, pa nije ti ovo komunizam pa da ti govoris kako ce se neko pozdravljati, bitno je da je covjek pozdravio, tebi ako smeta ti se fino pozdravljaj sa "drugovima i drugaricama" komunistima !
-
JD
Kao prvo ono na slici nije TAJ Punto kojeg on hoce nego je onako sliku stavio, a kao drugo ono je ofiran Photoshop sto se tice body-kitaBobi wrote:Jel to slika naopaka ili mu je volan da desnoj strani....
-
Frutek
Auto je zvijer. Ako je i približno napucano kao ovaj na slici, to je super cijena. Neko spomenu samo porez i registraciju, šta bi sa carine
Ali svejedno, opet se isplati. Recimo, samo nove felge ti nisu ispod 6 stoja, o niskoprofilnim gumama da ne govorim. A kao što Flyer reče, 130 konja za ovako malen auto, ma ima da otkidaš beton
hehe
Auto dobro izgleda lave, nema šta.
Samo ga provjeri na kompjuterskoj dijagnostici, uvjeri se da je sve ok, isprovjeravaj sve papire, al da ti džaba ne pričam, znaš tu proceduru...Pozdrav...
Ali svejedno, opet se isplati. Recimo, samo nove felge ti nisu ispod 6 stoja, o niskoprofilnim gumama da ne govorim. A kao što Flyer reče, 130 konja za ovako malen auto, ma ima da otkidaš beton
Auto dobro izgleda lave, nema šta.
Samo ga provjeri na kompjuterskoj dijagnostici, uvjeri se da je sve ok, isprovjeravaj sve papire, al da ti džaba ne pričam, znaš tu proceduru...Pozdrav...
-
neko iz mase
samo ne kontam sta ce vam auto ispod 3800 ccm

-
rajvosa
#20 Re: Sellam svima? Pitanjce: Jel ovo povoljno?
To je vjerski pozdrav...ZOBENI wrote:rajvosa wrote:Pozdrav pozdrav..Selam ostavi za dzamiju ..Anell wrote:Fiat Punto HGT 1.8 131KS, 2000god.
hehehe....vidi ti ovog Lucifera, pa nije ti ovo komunizam pa da ti govoris kako ce se neko pozdravljati, bitno je da je covjek pozdravio, tebi ako smeta ti se fino pozdravljaj sa "drugovima i drugaricama" komunistima !
Kako bi bilo da je napisao hvaljen Isus il pomoz Bog...
Hocu reci bosna je gradjanska drzava tj nije dzamahirija...
ps
Lucifer ti je babo
-
ado-šampion
Alejkumu Selam!
Auto je dobar za te pare, samo mi je cijena preniska, vidi koliko je prešao!
Poruka za ovog komunjaru:
Pozravljaj ti sa "pomoz bog" ako hoćeš, ako se ne nalaziš u ovom selamu nemoj komentarisat. Ovo je 51% muslimanska država i ima(mo) pravo pozdravljat sa "Selam Alejkum".
Pozravljaj ti sa "pomoz bog" ako hoćeš, ako se ne nalaziš u ovom selamu nemoj komentarisat. Ovo je 51% muslimanska država i ima(mo) pravo pozdravljat sa "Selam Alejkum".
-
mexx25
samoado-šampion wrote:Alejkumu Selam!
-
rajvosa
Ja sam ratovo za tih 51 % a de ti za onih 49 ........ado-šampion wrote:Alejkumu Selam!
-
ZOBENI
#25 Re: Sellam svima? Pitanjce: Jel ovo povoljno?
Nije babo nego tata....nije ti ovo Dzamahirija........rajvosa wrote:To je vjerski pozdrav...ZOBENI wrote:rajvosa wrote: Pozdrav pozdrav..Selam ostavi za dzamiju ..
Kako bi bilo da je napisao hvaljen Isus il pomoz Bog...
Hocu reci bosna je gradjanska drzava tj nije dzamahirija...
ps
Lucifer ti je babo
hehehe sto me slatko nasmija, ma ti si meni legenda
Last edited by ZOBENI on 24/10/2005 20:47, edited 2 times in total.