Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Roccohljup wrote:ne znam jel ko dosad spomenuo, al u bingu naći nekog da ti pomogne ako imaš pitanje je haman pa nemoguća misija. A tek sto su donedavno na kasama imali obične tastture ok kompjutera koje su stajale na šekama cigara da budu ergonomičnije radnicima
istina,u zenici na vaganju povrca voca nikad nigdje nikog
ja ne znam što je ljudima komplikovano sam sebi izvagati pritisnuti na onom koja je vocka ili broj i prtisnes onu žutu i eto
Zato sto se radi o seljakluku u Bingo centrima. Ako me razumijes. A valjda razumijes. Svi vide tudji seljakluk, a ne znaju dva dugmeta pritisnuti...[/quote]
nisi u pravu,u zenickom bingu je nemoguce sam sebi izvagati jer nema oznaka,brojeva
Roccohljup wrote:ne znam jel ko dosad spomenuo, al u bingu naći nekog da ti pomogne ako imaš pitanje je haman pa nemoguća misija. A tek sto su donedavno na kasama imali obične tastture ok kompjutera koje su stajale na šekama cigara da budu ergonomičnije radnicima
istina,u zenici na vaganju povrca voca nikad nigdje
ja ne znam što je ljudima komplikovano sam sebi izvagati pritisnuti na onom koja je vocka ili broj i prtisnes onu žutu i eto
Haj objasni nekom od 70 godina kako[/quote][/quote]
Radnika za ruku ako vec nema i neka vaga. Ne moze biti da nema nikoga u citavom trznom centru. To sto se vi ne znate snaci, zamoliti, itd. to je druga stvar.
istina,u zenici na vaganju povrca voca nikad nigdje
Haj objasni nekom od 70 godina kako
[/quote]
Radnika za ruku ako vec nema i neka vaga. Ne moze biti da nema nikoga u citavom trznom centru. To sto se vi ne znate snaci, zamoliti, itd. to je druga stvar.[/quote]
u zenickom bingu jedva mozes naci nekog radnika na odjelu voca i povrca,na drugim odjelim nije bas tako,al on ovom jeste