Seljakluk u Bingo centrima

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
kakavdanakneiskustvu

#251 Re: Seljakluk u Bingo centrima

Post by kakavdanakneiskustvu »

direstraits0078 wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:
Roccohljup wrote:ne znam jel ko dosad spomenuo, al u bingu naći nekog da ti pomogne ako imaš pitanje je haman pa nemoguća misija. A tek sto su donedavno na kasama imali obične tastture ok kompjutera koje su stajale na šekama cigara da budu ergonomičnije radnicima :D

istina,u zenici na vaganju povrca voca nikad nigdje nikog
ja ne znam što je ljudima komplikovano sam sebi izvagati pritisnuti na onom koja je vocka ili broj i prtisnes onu žutu i eto
Zato sto se radi o seljakluku u Bingo centrima. Ako me razumijes. A valjda razumijes. Svi vide tudji seljakluk, a ne znaju dva dugmeta pritisnuti...[/quote]

nisi u pravu,u zenickom bingu je nemoguce sam sebi izvagati jer nema oznaka,brojeva
direstraits0078

#252 Re: Seljakluk u Bingo centrima

Post by direstraits0078 »

quote="StupskaBitanga"]
Roccohljup wrote:ne znam jel ko dosad spomenuo, al u bingu naći nekog da ti pomogne ako imaš pitanje je haman pa nemoguća misija. A tek sto su donedavno na kasama imali obične tastture ok kompjutera koje su stajale na šekama cigara da budu ergonomičnije radnicima :D

istina,u zenici na vaganju povrca voca nikad nigdje
ja ne znam što je ljudima komplikovano sam sebi izvagati pritisnuti na onom koja je vocka ili broj i prtisnes onu žutu i eto
Haj objasni nekom od 70 godina kako[/quote][/quote]

Radnika za ruku ako vec nema i neka vaga. Ne moze biti da nema nikoga u citavom trznom centru. To sto se vi ne znate snaci, zamoliti, itd. to je druga stvar.
kakavdanakneiskustvu

#253 Re: Seljakluk u Bingo centrima

direstraits0078 wrote:quote="StupskaBitanga"]

istina,u zenici na vaganju povrca voca nikad nigdje
Haj objasni nekom od 70 godina kako
[/quote]

Radnika za ruku ako vec nema i neka vaga. Ne moze biti da nema nikoga u citavom trznom centru. To sto se vi ne znate snaci, zamoliti, itd. to je druga stvar.[/quote]

u zenickom bingu jedva mozes naci nekog radnika na odjelu voca i povrca,na drugim odjelim nije bas tako,al on ovom jeste
direstraits0078

#254 Re: Seljakluk u Bingo centrima

Jedva, ali ga nadje onaj kome treba.
kakavdanakneiskustvu

#255 Re: Seljakluk u Bingo centrima

direstraits0078 wrote:Jedva, ali ga nadje onaj kome treba.

tacno,i zato sto je to tako smije se to kritikovati
direstraits0078

#256 Re: Seljakluk u Bingo centrima

Kao i one koji su nesposobni da se snadju i njihovu indirektnu kritiku vlastite nesposobnosti. :D
kakavdanakneiskustvu

#257 Re: Seljakluk u Bingo centrima

direstraits0078 wrote:

Kao i one koji su nesposobni da se snadju i njihovu indirektnu kritiku vlastite nesposobnosti. :D

tacno
Post Reply