Seljaci i Sarajevo

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
dnaxy

#1 Seljaci i Sarajevo

Post by dnaxy »

Lelab, koja je otisla u Banovice :D me ponukala da otvorim ovu temu. citiram:
lelab (citat):

"Hehe nakon svih presmijesnih komentara ocito je jasno da je ovaj forum okupiran ne-sarajlijama Very Happy Very Happy
Ma ne moze covjek od seljaka pobjec nikako Laughing Laughing"

Sta je to uopste seljak?jel to bas onaj tip koji se rodio na selu i odrasto,ili je to onaj papak u dusi?
Jel Sarajevo uopste mjerilo svega toga? jel neko ko se rodio i odrastao u Sarajevu ima pravo da odlucuje ko je sta,samo zato sto se taj neko nije rodio u Sarajevu i nije isao u vrtic u Sarajevu.
Ja licno nisam rodjen u Sarajevu,nisam tamo ni odrastao.Rodio sam se u jednoj maloj carsiji,dok sam odrastao u jednoj Metropoli Europskoj.Jel to meni sad daje pravo da vrijedjam Ljude koji su iz manjih ,gradova,carsija,sela,planina,jel treba da se sad zbog toga bolje osjecam?Mislim,da to sto se neko rodio u Sarajevu,ne mora da znaci da je on automatski bolji od ostale raje.
sta vi mislite o tome?
Prozor

Post by Prozor »

Image
Leonid Breznjev

Post by Leonid Breznjev »

mislim da smo hiljadu i sto tisuca puta prepricali upitano.. pregledaj malo teme.. a ova je za podruma! :D
pitt

Post by pitt »

ma bolan pusti sta lelab i slicni pricaju. papak je papak.....sve da se i na vrhu empire state building okotio. nema to veze sa porjeklom vec sa kulturom i odgojem.
Locked