Have nice imaging
Self Pleasure iz vašeg ugla
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- keno@SA
#1 Self Pleasure iz vašeg ugla
Dakle, ne sumnjam da je tema samozadovoljavanja bila već na forumu. Međutim, dajte svoje viđenje navedenog čina suprotnoga pola. Kako vi to zamišljate u stvari?
Have nice imaging

Have nice imaging
- Dori
#5 Re: Self Pleasure iz vašeg ugla
Moje vidjenje docaracu smajom:keno@SA wrote:Dakle, ne sumnjam da je tema samozadovoljavanja bila već na forumu. Međutim, dajte svoje viđenje navedenog čina suprotnoga pola. Kako vi to zamišljate u stvari?
Have nice imaging![]()

Simple
-
ludacha
hahaha ne znam sta tu imam zamisljat

hahahaha
nego,,ono sto mene najvise zbunjuje su misljenja nekih zena (to se ovako kroz komentare provlaci) koje se zapravo bune sto se njihovi dragani zadovoljavaju bez njih (i naravno bez drugih zena, sto ce reci samo...cak mi se cini da bi prije presle preko prevare, nego preko tog cina samozadovoljavanja..kao da zene to ne cine ...ccccc)
hahahaha
nego,,ono sto mene najvise zbunjuje su misljenja nekih zena (to se ovako kroz komentare provlaci) koje se zapravo bune sto se njihovi dragani zadovoljavaju bez njih (i naravno bez drugih zena, sto ce reci samo...cak mi se cini da bi prije presle preko prevare, nego preko tog cina samozadovoljavanja..kao da zene to ne cine ...ccccc)
-
pinkzelena
#7 Re: Self Pleasure iz vašeg ugla
Dena wrote:Moje vidjenje docaracu smajom:keno@SA wrote:Dakle, ne sumnjam da je tema samozadovoljavanja bila već na forumu. Međutim, dajte svoje viđenje navedenog čina suprotnoga pola. Kako vi to zamišljate u stvari?
Have nice imaging![]()
Simple
-
pinkzelena
_BosanaC wrote:Bolje ga vala i rucno otrest' kad dodje pet do dvanaest nego sa svakim u krevet trcati
kako si ti romantičan i tradicionalan..
"čestit" dečko..
-
pinkzelena
forUMASH wrote:....sto bi prost narod rek'o.....bolje *urac u ruci nego *icka na grani....
ej odavno nešto bolje nisam čula...aj suze me obliše..
- anais_nin
forUMASH wrote:....sto bi prost narod rek'o.....bolje *urac u ruci nego *icka na grani....
a sto se teme tice
meni licno je to skroz seksi
a sto se samozadovoljavanja tice, pretpostavljam da je i muskarcima isto kao i nama dosta razlicito od sexa, nema istu svrhu kao sex s nekim
i da, u teoriji (a i vizuelno) znam kako proces izgleda ali se cesto zapitam kakav je muskarcima to osjecaj, jer znam da nije isti kao nama, isto kao sto nam je dozivljaj sexa razlicit cak i u momentima kada je zadovoljstvo jednako i obostrano....
- Bosanac sa dna kace
a ja sve misilio to samo muskarci rade
ja zamisljam da to mnoge rade sa vibratorom gluho bilo
ja zamisljam da to mnoge rade sa vibratorom gluho bilo