Sa srećom
Selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- manijak1
#1 Selektor reprezentacije BiH
Sa srećom
-
Mostarac pravi
Ljubomora ljudi je najgore sto mozes osjecate,jedes se a nemozes nista,nemocan si!
a vi to jeste!
Nemojte pisati ovdje i ispadati gluplji nego sto jeste!
a vi to jeste!
-
mostarac
znao sam po onom prvom komentaru o tekmi sa litvanijom da si svinjevac, tj ultras i nick ti nikako ne valja, jer nijedan pravi Mostarac nikada ne bi navijao za svinjski.Mostarac pravi wrote:Ljubomora ljudi je najgore sto mozes osjecate,jedes se a nemozes nista,nemocan si!
a vi to jeste!
-
Mostarac pravi
pa zovem se Mili ako te bas zanima!hrvat nisam!a mostarac jesam i volim prave mostarce sinko!a moj velez nazalost vise ne postoji taj je klub nestao kad je rat poceo!nemoj se pametan praviti kad nisi!i realan sam za razliku od nekih
-
mostarac
da svakakoMostarac pravi wrote:pa zovem se Mili ako te bas zanima!hrvat nisam!a mostarac jesam i volim prave mostarce sinko!a moj velez nazalost vise ne postoji taj je klub nestao kad je rat poceo!nemoj se pametan praviti kad nisi!i realan sam za razliku od nekih
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
Nemoj samo reci HadziabdicMostarac pravi wrote:pa zovem se Mili ako te bas zanima!hrvat nisam!a mostarac jesam i volim prave mostarce sinko!a moj velez nazalost vise ne postoji taj je klub nestao kad je rat poceo!nemoj se pametan praviti kad nisi!i realan sam za razliku od nekih
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Ma nisi ni ti pravi mostarac.Oni ne prave razliku po tome ko za koga navija.umro je mostar wrote:znao sam po onom prvom komentaru o tekmi sa litvanijom da si svinjevac, tj ultras i nick ti nikako ne valja, jer nijedan pravi Mostarac nikada ne bi navijao za svinjski.Mostarac pravi wrote:Ljubomora ljudi je najgore sto mozes osjecate,jedes se a nemozes nista,nemocan si!
a vi to jeste!
Pravi su koji navijaju za Velezh i zhive na istocnoj strani a "nepravi" su koji navijaju za(za kako ti kazhesh uvredljivo "svinjski") i zhive u zapadnom dijelu.
Pa fakat nije ni chudo sto ste se podijelili kad se mrzite do besvjesti...ha ja.
Pravi zenichanin nikad nece voliti Sarajevo i Pitare...
Ja vas volim sve
-
Mostarac pravi
manje kvalitetnom?????a gledamo li ja i ti isti sport???
M a moze svako imati svoje misljenje ali pojasni mi kad sergej igra 2 spica gdje bi ti misimovica stavio?pa igraju istu poziciju a kad je sergej pozadi onda miske moze na svoje mijesto,pa nemozes misimovica na klasicnog veznog jer nemoze to igrati a imas bajramovica!
M a moze svako imati svoje misljenje ali pojasni mi kad sergej igra 2 spica gdje bi ti misimovica stavio?pa igraju istu poziciju a kad je sergej pozadi onda miske moze na svoje mijesto,pa nemozes misimovica na klasicnog veznog jer nemoze to igrati a imas bajramovica!
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
P ako odigras 1:1 sa Spanijom tj budes pokraden jer smo trebali pobjediti, pa zveknes Belgiju, pa zveknes Litvaniju onda su to vise nego "trenutno" odlicni rezultati. Ne mozes uporedjivati Hrvatsku i BiH zato sto Hrvatska nema ovakve probleme kao sto ima nasa reprezentacija. Tamo se tesko moze dogoditi jedan Salihamidzic, pa da se odbija reprezentativni dres i da sjede ovoliki smradovi u savezu. Baka je ipak sklopio nesto sto nije niko do sada ma sta ko pricao.umro je mostar wrote:e sad zavisi sta ko smatra pod odlicnim rezultatima. hrvati su po meni sa jednako ili manje kvalitetnom reprezentacijom od nase na dohvat direktnom plasmana na SP, a sigurni su za baraz. To onda prestaje biti do igracha nego postaje stvar selektora
-
Mostarac pravi
Ma hrvatska nije imala problema kao sto je BiH,budimo realni i recimo da hrvati imaju strasnu ekipu!
Mi smo ruku na srce nakaradna zemlja pa nam je i takva reprezentacija ali se iz nje koliko toliko izvlaci maximum!
Mi smo ruku na srce nakaradna zemlja pa nam je i takva reprezentacija ali se iz nje koliko toliko izvlaci maximum!
-
joker
E hrasno ne bih se slozio. Najbolje smo igrali dok je bio Muzurovic selektor. Sad je li to bilo zbog selektora ili igraca...
A sto se tice Bake, jesmo mi sad uradili dobru stvar sa ovih par utakmica, ali tako je bilo i u onim kvalifikacijama do Danske. Prvo zaseremo, pa se izvadimo, i onda na kraju kada smo dosli do vode-ne napijemo se.
U ovih par utakmica smo se vadili. Ako je za to zasluzan Baka, onda on snosi zasluge i za one utakmice koje smo usrali.
Gubimo bodove na svom terenu od Litve, Spanije, SCG... Pa se kontamo vaditi u gostima?! E jebo te taktika...
Za onog "pravog" mostarca:
ne znam nijednog pravog mostarca koji navija za "svinjski" a da nije hrvat, ali zato znam dosta pravih mostaraca hrvata koji navijaju za Velez. Pa ti skontaj koji je klub pravi mostarski. Jednom velezovac, uvijek velezovac. A ti si vjerovatno i 1990 navijao za "svinjski"?!

Ma daj "pravi"...
A sto se tice Bake, jesmo mi sad uradili dobru stvar sa ovih par utakmica, ali tako je bilo i u onim kvalifikacijama do Danske. Prvo zaseremo, pa se izvadimo, i onda na kraju kada smo dosli do vode-ne napijemo se.
U ovih par utakmica smo se vadili. Ako je za to zasluzan Baka, onda on snosi zasluge i za one utakmice koje smo usrali.
Gubimo bodove na svom terenu od Litve, Spanije, SCG... Pa se kontamo vaditi u gostima?! E jebo te taktika...
Za onog "pravog" mostarca:
ne znam nijednog pravog mostarca koji navija za "svinjski" a da nije hrvat, ali zato znam dosta pravih mostaraca hrvata koji navijaju za Velez. Pa ti skontaj koji je klub pravi mostarski. Jednom velezovac, uvijek velezovac. A ti si vjerovatno i 1990 navijao za "svinjski"?!
Ma daj "pravi"...