A, što se tiče ukidanja RS-a, ne trebaju se bolan sikirati o tome, nismo budale da ukinemo RS, pa da se iz penzionog fonda u koje bi Bošnjaci i Hrvati uplaćivali plaćaju vojne penzije genocidašima. Niti, da mi izmirujemo njihove kredite. A, isto to mišljenje važi i kod njih.
"Selektivno hapšenje" Srba.
-
almir90
#26 Re: "Selektivno hapšenje" Srba.
Optužbe na račun SIPA-e kad se genocidaši hapse, a nigdje se živi nisu čuli kad je Goran Zubac četnike zapošljavao u agenciju, niti kad je taj isti zaposleni četnik vrijeđao Bošnjake i Hrvate, koji isto rade u SIPA-i. A, kad hapsi genocidaše, odmah pobuna. Šta je imaju buniti, pa ionako im je 90% vojske učestvovalo u mučenju, ubijanju, progonu, silovanju civila.
A, što se tiče ukidanja RS-a, ne trebaju se bolan sikirati o tome, nismo budale da ukinemo RS, pa da se iz penzionog fonda u koje bi Bošnjaci i Hrvati uplaćivali plaćaju vojne penzije genocidašima. Niti, da mi izmirujemo njihove kredite. A, isto to mišljenje važi i kod njih.
- zambaklija
#27 Re: "Selektivno hapšenje" Srba.
ćuj protiv vehbija,a ša imaju oni protiv vehbija?ja kojeg god vehbiju znan raja prava vole popti,pokockati ajnca a bom i sočno osovati

-
Joey Tribbiani 8
#28 Re: "Selektivno hapšenje" Srba.
Gledao sam par propagandnih bošnjačkih filmova u kojima se kao uzroci trajne bošnjačko-srpske obostrane netrpeljivosti navode istorijski civilizacijski razvoj srpskih generacija koje su odrastale na hajdučkim pesmama o otporu prema Turcima, kao i na filmovima,,Boj na Kosovu'',,Banović Strahinja'' i ,,Nož'', kojima se,,vređa dostojanstvo bošnjačkog naroda''...DeutscheAusweis wrote:Danas kada im poručiš nešto u stilu: "Je8ali vam Turci kevu"...oni to odmah povežu sa Bošnjacima.. zašto? Pojma nemam.goodbar wrote:I ARBiH je pravila neke nepodobstine.Sjecam se jednog"Dnevnika sa Pala"(ko to nikad nije gledo,taj ne zna sta je paljanski humor).Usli "novinari"u jednu srpsku kucu na Romaniji,gdje li vec.Tu zive neki starac i starica.Pita "novinar"(cuj "novinar")kada su Turci dosli(bas ovako)u vasu kucu,sta su trazili.Trazili da jedu.Jesu li vas maltretirali?(navodi "novinar",zaboravio sam koji bi).Jesu.Sta su vam radili?Ja sad ocekujem svasta.Zapalili nam zavjesu.E,to su radili."Novinar"nije bio zadovoljan,pa je opet pitao i sta jos.Eto,zapalili nam zavjesu i otisli.
Vjerovatno FAT32 u glavi..a update od sv. Save niko više nije ni radio.
Sve dok takvi autori budu imali prostor i govorili da je uzrok sukoba između Bošnjaka i Srba to što su Srbi imali averziju prema Turskoj, te paralele će ostati aktuelne. Bošnjaci nisu Turci, oni su zaseban narod koji samo deli ogroman deo istorije i kulture sa Turskom, kao i sa bivšim jugoslovenskim republikama, ali je on slobodan i nezavisan...
-
almir90
#29 Re: "Selektivno hapšenje" Srba.
Opet šumnjaci protestuju. Opet se vrši selektivno hapšenje. Pa ovaj džihadista Zubac stvarno više nema obraza. Kako ga nije sramota ovako da stalno hapsi nebeski šumski narod? I kako ga nije sramota da u pola noći lupa nekome na vrata, evo građani lijepo kažu da su se prvo trebali najaviti.
Kažu da nije uredu da se ovako hapse pojedinci, ipak su ti slavni šumski borci prosipali tuđu krv, za svoju genocidnu republiku.
I ovaj što zbraja godine, pa stručnjak, ne hapse se Bošnjaci, jer oni koji su činili zločine davno osuđeni, ko vam je kriv što vam je pola šumske vojske (a možda i više) učestvovalo u raznim zločinačkim poduhvatima.