Seksualno zlostavljanje studenata BH

Kulturna dešavanja, predstave, izložbe, festivali, obrazovanje i budućnost mladih...

Moderator: Chloe

ulicar

#1 Seksualno zlostavljanje studenata BH

Post by ulicar »

BHDani wrote: Blud na akademski način

Amra Džafić, studentica četvrte godine Pravnog fakulteta u Bihaću, imala je hrabrosti da svoje neugodno iskustvo iz kabineta profesora Genca Trnavcija napiše na papir i podnese prijavu. No, tipično balkanski: umjesto energične istrage seksualnog uznemiravanja, ovaj je slučaj postao moneta za akademska potkusurivanja
Slobodna Bosna wrote: SEKS SKANDAL U BIHAĆU: Profesor polaže studentice

Bihaćki Pravni fakultet ali i čitavu regiju posljednjih dana potresa (ne)običan skandal u čijem je središtu tamošnji profesor GENC TRNAVCI, kojeg je studentica AMRA DŽAFIĆ optužila da ju je pokušao seksualno napastvovati, što je bio razlog da dekan Pravnog fakulteta MUJO DEMIROVIĆ podnese neopozivu ostavku

STUDENTSKI NEMIRI PROFESORA TRNAVCIJA

U Bihaću se pitaju ko je uopće na fakultet doveo profesora Trnavcija

Čiji je otac Halil godinama bio Miloševićev saradnik?!
Koliko je ovo zaista rasprostranjeno? Na zapadu malo-malo pa uhapse nekog profesora/profesoricu, a vidim i u BiH nema mane.
sidth1503

#2 Re: Seksualno zlostavljanje studenata BH

Post by sidth1503 »

ulicar wrote:
BHDani wrote: Blud na akademski način

Amra Džafić, studentica četvrte godine Pravnog fakulteta u Bihaću, imala je hrabrosti da svoje neugodno iskustvo iz kabineta profesora Genca Trnavcija napiše na papir i podnese prijavu. No, tipično balkanski: umjesto energične istrage seksualnog uznemiravanja, ovaj je slučaj postao moneta za akademska potkusurivanja
Slobodna Bosna wrote: SEKS SKANDAL U BIHAĆU: Profesor polaže studentice

Bihaćki Pravni fakultet ali i čitavu regiju posljednjih dana potresa (ne)običan skandal u čijem je središtu tamošnji profesor GENC TRNAVCI, kojeg je studentica AMRA DŽAFIĆ optužila da ju je pokušao seksualno napastvovati, što je bio razlog da dekan Pravnog fakulteta MUJO DEMIROVIĆ podnese neopozivu ostavku

STUDENTSKI NEMIRI PROFESORA TRNAVCIJA

U Bihaću se pitaju ko je uopće na fakultet doveo profesora Trnavcija

Čiji je otac Halil godinama bio Miloševićev saradnik?!
Koliko je ovo zaista rasprostranjeno? Na zapadu malo-malo pa uhapse nekog profesora/profesoricu, a vidim i u BiH nema mane.
Ne znam zašto se navodi pitanje:Čiji je otac Halil godinama bio Miloševićev saradnik?! Pa zar neko mora snositi odgovornost svog oca...zar se grijesi nasljeđuju?!

Mislim da je se sve ovo prikazalo na krivi način!
Panta Rei

Post by Panta Rei »

A svako malo se cuje neka takva prica, ali ko zna sta je od svega toga istina. Na svakom fakultetu ima po neki profesor za kojeg se prica da voli pomalo "ispitati" studentice i na drugi nacin.
aris_angel1s

Post by aris_angel1s »

Panta Rei wrote:A svako malo se cuje neka takva prica, ali ko zna sta je od svega toga istina. Na svakom fakultetu ima po neki profesor za k
ojeg se prica da voli pomalo "ispitati" studentice i na drugi nacin.
A ni studenticama nije nesto mrsko. :D
Panta Rei

Post by Panta Rei »

Pa dobro sad, necemo ulaziti u detalje...
:D :-)
Lojo_Hasanovic

Post by Lojo_Hasanovic »

A jel ovo tema o seksualnom zlostavljanju studenata uopste ili samo studentica? :D :D :D :-D
Panta Rei

Post by Panta Rei »

Pa nisam jos cuo da se neki student zalio kako ga je napastvovala kakva profesorica-nimfomanka, kakva starka zeljna mladog mesa. :-) :D
UPS, ovu temu pod hitno treba prebaciti u kategoriju "ljubav i sex". :D :D :D
Lojo_Hasanovic

Post by Lojo_Hasanovic »

Ovo tema postavljena na podforum edukacijka da se profesori mogu educirat kako da napadaju studentice! :D
aris_angel1s

Post by aris_angel1s »

[quote="Panta Rei"]Pa nisam jos cuo da se neki student zalio kako ga je napastvovala kakva profesorica-nimfomanka, kakva starka zeljna mladog mesa. :-) :D

Bogami nije da nije ali pamtim i takvih slucajeva :D :D
Pogotovo ako se ima 18 il 19 godinica ,hoce i one(profesorice :D ) u akciju.
Lojo_Hasanovic

Post by Lojo_Hasanovic »

Ejh mladje sladje, znaju one staj dobro, stare su to lije! :D
Tariq_rambo

Post by Tariq_rambo »

Ma krive su sve studentice, zavode ih, pa kako profe da ne odole.
Pa stavite se i vi u tu situaciju, i onda profe idu logikom od 5 dobrih bar će jedna dati. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

NEKE SE ISPITI NE MOGU KUPITI NOVCEM, ZA SVE OSTALO MASTER-card. ...ŠTA IMA :razz: :razz: :razz:
Tariq_rambo

Post by Tariq_rambo »

A NOVO pitanje bi bilo?
ŠTA MISLITE KOLIKO STUDENTICA IDE SVJESNO S NAMJEROM DA SEXUALNO ZAVEDE PROFESORA DA BI SE POLOŽIO ISPIT?

Tih je slučajeva mnogo više nego onih preuzetih na inicijativu profesora?
ulicar

Post by ulicar »

Najviše nasilja vrši se nad djecom između 7 i 16 godina starosti, a najčešći oblici nasilja nad djecom u BiH su seksualno i fizičko zlostavljanje, zatim psihološko uznemiravanje, kao i nasilje u porodici.

http://www.sarajevo-x.com/clanak/050530012
Tariq_rambo wrote:A NOVO pitanje bi bilo?
ŠTA MISLITE KOLIKO STUDENTICA IDE SVJESNO S NAMJEROM DA SEXUALNO ZAVEDE PROFESORA DA BI SE POLOŽIO ISPIT?

Tih je slučajeva mnogo više nego onih preuzetih na inicijativu profesora?
Uh

Post by Uh »

Dajte ljudi kakvo seksualno zlostavljanje na fakultetu?

Pa studentice same se nude.

seksualno zlostavljenje je u srednjoj skoli, a ne na fakultetu. Tu je "tema" vec razradzena
Prince

Post by Prince »

Mene profesorica psihologije na FPN-u seksualno zlostavlja svojom pojavom. Toliko mi se sviđa da ne propuštam nijedno njeno predavanje, iako je udata i ima dvoje djece. Naravno, ima i 30 i nešto godina, ali ništa mi ne smeta... Još kad mi ekavski progovori... uf! :P :P :P
hilomiki

Post by hilomiki »

Uh wrote:Dajte ljudi kakvo seksualno zlostavljanje na fakultetu?

seksualno zlostavljenje je u srednjoj skoli, a ne na fakultetu. Tu je "tema" vec razradzena
Cudno kako samo muskarci odgovaraju na ovu temu. Stvarno je primitivan nacin na koji pricate o studenticama i zenama. Trebalo bi i u Bosni uvesti pokrivanje zena od glave do pete, pa da ne bude takvih glupih i primitvnih izjava muskaraca koji izgleda nisu ni culi za postovanje prema zenama, je li?? Cuj, studentice zavode profesore... Studentice dolaze na fakultet da bi pokazivale svoje tijelo ili da bi se sexale??
Ovakva sranja i diskriminacija zena uopce ne bi trebala stajati na forumu. A ako je studentice optuzila profesora za sexualno zlostavljanje, ne vjerujem da zlostavljanja nije bilo, i da je to ucinila bez razloga. Takve stare gadove (kojih ima i previse na fakultetima) treba izbaciti i nikad im ne dopustiti da se priblize kojem amfiteatru, a kamoli studentima, bez obzira na to koliko diploma imali.
A za sve ove gore potaknuti svojim libidom kada vide lijepe studentice, zelim da se svi profesori koji maltretiraju studentice pretvore u pedere
;-)
Zadig

Post by Zadig »

zelim da se svi profesori koji maltretiraju studentice pretvore u pedere
nemoj svega ti, najebache studenti onda
:D
hilomiki

Post by hilomiki »

Zadig wrote:
zelim da se svi profesori koji maltretiraju studentice pretvore u pedere
nemoj svega ti, najebache studenti onda
:D
to im i treba :evil:
Panta Rei

Post by Panta Rei »

hilomiki wrote:
Uh wrote:Dajte ljudi kakvo seksualno zlostavljanje na fakultetu?

Cudno kako samo muskarci odgovaraju na ovu temu. Stvarno je primitivan nacin na koji pricate o studenticama i zenama. Trebalo bi i u Bosni uvesti pokrivanje zena od glave do pete, pa da ne bude takvih glupih i primitvnih izjava muskaraca koji izgleda nisu ni culi za postovanje prema zenama, je li?? Cuj, studentice zavode profesore... Studentice dolaze na fakultet da bi pokazivale svoje tijelo ili da bi se sexale?? Ovakva sranja i diskriminacija zena uopce ne bi trebala stajati na forumu. A ako je studentice optuzila profesora za sexualno zlostavljanje, ne vjerujem da zlostavljanja nije bilo, i da je to ucinila bez razloga. Takve stare gadove (kojih ima i previse na fakultetima) treba izbaciti i nikad im ne dopustiti da se priblize kojem amfiteatru, a kamoli studentima, bez obzira na to koliko diploma imali.
A za sve ove gore potaknuti svojim libidom kada vide lijepe studentice, zelim da se svi profesori koji maltretiraju studentice pretvore u pedere
;-)

A koji je tebi pa nas ovako nalijepi??? :-)
Ja licno znam studentice koje dolaze na fax bas da bi pokazale svoje tijelo i na taj nacin utjecale na profesore i dobile bolju ocjenu. Nemoj mi suplje price da pojedine to ne rade. Istina, nema ih mnogo, al ih ima dovoljno da budu primijecene.
A bujrum, nek profesori pokusaju maltretirati studente, ako smiju. Nisam bas siguran da bi se dobro proveli, odmah bi bilo frke! :razz:
Lojo_Hasanovic

Post by Lojo_Hasanovic »

Prica mi jaran on je u Turskoj na Ankara Univerzitetu kaze jedna treba uvijek sto se kaze napucana dolazila redovno na predavanja kod profe koji je docent, stariji covjek, ugledan i tako sve... mogo bi joj bit djed... hm kaze stalno dolazila tako napucana, sredjena i uvijek sjedila u klupi ispred profesora... kad veli njoj jednom profa; Jelde curo teb je stalo do seksa nije ti stalo da uzmes knjigu pa da nesto naucis! :roll:
Panta Rei

Post by Panta Rei »

E nek joj je rekao! :D :-)
bug

Post by bug »

Lojo_Hasanovic wrote:Prica mi jaran on je u Turskoj na Ankara Univerzitetu kaze jedna treba uvijek sto se kaze napucana dolazila redovno na predavanja kod profe koji je docent, stariji covjek, ugledan i tako sve... mogo bi joj bit djed... hm kaze stalno dolazila tako napucana, sredjena i uvijek sjedila u klupi ispred profesora... kad veli njoj jednom profa; Jelde curo teb je stalo do seksa nije ti stalo da uzmes knjigu pa da nesto naucis! :roll:
citam te lojo i sve se ujedam za prste.... da ne pitam.... je l' to samo cudan smisao za humor. il' je ono gore posrijedi :-)
Lojo_Hasanovic

Post by Lojo_Hasanovic »

Ma 100% istina, bas mi nesto oko toga raspravljali kad men jaran tako veli... a ja te tursse profe ne mogu nikako da skontam nedaju ni fino islamski odjevenim djevojkama da udju na cas a i curama koje se izazovno napucaju vole vako da lanu! :-)
pitt

Post by pitt »

Ja bih u prvoj klupi visio samo ako je profesorica fina.....a tek asistentica...... :D:D:D
bug

Post by bug »

ja bih zlostavljala sve sto mi se svidi :D
Post Reply