Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Helsinski odbor je izdao uznemiravajucu informaciju povodom ovoga, u Bihacu pljuste ostavke zbog skandala koji se desio na jednom od fakulteta tamo, ...
Nece nikada biti na pojedinacnim slucajevima. Na mom ex fakultetu jedan profesor je bio poznat po tome da mrci studentice za sesticu. Od muskih je uzimao lovu. Ali bio je rukovodilac jedne velike firme i u KP i niko mu nista nije mogao, a ne moze ni sada jer je na vrijeme promijenio dres
Ma ima i druga strana medalje.Kod nas, nije važno na kom faxu ima stari profa koji voli ženske obline gledati,i to nije neka tajna.Eh,sad,djevojke umjesto da protestuju i kažu ko je on fukara i stari prdonja da nas odmjera,fino se napucaju na dan ispita,to jest dekoltei i kratke suknje sijevaju i dobiju 8-9-10 i sa smiješkom kući.Ja sam 6 dobio
I šta je sad ovo,seksualno podmirivanje možda?
Ma ima i druga strana medalje.Kod nas, nije važno na kom faxu ima stari profa koji voli ženske obline gledati,i to nije neka tajna.Eh,sad,djevojke umjesto da protestuju i kažu ko je on fukara i stari prdonja da nas odmjera,fino se napucaju na dan ispita,to jest dekoltei i kratke suknje sijevaju i dobiju 8-9-10 i sa smiješkom kući.Ja sam 6 dobio
I šta je sad ovo,seksualno podmirivanje možda?
Pa zar bas sve....samo suplja prica? U redu ukonto sam da je ono o geometrijskim dimenzijama (28cm) bilo ....modifikacija istine. Ali zar bas sve ostalo? Momci su mi izgledali nekako odvec strogi i ozbiljni da bi ...onob...as sve bilo ....laz. Al eto....moze biti.
U uciteljicu nisam ...bila je previse ...baba...penzionisana odmah nakon sto je moja generacija zavrsila 4-ti osnovne. Ali profesorica fizike u srednjoj skoli....eh.... duga je to i nesretna prica.