Seksualna zlostavljanja u EUPM-u

Post Reply
Marinchen

#1 Seksualna zlostavljanja u EUPM-u

Post by Marinchen »

Amra, 30-godisnja uposlenica EUPM-a, pise na netu svoju zivotnu pricu
ja sam imala jednog sefa koji mi je jednom ko djetetu zaprijetio da ne smijem izaci iz kancelarije dok me on ne pusti...a ako slucajno hocu izaci moram mu se javiti gdje idem...tako sam ja pocela ici svakih 5 minuta u wc...naravno, svaki put bi mu se javila gdje idem...jos jedna stvar koju je uzivao da mi radi...morala sam prebaciti puno dokumenata na share drive...i svaki bi mi dan dolazio i govorio mi da mi fali ovaj ili onaj dokument...ja mu kazem da sam 100% stavila, medjutim, odem na share, kad, gle cuda...fakat nema tih dokumenata...dok nisam skontala da ih on brise...(jebiga, moja krivica sto nisam od IT-a trazila da stave svima zabranu na te dokumente)...onda bi trazio da ispravljam neke dokumente...i ja bih se zadala oko toga danima...da bi dosao sef koji je iznad njega i rekao da to ne treba ispravljati...onda se ovaj moj pocne na mene derati kao odakle meni pravo da ja to ispravljam...i tako iz dana u dan...dok mi nije puko film...fino odem kod glavnog sefa i sve mu ispricam...i kazem mu da ako me ne prebaci negdje drugo, dat cu otkaz i nek se svi idu u lijepu materinu...sreca pa je taj glavni bio super covjek pa me prebacio u drugi odjel a ovom kretenu drzao lekciju 3 sata i nije mu dao za mene zamjenu...

moj sadasnji sef me zvao da izadjem s njim...nakon sto sam odbila uzeo me na pik...stalno mi nesto prigovara...nije vazno sto i ostali ljudi rade iste stvari, on samo meni prigovara...jos mi kaze kako sam ja los primjer drugima ...ako uzmem jedan dan slobodan, raspituje se kod mojih kolega koliko ja to imam slobodnih dana...stalno sam odsutna...a ja od svih imam najvise slobodnih dana jer sam ih najmanje koristila...i tako mi je pije krv na slamku danima...
mrzim ga...

strana je organizacija u pitanju tako da ga bas i ne mogu tuziti...ovdje ti maltene vrijedi pravilo da, sta god da se desi, lokalac je kriv...tako da mi je bolje da drzim jezik za zubima...iako sam njemu u facu satresla sve sto mislim o njemu...a i olajavam ga po kancelarijama...ko ga jebe...sad ga svi mrze...
stranci seksualno zlostavljaju Bosanske na radnom mjestu? I one ih ne smiju nikome prijaviti? Stravicno
bibo1

Post by bibo1 »

:D :D :D :D :D

jebiga :D
Post Reply