Pored toga sto zivimo u vremenu slobodne ljubavi odgovorite na nase pitanje iz ankete
BH. politicarke

vs svijetske

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Evo i ja sam,eh sada...MOSALJOZE wrote:Ja glasao
Jedini
zajebancije je radi, nista ozbiljnoBloo wrote:Jah..teme i govana..
Tanka je razlika izmedu kvalitetne zajebancije i seksizma.kiligonzales wrote:zajebancije je radi, nista ozbiljnoBloo wrote:Jah..teme i govana..

Predobra. Vidjela sam joj slike neki dan.Zoya wrote:Duda Balje
yulia tymoshenko.Pale Rider wrote:Ona ukrajinka sto je u zatvoru zivila prije par godina je bila pravo dobra.

Jos da nije usko povezana sa ratnim zlocinima dje bi joj kraj bioEuridika wrote:Nemojte tako. Ako ćemo govoriti o našim "ružnim" političarkama, uzmite i one bolje primjere. Meni primjerice je Aleksandra Pandurević primjer uvijek elegantne i dotjerane političarke - i njeno odijelo i frizura i šminka su uvijek tip-top. Baš kako treba. Njen problem je samo to što je uvijek namrgođena. Ja iskreno mislim da bi bila 5000 puta privlačnija kad bi se više smijala. Čak ni kao političarka nije loša, samo se previše nervira, ima lošu samokontrolu. Kad bi malo više vježbala samokontrolu (zen) i bila sabranija i mirnija, ta žena bi bila killer-machine u politici (u pozitivnom smislu).
I šta je sa Sabinom Ćudić, i ona je primjer jako lijepe političarke. Ima ih još.
Slike sami ganjajte, meni mrsko.
hmm no hard feelings ...Bloo wrote:Tanka je razlika izmedu kvalitetne zajebancije i seksizma.kiligonzales wrote:zajebancije je radi, nista ozbiljnoBloo wrote:Jah..teme i govana..
Ali, sta ja znam.
Ja sam brkato, neseksi zensko.
Ona pukovnica, ja niži redovklixoris wrote:Pika li se ako je drzavni sluzbenik, a ne iskljucivo politicarka ?
Natalia Poklonskaya![]()
Ma slažem se, komentarisala sam samo fizički izgled i prezentaciju, ne njenu političku pripadnost i prošlost.insomnia78 wrote:Jos da nije usko povezana sa ratnim zlocinima dje bi joj kraj bioEuridika wrote:Nemojte tako. Ako ćemo govoriti o našim "ružnim" političarkama, uzmite i one bolje primjere. Meni primjerice je Aleksandra Pandurević primjer uvijek elegantne i dotjerane političarke - i njeno odijelo i frizura i šminka su uvijek tip-top. Baš kako treba. Njen problem je samo to što je uvijek namrgođena. Ja iskreno mislim da bi bila 5000 puta privlačnija kad bi se više smijala. Čak ni kao političarka nije loša, samo se previše nervira, ima lošu samokontrolu. Kad bi malo više vježbala samokontrolu (zen) i bila sabranija i mirnija, ta žena bi bila killer-machine u politici (u pozitivnom smislu).
I šta je sa Sabinom Ćudić, i ona je primjer jako lijepe političarke. Ima ih još.
Slike sami ganjajte, meni mrsko.
BetonZoya wrote:Duda Balje
Zastupnica u Skupštini Kosova.moonca wrote:Ko je Duda.