Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
E uhvatih te ja Harise de prisjeti me za tuskarca molim te molim te, znam da me moj seki nesto zezao za to, mislim da je rekao da mi treba tuskarac a ne muskarac ali mozda se ja ne sjecam detalja - tuskaranja pa me podsjeti molim te molim te
hananah wrote:E uhvatih te ja Harise de prisjeti me za tuskarca molim te molim te, znam da me moj seki nesto zezao za to, mislim da je rekao da mi treba tuskarac a ne muskarac ali mozda se ja ne sjecam detalja - tuskaranja pa me podsjeti molim te molim te
Ma bilo je to davno,kad je snijeg napadao pa se nisi mogla popet na mojmilo.
pa potsjeti me ba price sad se ziva pojedoh
ja znam da je nesto bilo oko tusiranja, pa mi neko rekao da mi treba tuskarac, mislim seki ali nisam vise 100% sigurna
hananah wrote:pa potsjeti me ba price sad se ziva pojedoh
ja znam da je nesto bilo oko tusiranja, pa mi neko rekao da mi treba tuskarac, mislim seki ali nisam vise 100% sigurna
ko ti je seki?
ma nas dvoje nesto pricali ,muskarac, tus,sex pod tusem,i onda sam slucajno napravio gresku u kucanju,umjesto muskarac napisao sam tuskarac.i tad mi pade na pamet rijec karanje,pa rekoh muskarac koji kara pod tusem se kaze tuskarac.
hananah wrote:pa potsjeti me ba price sad se ziva pojedoh
ko ti je seki?
ma nas dvoje nesto pricali ,muskarac, tus,sex pod tusem,i onda sam slucajno napravio gresku u kucanju,umjesto muskarac napisao sam tuskarac.i tad mi pade na pamet rijec karanje,pa rekoh muskarac koji kara pod tusem se kaze tuskarac.
MA BRAVO,MAJSTOREEEE
znaci pronasla sam nadimak......