za one kojima su velike vodene povrsine trenutno nepristupacne, je li zabavljalo kad u kadi, pod tusem, u kakvom jazzuziju itd?
Seks u vodi....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
#1 Seks u vodi....
ljeto je jos uvijek u toku...godisnji odmori, odlasci na more, na bazene itd...praktikuje li se sex u vodi?
da li ste probali? da li vam se svidjelo? da li biste ponovili iskustvo? ako niste probali, da li vas ideja tog eskperimenta privlaci?
za one kojima su velike vodene povrsine trenutno nepristupacne, je li zabavljalo kad u kadi, pod tusem, u kakvom jazzuziju itd?
-
kalesijski slavuj
NE IDE i gotovo!anais_nin wrote:kako ne ide?goofy wrote:ne ide u vodi ...
znas u vodi se ona zenska stvar brzo susi i zena osjeca bol a musko mora da radi kao da zemlju ore, eto zato ne ide!
- anais_nin
jok nikakoBumbar wrote:Mah...nista ovaj muski dio (barem koji je prisutan trenutno)...
Joj anais...(kad smo vec kod vode) jesi gledala Ally McBeal i autopraonu?
goofy i slavuj da moguce se tehnicke neprilike koje spominjete, ali nisu nerijesive
- Bumbar
anais_nin wrote:jok nikakoBumbar wrote:Mah...nista ovaj muski dio (barem koji je prisutan trenutno)...
Joj anais...(kad smo vec kod vode) jesi gledala Ally McBeal i autopraonu?![]()
na zalost nisam imala prilike oprobat
ja kao tipicna ribica imam posebnu vezanost za vodu
![]()
goofy i slavuj da moguce se tehnicke neprilike koje spominjete, ali nisu nerijesivenpr. na moru ima plicak, na bazenu rub, pod tusem je fleksibilno itd itd
Ma nemaju oni veze, sve se nesto cini
Damn...ovdje su male i bezze pravo autopraone...steta, imala sam i dobrovoljca za to
- anais_nin
6 mart dragaBumbar wrote: Ma nemaju oni veze, sve se nesto cini... i ja sam ribica zato vodu volim
. Kad je rodjendan sestro po horoskopu???
![]()
Damn...ovdje su male i bezze pravo autopraone...steta, imala sam i dobrovoljca za to![]()
![]()
uh ma gdje ces kod nas u autopraoni pa da na naslovnci dnevnog avaza izadjes
- Bumbar
22.02anais_nin wrote:[
6 mart dragati?
![]()
uh ma gdje ces kod nas u autopraoni pa da na naslovnci dnevnog avaza izadjes![]()
a za dobrovoljce se nimalo ne cudim
(eh sto nam Kareem sad fali
)...
Eh...
- anais_nin
Bumbar wrote:
Eh...![]()
ne cudim se ni ja...ali nesto sve kontam da sam naletila na dobrog jer vidi ovih forumasa
-
Stari
Uh...dobra tema ...i to praavo dobra.
Sve to sto vi u vasim ranijim komentarima spomenuste je fino i ...naravno preporucljivo. Jedna kombinacija medjutim ima izjvesnih ogranicenja. Naime vodjenje ljubavi u nekoj od BiH rijeka. Zasto?
Vako ...prvo prilikom pokusaja je normalno da se "uvodne pripreme" zapocnu u vodi cija razina ne prelazi preko razine ramena. Razvojem situacije moze se vrlo lako desiti ....da vas oboje rijecna struja odnese u malo dublju vodu....eh tu lipi moji forumasi vam moram reci slijedece: Morate imati kapacitet jenog profesionalnog vaterpolo golmana (i to iz nekih od sampionskih ekipa)...ako hocete da citavu stvar oparacionalizujete po svim vazecim propisima....inace ....bice jeba do neba (
da 'prostite na izrazu
).
Sve to sto vi u vasim ranijim komentarima spomenuste je fino i ...naravno preporucljivo. Jedna kombinacija medjutim ima izjvesnih ogranicenja. Naime vodjenje ljubavi u nekoj od BiH rijeka. Zasto?
Vako ...prvo prilikom pokusaja je normalno da se "uvodne pripreme" zapocnu u vodi cija razina ne prelazi preko razine ramena. Razvojem situacije moze se vrlo lako desiti ....da vas oboje rijecna struja odnese u malo dublju vodu....eh tu lipi moji forumasi vam moram reci slijedece: Morate imati kapacitet jenog profesionalnog vaterpolo golmana (i to iz nekih od sampionskih ekipa)...ako hocete da citavu stvar oparacionalizujete po svim vazecim propisima....inace ....bice jeba do neba (
-
goofy
ti si izgleda novi o'dje...po nekim forumasima ima i plicak i rub bazena a sex u autopraonici se takodjer vodi u folder "sex u vodi" kao i pod tusem, a i kada!Stari wrote:... Morate imati kapacitet jenog profesionalnog vaterpolo golmana (i to iz nekih od sampionskih ekipa)...ako hocete da citavu stvar oparacionalizujete po svim vazecim propisima....inace ....bice jeba do neba (da 'prostite na izrazu
).
- anais_nin
Stari legendoStari wrote:Uh...dobra tema ...i to praavo dobra.
Vako ...prvo prilikom pokusaja je normalno da se "uvodne pripreme" zapocnu u vodi cija razina ne prelazi preko razine ramena. Razvojem situacije moze se vrlo lako desiti ....da vas oboje rijecna struja odnese u malo dublju vodu....eh tu lipi moji forumasi vam moram reci slijedece: Morate imati kapacitet jenog profesionalnog vaterpolo golmana (i to iz nekih od sampionskih ekipa)...ako hocete da citavu stvar oparacionalizujete po svim vazecim propisima....inace ....bice jeba do neba (da 'prostite na izrazu
).
Goofy 'ta te muci cakani
-
Explorer-ka
goofy wrote: po nekim forumasima ima i plicak i rub bazena a sex u autopraonici se takodjer vodi u folder "sex u vodi" kao i pod tusem, a i kada!