Seks u vodi....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
anais_nin

#1 Seks u vodi....

Post by anais_nin »

ljeto je jos uvijek u toku...godisnji odmori, odlasci na more, na bazene itd...praktikuje li se sex u vodi? :D da li ste probali? da li vam se svidjelo? da li biste ponovili iskustvo? ako niste probali, da li vas ideja tog eskperimenta privlaci? :D

za one kojima su velike vodene povrsine trenutno nepristupacne, je li zabavljalo kad u kadi, pod tusem, u kakvom jazzuziju itd? :D
goofy

Post by goofy »

neide u vodi ...predigra u vodi je OK i pod tusem ... uuuuuu ... ali se ipak mora izaci na cvrsto...i suho!
anais_nin

Post by anais_nin »

goofy wrote:ne ide u vodi ...
kako ne ide? :D
kalesijski slavuj

Post by kalesijski slavuj »

anais_nin wrote:
goofy wrote:ne ide u vodi ...
kako ne ide? :D
NE IDE i gotovo!
znas u vodi se ona zenska stvar brzo susi i zena osjeca bol a musko mora da radi kao da zemlju ore, eto zato ne ide!
goofy

Post by goofy »

probaj!
Bumbar

Post by Bumbar »

Sve se moze kad se hoce...ja imam thing sa vodom :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Bumbar wrote:Sve se moze kad se hoce...ja imam thing sa vodom :D :D
reci im bumbar :D

oj kuku nisam ovo ocekivala od muskog dijela foruma :D
goofy

Post by goofy »

ma puno gledamo americke filmove!
Bumbar

Post by Bumbar »

Mah...nista ovaj muski dio (barem koji je prisutan trenutno :lol: )...

Joj anais...(kad smo vec kod vode) jesi gledala Ally McBeal i autopraonu?
anais_nin

Post by anais_nin »

Bumbar wrote:Mah...nista ovaj muski dio (barem koji je prisutan trenutno :lol: )...

jok nikako :lol: :D na zalost nisam imala prilike oprobat :D ja kao tipicna ribica imam posebnu vezanost za vodu :D

goofy i slavuj da moguce se tehnicke neprilike koje spominjete, ali nisu nerijesive :D npr. na moru ima plicak, na bazenu rub, pod tusem je fleksibilno itd itd :D
goofy

Post by goofy »

ma ja pokusavao...nije islo patili se oboje, zato samo dolazi u obzir predigra u vodi,plicaku i pod tusem ali se izlazi na cvrstu podlogu poslije zagrijavanja...
Bumbar

Post by Bumbar »

anais_nin wrote:
Bumbar wrote:Mah...nista ovaj muski dio (barem koji je prisutan trenutno :lol: )...

jok nikako :lol: :D na zalost nisam imala prilike oprobat :D ja kao tipicna ribica imam posebnu vezanost za vodu :D

goofy i slavuj da moguce se tehnicke neprilike koje spominjete, ali nisu nerijesive :D npr. na moru ima plicak, na bazenu rub, pod tusem je fleksibilno itd itd :D

Ma nemaju oni veze, sve se nesto cini :lol: ... i ja sam ribica zato vodu volim :D . Kad je rodjendan sestro po horoskopu??? :D

Damn...ovdje su male i bezze pravo autopraone...steta, imala sam i dobrovoljca za to :D 8-) 8-)
goofy

Post by goofy »

eto ja sam strijelac pa volim vodu ...takodjer!
anais_nin

Post by anais_nin »

Bumbar wrote: Ma nemaju oni veze, sve se nesto cini :lol: ... i ja sam ribica zato vodu volim :D . Kad je rodjendan sestro po horoskopu??? :D

Damn...ovdje su male i bezze pravo autopraone...steta, imala sam i dobrovoljca za to :D 8-) 8-)
6 mart draga :D ti? :D

uh ma gdje ces kod nas u autopraoni pa da na naslovnci dnevnog avaza izadjes :lol: :D a za dobrovoljce se nimalo ne cudim :D (eh sto nam Kareem sad fali :D)...
Zadig

Post by Zadig »

probo i pod tusem i pod vodom
ide
anais_nin

Post by anais_nin »

Zadig wrote:probo i pod tusem i pod vodom
ide
goofy eto obrati se iskusnijem forumasu za savjete :D ja te fakaz ne mogu savijetovat kad ne znam kako je to iz muske perspektive :D
krkan

Post by krkan »

na jablanickom islo bez problema kao i pod tusem

na moru teeeskoo(valjda slana voda pa se picic skupio :-) :D )
goofy

Post by goofy »

moracu ..ocito je da nema pojma!
anais_nin

Post by anais_nin »

goofy wrote:moracu ..ocito je da nema pojma!
je li ti ovo slovo fali u ovom "nema"? :D
Bumbar

Post by Bumbar »

anais_nin wrote:[

6 mart draga :D ti? :D

uh ma gdje ces kod nas u autopraoni pa da na naslovnci dnevnog avaza izadjes :lol: :D a za dobrovoljce se nimalo ne cudim :D (eh sto nam Kareem sad fali :D)...
22.02 :D ...hahahaha...i to u Expresu...(iako nisam ja njihov materijal...nije me nitko slagao da znam pjevati)...hahahaha...

Eh... :D :D ne cudim se ni ja...ali nesto sve kontam da sam naletila na dobrog jer vidi ovih forumasa :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

Bumbar wrote:
Eh... :D :D ne cudim se ni ja...ali nesto sve kontam da sam naletila na dobrog jer vidi ovih forumasa :lol:
:lol: :lol: dobro kontas :D u teoriji svima malo, svi bi svuda i uvijek (i skoro pa sa svakim :lol:) al' u praksi vazda im nesto fali :D
Stari

Post by Stari »

Uh...dobra tema ...i to praavo dobra.

Sve to sto vi u vasim ranijim komentarima spomenuste je fino i ...naravno preporucljivo. Jedna kombinacija medjutim ima izjvesnih ogranicenja. Naime vodjenje ljubavi u nekoj od BiH rijeka. Zasto?

Vako ...prvo prilikom pokusaja je normalno da se "uvodne pripreme" zapocnu u vodi cija razina ne prelazi preko razine ramena. Razvojem situacije moze se vrlo lako desiti ....da vas oboje rijecna struja odnese u malo dublju vodu....eh tu lipi moji forumasi vam moram reci slijedece: Morate imati kapacitet jenog profesionalnog vaterpolo golmana (i to iz nekih od sampionskih ekipa)...ako hocete da citavu stvar oparacionalizujete po svim vazecim propisima....inace ....bice jeba do neba ( :D da 'prostite na izrazu :D ).
goofy

Post by goofy »

Stari wrote:... Morate imati kapacitet jenog profesionalnog vaterpolo golmana (i to iz nekih od sampionskih ekipa)...ako hocete da citavu stvar oparacionalizujete po svim vazecim propisima....inace ....bice jeba do neba ( :D da 'prostite na izrazu :D ).
ti si izgleda novi o'dje...po nekim forumasima ima i plicak i rub bazena a sex u autopraonici se takodjer vodi u folder "sex u vodi" kao i pod tusem, a i kada!
anais_nin

Post by anais_nin »

Stari wrote:Uh...dobra tema ...i to praavo dobra.

Sve to sto vi u vasim ranijim komentarima spomenuste je fino i ...naravno preporucljivo. Jedna kombinacija medjutim ima izjvesnih ogranicenja. Naime vodjenje ljubavi u nekoj od BiH rijeka. Zasto?

Vako ...prvo prilikom pokusaja je normalno da se "uvodne pripreme" zapocnu u vodi cija razina ne prelazi preko razine ramena. Razvojem situacije moze se vrlo lako desiti ....da vas oboje rijecna struja odnese u malo dublju vodu....eh tu lipi moji forumasi vam moram reci slijedece: Morate imati kapacitet jenog profesionalnog vaterpolo golmana (i to iz nekih od sampionskih ekipa)...ako hocete da citavu stvar oparacionalizujete po svim vazecim propisima....inace ....bice jeba do neba ( :D da 'prostite na izrazu :D ).
Stari legendo :lol: :D volim Neretvu do bola, ali se ove igre u njoj ne bih igrala ni pod razno...pod jedan jer nakon kupanja u rijeci jajnici otkazuju...pod dva sto nemam zelje da izronim (ako prezivim) negdje u metkovicu :D

Goofy 'ta te muci cakani :D
Explorer-ka

Post by Explorer-ka »

goofy wrote: po nekim forumasima ima i plicak i rub bazena a sex u autopraonici se takodjer vodi u folder "sex u vodi" kao i pod tusem, a i kada!
:lol: :lol: :lol:
Post Reply