Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sarajevo-x wrote:Seks sa robotima do 2050. godine?
Nauènici predviðaju da æe ljudi do 2050. godine stupati u brak sa, vjerovali ili ne - robotima, ali da æe i te brakove sasvim normalno konzumirati.
Holandski nauènik koji se bavi umjetnom inteligencijom, David Levy tvrdi da æe roboti u buduænosti toliko nalikovati ljudima, ne samo po izgledu, veæ i po funkcijama, pona¹anju i osobnosti da æe se ljudi moæi sasvim normalno zaljubljivati u njih, imati seksualne odnose, pa èak i vjenèati se sa robotom.
“Mo¾da sada zvuèi malo èudno, ali kada bolje razmislite, stvarno nije.”, izjavio je Levy.
Naime, Levy tvrdi da su psiholozi identifikovali vi¹e razloga za¹to se ljudi zaljubljuju jedni u druge i tvrdi da se skoro svi ti razlozi mogu primijeniti i na robote.
Npr. mu¹karac æe se zaljubiti u ¾enu jer imaju sliène sklonosti i razmi¹ljanja, intelektualne sposobnosti, a sve su to varijable koje mogu biti isprogramirane za robota.
Levy takoðer tvrdi da æe kori¹tenje robota za seks smanjiti seksualno nasilje u svijetu. Tako npr. vjeruje da bi se pedofilija mogla iskorijeniti kada bi se pedofilima dopustilo kori¹tenje robota u djeèjem obliku. Osim toga, i prostitucija bi se smanjila kada bi ljudi u svojim domovima imali robote uvijek spremne da im pru¾e zadovoljstvo.
Vjerujete li u ovo?
Ako vjerujete, da li biste se upustili u ovakvu avanturu?
I sada postoje lutke za raznorazne bolesnike, umjetne VADJAJNE i ostali kurci palci, pa zasto ne bi jednog dana bilo i robota tipa ovog gore navedenog.
A sto se tice da li bih ili ne bih, sve dok sam zdrav, prav i uzbrdo brz nemam fakat nikakve potrebe da mi se robot igra sa Nurkom Causevicem!
chuchumbamayumbe wrote:I sada postoje lutke za raznorazne bolesnike, umjetne VADJAJNE i ostali kurci palci, pa zasto ne bi jednog dana bilo i robota tipa ovog gore navedenog.
A sto se tice da li bih ili ne bih, sve dok sam zdrav, prav i uzbrdo brz nemam fakat nikakve potrebe da mi se robot igra sa Nurkom Causevicem!
jest brate, nedaj Boze da se kakva sajlica otkaci, pa te prikljesti
Ha ha ides u krevet s dragom i nosis rezervne baterije i wd 40. Ha ha ha to ce bit fun. Ajd ba sta fali. Ja sam uvjek mastao o tome da imam usisivac u zenskom obliku koj ce da me zadovoljava dok usisavam kuchu. ili mikovalnu koja stenje dok podgrijava grah.
sulesavic wrote:Hajde, ne mora biti seks - da li biste te mašine mogli smatrati prijateljima?
Ja ne bih. Ali poznajem mnostvo ljudi kojima bi odgovarao takav vid komunikacije, druzenja, odnosno; da oni iznose nekome svoje probleme i patnje, a nekom drugom ne daju doci do rijeci.
Pa cuj ako je sad to neka varijanta multi praktik robota koj pusi podgrijava sisa usisava, sto da ne. Samo da lichi makar malo na zenu.
A da WD 40 je napravila NASA za potrebe svemirskog programa. To je postao alat odnosno sprej koj sve zivo popravlja. No ja znam jednog tipa koj je pokusao da popravi kanarinca sa WD 40 i nije uspio.
schnjufko wrote:Pa cuj ako je sad to neka varijanta multi praktik robota koj pusi podgrijava sisa usisava, sto da ne. Samo da lichi makar malo na zenu.
A da WD 40 je napravila NASA za potrebe svemirskog programa. To je postao alat odnosno sprej koj sve zivo popravlja. No ja znam jednog tipa koj je pokusao da popravi kanarinca sa WD 40 i nije uspio.
Pitam se da li ce na robotu biti opcija "chajni kolutich" i "gutanje"!?
schnjufko wrote:Pa cuj ako je sad to neka varijanta multi praktik robota koj pusi podgrijava sisa usisava, sto da ne. Samo da lichi makar malo na zenu.
Pa, ja to i zami¹ljam da budu kao one kreature i SF-a - vanjski izgled potopuno ljudski.
schnjufko wrote:A da WD 40 je napravila NASA za potrebe svemirskog programa. To je postao alat odnosno sprej koj sve zivo popravlja. No ja znam jednog tipa koj je pokusao da popravi kanarinca sa WD 40 i nije uspio.
doduse, kako se ljudi pale samo na izgled i kako iskljucuju emocije u vezama, mislim da ce za mnoge ovi roboti biti idealno rjesenje
kad ti zatreba klikens ga, a kad ti dojadi, spremis ga u kakvo cose do naredne upotrebe aginalna manipulacija
Eh Mamice jest da ce bit truba bez emocija al zato nece imat nacije vjerskih limita i ogranichenja nece imat wrhovnog vjerskog poglavara i vodje nacije koji ce da misle umjesto njih.
Imace samo jednostavne funkcije suck fuck vacum cleaner i dust remover.
By the way ja bi bio sasvim zadovoljan sa Chery 2000 iz Blade Runera
schnjufko wrote:Eh Mamice jest da ce bit truba bez emocija al zato nece imat nacije vjerskih limita i ogranichenja nece imat wrhovnog vjerskog poglavara i vodje nacije koji ce da misle umjesto njih.
Imace samo jednostavne funkcije suck fuck vacum cleaner i dust remover.
By the way ja bi bio sasvim zadovoljan sa Chery 2000 iz Blade Runera
Jest ni toga. Jos da im je kako ugradit chip za mastu (mada moja chery 2000 to ima vec ugradjeno po defaultu) ih di bi nam kraj bio.
By the way izgleda da zene en mastaju o robotfrajerima nego samo mi frajeri o robot zenama. Izgleda da frajeri bas i nemaju mana.