Seks po stare dane....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
#1 Seks po stare dane....
Kako zamisljate svoj seksuValni zivot u poodmaklom dobu? Sad nas je vecina ovde mlada, puna energije, manje vise stalno naperena, neki stalno imaju prilike, neki rijetko...ali sta mislite kakav ce vam seksualni zivot biti tamo u starijim danima, recimo poslije 55-60.? Hoce li ga uopste biti? Ili ce vam biti dosadan jer ste vecinu stvari o kojima sta sanjali probali? Mozda ce se svoditi samo na mastanje? Ili mislite da nece biti puno drugacije od onog kakvi ste sada, makar po nivou zelje za istim?
Hajmo projekcije na vase seksuValne licnosti za 30-40 godinica 
-
enigma svijeta
Hm, iskreno se nadam da necu izgubiti volju, a ni mogucnost za sexom najmanje do 60-e godine
prvo, jer se nadam da cu biti u formi, a drugo da cu imati dovoljno spontanog i luckastog muza koji ce me obradovati kolicinom svoje strasti, i u tim godinama...
Pa uzmimo samo za primjer nase roditelje? Ja znam da je vecini raje, u pubertetu, a mozda i kasnije, bila gadna pomisao da se nasi "starci" sexaju!? Kao, prica je isla: jao, fuj, pa zar u tim godinama!?? Ma dajte molim vas, pa zar je covjek za odbaciti ukoliko udje u petu deceniju zivota, ili je samo sposoban za penziju? Naravno da se gubi intenzitet strasti, ili "drmanja kreveta"
, ali mislim da sexualni zivot (povremeni/stalni, kako kome odgovara u toj dobi) treba odrzavati, jer podmladjuje, a i produzuje zivot.. citate li clanke o koristi sexa za zdravlje 
-
Pearl
zamisli da je tebi par godina vise i bit ce ti odmah lakse
ili mozda jos vise muka
samo moras paziti da ti proteza ne ispadne:)
ili mozda jos vise muka
samo moras paziti da ti proteza ne ispadne:)
-
branimir_s
A sta mislis da ti budes dole a ona gore? Ili 69.Stitch__ wrote:meni se povraca kad se zamislim da lezim na babi od 60
-
merijem
Imama veliku dilemu ,ne mogu da se odlucim da li su vam komentari gluplji ili "smijesniji" !!
Licite mi na "strucnjake" za( ili protiv) piramide !
Nemate pojma o cem razgovarate !
Sex je uvijek isti,zelje su uvijek iste i za one u pubertetu i one od 60.....,samo je drugacija "tehnika" , a vjerujte mi da su rezultati podjednaki,(mozda zbog zalaganja ,ha ha).
Licite mi na "strucnjake" za( ili protiv) piramide !
Nemate pojma o cem razgovarate !
Sex je uvijek isti,zelje su uvijek iste i za one u pubertetu i one od 60.....,samo je drugacija "tehnika" , a vjerujte mi da su rezultati podjednaki,(mozda zbog zalaganja ,ha ha).