Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Stvar je ozbiljna i provjereno istinita. Ne bih rekao da je naslov pretjeran jer je riječ o seksualnom uznemiravanju unutar institucije koja se ni u snu sa tim ne bi smjela povezivati. Da stvar bude gora ovo je kombinacija seksualnog uznemiravanja i brutalnog mobbinga!
Htio sam skrenuti pažnju na ovo da bih ukazao na nevjerovatnu količinu licemjerja koju demonstrira vrh Islamske zajednice: jel' ovo treba odgajati djecu u vrtićima???
Ridjobrki wrote:Stvar je ozbiljna i provjereno istinita. Ne bih rekao da je naslov pretjeran jer je riječ o seksualnom uznemiravanju unutar institucije koja se ni u snu sa tim ne bi smjela povezivati. Da stvar bude gora ovo je kombinacija seksualnog uznemiravanja i brutalnog mobbinga!
Htio sam skrenuti pažnju na ovo da bih ukazao na nevjerovatnu količinu licemjerja koju demonstrira vrh Islamske zajednice: jel' ovo treba odgajati djecu u vrtićima???
daj nepricaj svega ti,SEKS SKANDAL U BiH halooo
ja ocekivala slike uzasne, policije i otkrica
neka uzasna
Visoki dužnosnik IZ BiH i njegova klika nastoje diskreditirati i ukloniti imama koji "nije dio tala". U tu svrhu iskoriste drugog imama uz obećanje da će mu povećati platu i nagovore ga da na seksualnoj osnovi provocira ženu "slobodnog strijelca" nadajući se da će ona napraviti bilo kakav pogrešan korak koji bi oni potom iskoristili kako bi ucjenama natjerali njenog muža na saradnju.
Dno dna i potpuno odsustvo morala. Ef. Čamdžić nije neki tamo bilo kakav hodža već jedan od najmoćnijih ljudi IZ i čovjek koji vedri i oblači nad Bošnjacima banjolučke regije. Njegov direktno nadređeni je reis Cerić koji se ne oglašava po ovom pitanju što ga ne sprečava da zavodi reda u SDP, SDA, vrtićima, OSCE-u, medijima, elektroprivredama...
Visoki dužnosnik IZ BiH i njegova klika nastoje diskreditirati i ukloniti imama koji "nije dio tala". U tu svrhu iskoriste drugog imama uz obećanje da će mu povećati platu i nagovore ga da na seksualnoj osnovi provocira ženu "slobodnog strijelca" nadajući se da će ona napraviti bilo kakav pogrešan korak koji bi oni potom iskoristili kako bi ucjenama natjerali njenog muža na saradnju.
Dno dna i potpuno odsustvo morala. Ef. Čamdžić nije neki tamo bilo kakav hodža već jedan od najmoćnijih ljudi IZ i čovjek koji vedri i oblači nad Bošnjacima banjolučke regije. Njegov direktno nadređeni je reis Cerić koji se ne oglašava po ovom pitanju što ga ne sprečava da zavodi reda u SDP, SDA, vrtićima, OSCE-u, medijima, elektroprivredama...
Momak tema ti je nidje veze..... a izvor ti je jos gori..... zato razligu..... laaaaaaaaaaaaaa pevam pevam ja
Momak tema ti je nidje veze..... a izvor ti je jos gori..... zato razligu..... laaaaaaaaaaaaaa pevam pevam ja
zar je dozvoljeno javno objavljivati privatne telefonske brojeve? Kao sto vidimo u clanku, naveden je cijeli broj telefona sa kojeg je navodno islo uznemiravanje. Ovdje se radi o privatnih optuzbama, a drzavni organi nisu dokazali nikakvu krivicu. Zar je moguce da novinari "Nezavisnih novina" imaju ovakvu moc? U normalnoj, pravnoj drzavi ako bi se objavio broj telefona onda bi zadnja tri broja bila XXX. Ne kontam zaista kako je ovo dozvoljeno
basta sljezove boje wrote:mene zanima jedna druga stvar:
zar je dozvoljeno javno objavljivati privatne telefonske brojeve? Kao sto vidimo u clanku, naveden je cijeli broj telefona sa kojeg je navodno islo uznemiravanje. Ovdje se radi o privatnih optuzbama, a drzavni organi nisu dokazali nikakvu krivicu. Zar je moguce da novinari "Nezavisnih novina" imaju ovakvu moc? U normalnoj, pravnoj drzavi ako bi se objavio broj telefona onda bi zadnja tri broja bila XXX. Ne kontam zaista kako je ovo dozvoljeno
basta sljezove boje wrote:mene zanima jedna druga stvar:
I meni je to bilo čudno ali pretpostavljam da je broj ugašen ili je možda bila prepaid kartica kupljena samo za tu svrhu pa je zato mogao biti objavljen (svejedno to ne opravadam). Hodžinici su stizale poruke sa nepoznatog broja i tek su po glasu skontali ko je u pitanju, danas se telefon sa karticom kupi za 50 KM...
I ne znam zašto bi trebalo dokazivati priznatu krivicu. "Uznemiravatelj" je sve priznao (o čemu postoji tonski zapis koji kruži i Internetom) i otkrio da iza svega stoji ef. Čamdžić.