Seks, laži, ahmedije i audio-trake: Seks-skandal u IZ BiH !

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Ridjobrki

#1 Seks, laži, ahmedije i audio-trake: Seks-skandal u IZ BiH !

Post by Ridjobrki »

Čudi me kako je ovaj događaj prošao neprimijećeno na ovom forumu...

Image

Image

Da li je iko čuo da se reis-ul-ulema zvanično očitovao o ovom slučaju?
Leonid Breznjev

Post by Leonid Breznjev »

eto ga! :)
Ridjobrki

Post by Ridjobrki »

Hvala, arslane - lav si
dark side of the moon

Post by dark side of the moon »

Gdje je ovdje sex skandal :? :D
Ridjobrki

Post by Ridjobrki »

dark side of the moon wrote:Gdje je ovdje sex skandal :? :D
Jedan imam je seksualno uznemiravao ženu drugog imama na nagovor banjolučkog muftije i njegovih pobočnika.
morti

Post by morti »

mnogo interesantno...

a kad se ovo desilo? da li je potvrđeno? ne vidim datum nigdje...
harka

Post by harka »

ahahaahaha :lol: :lol:
jao naslova teme,zbog SMS poruka

ovo je sve ludo :roll:
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

Mene ovo podsjeca na "Ko ti dira gacice" i "Dokazi, meni trebaju dokazi" :D
Ridjobrki

Post by Ridjobrki »

Stvar je ozbiljna i provjereno istinita. Ne bih rekao da je naslov pretjeran jer je riječ o seksualnom uznemiravanju unutar institucije koja se ni u snu sa tim ne bi smjela povezivati. Da stvar bude gora ovo je kombinacija seksualnog uznemiravanja i brutalnog mobbinga!

Htio sam skrenuti pažnju na ovo da bih ukazao na nevjerovatnu količinu licemjerja koju demonstrira vrh Islamske zajednice: jel' ovo treba odgajati djecu u vrtićima???
pitt

Post by pitt »

Good Morning Vietnam....Selma Alejkum Liban......Dobro Jutro Kolumbo :D:D:D:D
black

Post by black »

pitt wrote:Good Morning Vietnam....Selma Alejkum Liban......Dobro Jutro Kolumbo :D:D:D:D
god blessed pittsburgh :D
harka

Post by harka »

Ridjobrki wrote:Stvar je ozbiljna i provjereno istinita. Ne bih rekao da je naslov pretjeran jer je riječ o seksualnom uznemiravanju unutar institucije koja se ni u snu sa tim ne bi smjela povezivati. Da stvar bude gora ovo je kombinacija seksualnog uznemiravanja i brutalnog mobbinga!

Htio sam skrenuti pažnju na ovo da bih ukazao na nevjerovatnu količinu licemjerja koju demonstrira vrh Islamske zajednice: jel' ovo treba odgajati djecu u vrtićima???
daj nepricaj svega ti,SEKS SKANDAL U BiH halooo
ja ocekivala slike uzasne, policije i otkrica
neka uzasna :roll:
pitt

Post by pitt »

black wrote:
pitt wrote:Good Morning Vietnam....Selma Alejkum Liban......Dobro Jutro Kolumbo :D:D:D:D
Amen. Thank you our Sweet Lord of The Ring and Tom Cruise :D:D:D
black

Post by black »

pitt wrote:
black wrote:
..i popravi boldirano :D
Ridjobrki

Post by Ridjobrki »

@harka: Žao mi je što sam te razočarao...
harka

Post by harka »

Ridjobrki wrote:@harka: Žao mi je što sam te razočarao...

cuj razocarao :roll:
haman sto me nestreFi
dosta mi vise skandala
i ruznih vijesti
pitt

Post by pitt »

black wrote:
pitt wrote:
black wrote: god blessed pittsburgh :D
..i popravi boldirano :D
jasta cu :D:D Za Selmu Hayek :D:D
Ridjobrki

Post by Ridjobrki »

O, Klinče Istvude... :roll:

Sažetak epizode:

Visoki dužnosnik IZ BiH i njegova klika nastoje diskreditirati i ukloniti imama koji "nije dio tala". U tu svrhu iskoriste drugog imama uz obećanje da će mu povećati platu i nagovore ga da na seksualnoj osnovi provocira ženu "slobodnog strijelca" nadajući se da će ona napraviti bilo kakav pogrešan korak koji bi oni potom iskoristili kako bi ucjenama natjerali njenog muža na saradnju.

Dno dna i potpuno odsustvo morala. Ef. Čamdžić nije neki tamo bilo kakav hodža već jedan od najmoćnijih ljudi IZ i čovjek koji vedri i oblači nad Bošnjacima banjolučke regije. Njegov direktno nadređeni je reis Cerić koji se ne oglašava po ovom pitanju što ga ne sprečava da zavodi reda u SDP, SDA, vrtićima, OSCE-u, medijima, elektroprivredama...
MUNAFIK

Post by MUNAFIK »

Ridjobrki wrote:O, Klinče Istvude... :roll:

Sažetak epizode:

Visoki dužnosnik IZ BiH i njegova klika nastoje diskreditirati i ukloniti imama koji "nije dio tala". U tu svrhu iskoriste drugog imama uz obećanje da će mu povećati platu i nagovore ga da na seksualnoj osnovi provocira ženu "slobodnog strijelca" nadajući se da će ona napraviti bilo kakav pogrešan korak koji bi oni potom iskoristili kako bi ucjenama natjerali njenog muža na saradnju.

Dno dna i potpuno odsustvo morala. Ef. Čamdžić nije neki tamo bilo kakav hodža već jedan od najmoćnijih ljudi IZ i čovjek koji vedri i oblači nad Bošnjacima banjolučke regije. Njegov direktno nadređeni je reis Cerić koji se ne oglašava po ovom pitanju što ga ne sprečava da zavodi reda u SDP, SDA, vrtićima, OSCE-u, medijima, elektroprivredama...

Momak tema ti je nidje veze..... a izvor ti je jos gori..... zato razligu..... :-) :-) laaaaaaaaaaaaaa pevam pevam ja
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

kao da se Ceric ima vremena baviti temama cija je zena dobila PMS, SMS i tako to :D

svaka cast efendiji, ali tekst je prepun nelogicnosti
IlijaLadin

Post by IlijaLadin »

Prepucavanje preko leđa nepodobnog.
anais_nin

Post by anais_nin »

MUNAFIK wrote:
Ridjobrki wrote:O, Klinče Istvude... :roll:

Sažetak epizode:

Momak tema ti je nidje veze..... a izvor ti je jos gori..... zato razligu..... :-) :-) laaaaaaaaaaaaaa pevam pevam ja
a da ti malo primiris? :oops:
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

mene zanima jedna druga stvar:

zar je dozvoljeno javno objavljivati privatne telefonske brojeve? Kao sto vidimo u clanku, naveden je cijeli broj telefona sa kojeg je navodno islo uznemiravanje. Ovdje se radi o privatnih optuzbama, a drzavni organi nisu dokazali nikakvu krivicu. Zar je moguce da novinari "Nezavisnih novina" imaju ovakvu moc? U normalnoj, pravnoj drzavi ako bi se objavio broj telefona onda bi zadnja tri broja bila XXX. Ne kontam zaista kako je ovo dozvoljeno :x
pitt

Post by pitt »

basta sljezove boje wrote:mene zanima jedna druga stvar:

zar je dozvoljeno javno objavljivati privatne telefonske brojeve? Kao sto vidimo u clanku, naveden je cijeli broj telefona sa kojeg je navodno islo uznemiravanje. Ovdje se radi o privatnih optuzbama, a drzavni organi nisu dokazali nikakvu krivicu. Zar je moguce da novinari "Nezavisnih novina" imaju ovakvu moc? U normalnoj, pravnoj drzavi ako bi se objavio broj telefona onda bi zadnja tri broja bila XXX. Ne kontam zaista kako je ovo dozvoljeno :x
cuj u normalnoj pravnoj drzavi :-) :-) :-) :-) :lol: :lol: :lol: :lol:
Ridjobrki

Post by Ridjobrki »

basta sljezove boje wrote:mene zanima jedna druga stvar:

I meni je to bilo čudno ali pretpostavljam da je broj ugašen ili je možda bila prepaid kartica kupljena samo za tu svrhu pa je zato mogao biti objavljen (svejedno to ne opravadam). Hodžinici su stizale poruke sa nepoznatog broja i tek su po glasu skontali ko je u pitanju, danas se telefon sa karticom kupi za 50 KM...

I ne znam zašto bi trebalo dokazivati priznatu krivicu. "Uznemiravatelj" je sve priznao (o čemu postoji tonski zapis koji kruži i Internetom) i otkrio da iza svega stoji ef. Čamdžić.
Post Reply