Seks i dlake..
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Erased
#51 Re: Seks i dlake..
U moje male uragan sve otpuho', izvalio sve iz korijena... 
-
pakica_
#52 Re: Seks i dlake..
al' imam gepek k'o s paketalchak.ba wrote:pa nisi golf kec da se odrzavaspakica_ wrote:vala, ako se ja mogu odrzavat, moze i on.. ne trazim nemogucedlake su fuj i zdra'o!
-
Erased
#53 Re: Seks i dlake..
Mos mislit koliki joj moze stat.....kofer kad krene na putpakica_ wrote:al' imam gepek k'o s paketalchak.ba wrote:pa nisi golf kec da se odrzavaspakica_ wrote:vala, ako se ja mogu odrzavat, moze i on.. ne trazim nemogucedlake su fuj i zdra'o!
![]()
![]()
- MissGump
#54 Re: Seks i dlake..
ovo ću si dati uokviriti i staviti na zidsokkia wrote:, zbilja bez ikoga da vređam, stara narodna izreka kaže:
"hrđavom kurcu i dlake smetaju"
- alchak.ba
#55 Re: Seks i dlake..
mislis na zadnji trap?pakica_ wrote:al' imam gepek k'o s paketalchak.ba wrote:pa nisi golf kec da se odrzavaspakica_ wrote:vala, ako se ja mogu odrzavat, moze i on.. ne trazim nemogucedlake su fuj i zdra'o!
![]()
![]()
- makkaj
#57 Re: Seks i dlake..
karma85 wrote:ovo ću si dati uokviriti i staviti na zidsokkia wrote:, zbilja bez ikoga da vređam, stara narodna izreka kaže:
"hrđavom kurcu i dlake smetaju"
-
vivace
#58 Re: Seks i dlake..
i ja isto.alchak.ba wrote:ne volim dlake ni na sebi, a kamoli na curi
- Dugi nožni nokti
#59 Re: Seks i dlake..
Ne voliš dlake na alchaku?vivace wrote:i ja isto.alchak.ba wrote:ne volim dlake ni na sebi, a kamoli na curi
-
febo_acm
#60 Re: Seks i dlake..
Nekad se jednostavno čovjek ili žena nađu nespremni... 
-
pakica_
#61 Re: Seks i dlake..
jok! ja se vodim parolom- sta da me auto dje pizdekne i da me cupavu voze u hitnu.. e jok! zato vazda treba bit pod konac i u cistim i citavim gacamaZhìxin wrote:Nekad se jednostavno čovjek ili žena nađu nespremni...
nikad ne znas kad te nesto moze opalit (il' kad nesto mozes opalit..)
-
hhaarree
#62 Re: Seks i dlake..
pakica_ wrote:jok! ja se vodim parolom- sta da me auto dje pizdekne i da me cupavu voze u hitnu.. e jok! zato vazda treba bit pod konac i u cistim i citavim gacamaZhìxin wrote:Nekad se jednostavno čovjek ili žena nađu nespremni...![]()
-
febo_acm
#63 Re: Seks i dlake..
Joj sad bi nešto rekao, ali ne mogu... Znaju me mnogi, pa mi ofirnopakica_ wrote: jok! ja se vodim parolom- sta da me auto dje pizdekne i da me cupavu voze u hitnu.. e jok! zato vazda treba bit pod konac i u cistim i citavim gacama![]()
- WildRedRose
#64 Re: Seks i dlake..
pakica_ wrote:jok! ja se vodim parolom- sta da me auto dje pizdekne i da me cupavu voze u hitnu.. e jok! zato vazda treba bit pod konac i u cistim i citavim gacamaZhìxin wrote:Nekad se jednostavno čovjek ili žena nađu nespremni...![]()
- izgrebano
#65 Re: Seks i dlake..
Što je najgore to i misliš i tako živiš. Nisi jedina...pakica_ wrote:jok! ja se vodim parolom- sta da me auto dje pizdekne i da me cupavu voze u hitnu.. e jok! zato vazda treba bit pod konac i u cistim i citavim gacamaZhìxin wrote:Nekad se jednostavno čovjek ili žena nađu nespremni...![]()
-
Nokija
#66 Re: Seks i dlake..
Vala da sam musko gora bi mi bila masna kosa kod doticne nego zbun.
A jos gora kombinacija je masna kosa + vjestacki nokti.
- alchak.ba
#67 Re: Seks i dlake..
Da imas cunu bila bi musko.Nokija wrote:Vala da sam musko gora bi mi bila masna kosa kod doticne nego zbun.
-
Nokija
#68 Re: Seks i dlake..
alchak.ba wrote:Da imas cunu bila bi musko.Nokija wrote:Vala da sam musko gora bi mi bila masna kosa kod doticne nego zbun.
- honky tonk
#69 Re: Seks i dlake..
Nokija wrote:alchak.ba wrote:Da imas cunu bila bi musko.Nokija wrote:Vala da sam musko gora bi mi bila masna kosa kod doticne nego zbun.
A jos gora kombinacija je masna kosa + vjestacki nokti.Nadam se da u tom slucaju ne bi imala dlaka na ledjima.
nokijaaaa
- alchak.ba
#70 Re: Seks i dlake..
Nego zene, kako gledate na tapiseriju kod muskadije?
Obrijano i glat ili ipak malo da ima?
-
pakica_
#71 Re: Seks i dlake..
ona prsna mi je svejedna, al' kad vidim dlake po ramenima i ledjima, vilena me snadje.. bljah! (da izvine ko se prepoznaalchak.ba wrote:Nego zene, kako gledate na tapiseriju kod muskadije?
- alchak.ba
#72 Re: Seks i dlake..
pakica_ wrote:ona prsna mi je svejedna, al' kad vidim dlake po ramenima i ledjima, vilena me snadje.. bljah! (da izvine ko se prepoznaalchak.ba wrote:Nego zene, kako gledate na tapiseriju kod muskadije?
Obrijano i glat ili ipak malo da ima?)
-
vivace
#73 Re: Seks i dlake..
auuuu,ala si ti neki avanturista... 
- alchak.ba
#74 Re: Seks i dlake..
ona prsna mi je svejedna, al' kad vidim dlake po ramenima i ledjima, vilena me snadje.. bljah! (da izvine ko se prepoznaKastanienallee wrote:[quote="pakica_"][quote="alchak.ba"]Nego zene, kako gledate na tapiseriju kod muskadije?
Dok sam studirala, jedne godine sam baš bila u stisci s novcem i unajmljivala sam neki jadan sobičak čiji prozor je gledao na prozor susjednog stana, a bili su udaljeni možda najviše tri metra. Jedno veče dok sam pokušavala zaspati, upalilo se svjetlo u stanu prekoputa osvijetlivši i moju sobu. Ustala sam i pogledala u prozor preko puta. U stanu preko puta se kretao neki proćelav muškarac. Znatiželja me vukla da ga posmatram dok se sprema za spavanje. Počeo je skidati odjeću sa sebe i u jednom trenutku mi nije bilo baš najjasnije šta radi, dok nisam shvatila da stavlja neku mrežicu na glavu
Taj detalj mi je trebao biti dovoljan da prestanem gledati, ali neee, znatiželja mačke me vukla da gledam i dalje do trenutka kad se okrenuo leđima, skinuo potkošulju i zabljesnuo me crnim leđima kakva nikad prije nisam vidjela
pocrnio na moru?
- alchak.ba
#75 Re: Seks i dlake..
vec ga zamisljam