Reviziju za osnovnoškolsko obrazovanje!KatarinaKosaca wrote:Ko je tebi kriv kad ne znaš da aksiom da se zbirajući dva neparna broja ne može dobiti paran brojhizo ramidovic wrote:izvini sto ovako upadam u raspravu, jesi li ti ona 'matematicarka' sto je nedavno na jednoj drugoj temi postavila genijalan matematički zakljucak kako suma dva neparna broja ne moze biti paran broj?
mislim, 'kad je neko pametan' ovakvi zakljucci nisu nikakvo cudo, pa ja samo provjeravam da i svekoliko forumsko pucanstvo zna...![]()
![]()
A nisi se ni snašao
Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
- Bambi_na_kofeinu
#451 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
-
trktamo
#452 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
dok na istu ne budu pozvani onda odu sa procentom umanjenim za 50% i tako za sva vremena dobiju zasluženo a uveliko se zahuktalo i padaju svaki danCherry-Cherry wrote:Ali oni odlučuju o revizijama.trktamo wrote:najglasniji su uvijek oni s orasima u džepovima lako ih je prepoznatifidoremilienko wrote:Samo prevarante otkriti i da se jednom zauvijek zna ko je pravi a ko lažni. U svemu.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#453 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
a zamisli da krene revizija ko sve i kako radi u državnoj službi, na budžetu isto.... više od invalida se odvaja za te i takve uhljupe koji još imaju obraza da nam se keze u lice "Ko ti je kriv što ti ne možeš".. da ako se već revidira, nije loša ideja.Bambi_na_kofeinu wrote:Reviziju za osnovnoškolsko obrazovanje!
- Ljakan
#454 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
treba uradit i revizije za radna mjesta,jer su mnogi dobili isto po stranackoj osnovi a neki su cak i sexualnim uslugama dolazili do istog.revizije pod hitno.
-
hizo ramidovic
#455 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
evo, nadjoh biser ove samohvalisave pametnice:
http://forum.klix.ba/zagonetka-t135400.html#p11260191
http://forum.klix.ba/zagonetka-t135400.html#p11260191
sta reci, koju posluku porati...narod koji ima ovakvu inteligenciju, za svoju buducnost ne treba da brine...Cherry-Cherry wrote:
Ne može se sabiranjem neparnih brojeva dobiti paran broj
-
trktamo
#456 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
treba ukinut diplome DIF-a i eto revizija gotovaLjakan wrote:treba uradit i revizije za radna mjesta,jer su mnogi dobili isto po stranackoj osnovi a neki su cak i sexualnim uslugama dolazili do istog.revizije pod hitno.
- fidoremilienko
#457 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
Ne znam @Katarina što se ti ljutiš? To je zakon jačega, uvijek je tako bilo. neko može, a neko ne može. I baš dođe na to "ko je tebi kriv što ne možeš i što se nisi snašao".
- Bambi_na_kofeinu
#458 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
Ma kakav njen budžet, još jedna od onih sajko likova sa izgrađenim forumskim likom.KatarinaKosaca wrote:a zamisli da krene revizija ko sve i kako radi u državnoj službi, na budžetu isto.... više od invalida se odvaja za te i takve uhljupe koji još imaju obraza da nam se keze u lice "Ko ti je kriv što ti ne možeš".. da ako se već revidira, nije loša ideja.Bambi_na_kofeinu wrote:Reviziju za osnovnoškolsko obrazovanje!
ČAK ni za budžet ono nema kapacitet.
Šifra: matematika za osnovnu školu

Last edited by Bambi_na_kofeinu on 14/04/2015 18:23, edited 1 time in total.
-
Akibh
#459 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
Dok se ne desi revizija vama, budzetskim krpeljima, kocnicarima bilo kakvog napretka ove jadne BiH, svi cemo biti u blatu.Cherry-Cherry wrote:Ne odgovara revizija podrumašima i ublehašima.nego najglasniji među vama s orasima u džepovima tresu se na pomen bilo kakvih revizija.
Valjda ce se nekad naci neko ko ce vas natjerati da radite svoj posao, ko ce podijeliti ekspres otkaze onima koji citav dan vise na forumu, ispijaju kafe, lazu sebe i druge da su sposobni,..
- Ljakan
#460 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
treba i fakultete ukinut sto ce nam pored stranki.trktamo wrote:treba ukinut diplome DIF-a i eto revizija gotovaLjakan wrote:treba uradit i revizije za radna mjesta,jer su mnogi dobili isto po stranackoj osnovi a neki su cak i sexualnim uslugama dolazili do istog.revizije pod hitno.
-
trktamo
-
Fudo387
#462 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
To definitivno mozemo zakljuciti tek ako se odluci na postavljanje fotografije.Bambi_na_kofeinu wrote:ČAK ni za budžet ono nema kapacitet.
- Matzan
#463 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
Ma pustite je. Nije joj lako.
Striko nije ušao u grad. A malo je falilo.

Striko nije ušao u grad. A malo je falilo.
- duh_sa_sjekirom
#464 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
Cherry-Cherry wrote: Ne može se sabiranjem neparnih brojeva dobiti paran broj
Kakav Gauss, kakav Leibnitz, kakav Cauchy, kakve mi genijalce imamo. I još, onako skromno, za sebe kaže da je "pametna i sposobna"
Šta sve čovjek neće pročitati na ovom forumu.
- fidoremilienko
#465 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
Mislim da to nije tema ove emisije.
Tema su šefko i džemo.
Tema su šefko i džemo.
- Ljakan
#466 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
to mogu samo pametni i sposobniduh_sa_sjekirom wrote:Cherry-Cherry wrote: Ne može se sabiranjem neparnih brojeva dobiti paran broj![]()
![]()
![]()
![]()
Kakav Gauss, kakav Leibnitz, kakav Cauchy, kakve mi genijalce imamo. I još, onako skromno, za sebe kaže da je "pametna i sposobna"
Šta sve čovjek neće pročitati na ovom forumu.
-
razonoda
#467 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
Kako god --ovaj je GENIJALAC.Clan komisije wrote:
- Danguba
#468 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
je li im iko ponudio da rade?
- It_is_a_Leclerc
#469 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
Nije. Dobili su da sjede kod kuće, primaju 400 maraka, i ni u jednom trentutku nijednom od njih nije palo na pamet da kaže - "Al' čekaj.. Mogu li ja kako zaraditi te pare ?" ili "Može li moj sin, umjesto u rudniku, raditi tu ?".Danguba wrote:je li im iko ponudio da rade?
Sadaka najslađa-
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#470 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
To je to. SržMatzan wrote:Ma pustite je. Nije joj lako.
Striko nije ušao u grad. A malo je falilo.![]()
- fidoremilienko
#471 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
Pa nisu oni ludi. Svi znaju gdje je lova dobra a posao sigurica 1/1, do penzije.It_is_a_Leclerc wrote:Nije. Dobili su da sjede kod kuće, primaju 400 maraka, i ni u jednom trentutku nijednom od njih nije palo na pamet da kaže - "Al' čekaj.. Mogu li ja kako zaraditi te pare ?" ili "Može li moj sin, umjesto u rudniku, raditi tu ?".Danguba wrote:je li im iko ponudio da rade?
Sadaka najslađa-
-
calculator
#472 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Ostalo nešto od februara prošle godine
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#473 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
Sin od onoga pred djetetom prica da ce se zapaliti, a da ce i dijete zapaliti ako ga ne zaposle u rudnik 
- dobojlija81
#474 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
a trebali su im jos po stoju nabaciti,malo je 400 za sjediti ipakIt_is_a_Leclerc wrote:Nije. Dobili su da sjede kod kuće, primaju 400 maraka, i ni u jednom trentutku nijednom od njih nije palo na pamet da kaže - "Al' čekaj.. Mogu li ja kako zaraditi te pare ?" ili "Može li moj sin, umjesto u rudniku, raditi tu ?".Danguba wrote:je li im iko ponudio da rade?
Sadaka najslađa-
-
Bodkin
#475 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo
stanite ljudi, onaj prvi citirani post nije necija zajebancija nego fakat neko rekao?Bambi_na_kofeinu wrote:Reviziju za osnovnoškolsko obrazovanje!KatarinaKosaca wrote:Ko je tebi kriv kad ne znaš da aksiom da se zbirajući dva neparna broja ne može dobiti paran brojhizo ramidovic wrote:izvini sto ovako upadam u raspravu, jesi li ti ona 'matematicarka' sto je nedavno na jednoj drugoj temi postavila genijalan matematički zakljucak kako suma dva neparna broja ne moze biti paran broj?
mislim, 'kad je neko pametan' ovakvi zakljucci nisu nikakvo cudo, pa ja samo provjeravam da i svekoliko forumsko pucanstvo zna...![]()
![]()
A nisi se ni snašao