Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Ridjobrki

#301 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by Ridjobrki »

VjecitiStudent wrote:
12:45 Borci su su pred okupljenim novinarima i građanima kazali da imaju strpljenja još malo čekati na odgovor Izetbegovića. Izrazili su želju da odu i do Fahrudina Radončića, da sa njim, kao najboljim i najpoštenijim političarem u državi, koji brine za običnog čovjeka, razgovaraju o svojim problemima. -

See more at: http://www.avaz.ba/clanak/173188/u-pred ... 3DeA6.dpuf
:lol: :lol: :lol:
Nek me osuđuje ko god hoće ali da ova dvojica gore a da ja imam zadnji protupožarni aparat u državi vadio bih se da mu je atest istekao.
Matzan

#302 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by Matzan »

trktamo wrote:
Cherry-Cherry wrote:
Matzan wrote:

Pa šta se ljutiš sad?!
Vidim da si ljubomorna na invalide, pa rekoh da malo okusiš slast... :-D
:-) :-) :-)
Zadovoljna sam sa onim što imam i što sam sama sebi zaradila. A što se invalidnina tiče, ako tebi ne smeta da se novac daje ublehašima, ima kome smeta. Ne kažem da su svi ublehaši, ali neko ko ima invalidnost 20% na upalu pluća jeste ublehaš.
ja sam vidio rvi rješenje u kojem piše tj obrazlaže se procenat invalidnosti od 70%, pale 2 granate pred ulaz dotičnog od kojih je dobio slom živaca nakon čega je subjekat ležao 13 dana na psihijatriji, dijagnoza blagi oblik PTSP-a i slabo srce.

Ko iz alan foda

Ama, sve OK! Ali ko je napravio taj sistem?
fidoremilienko

#303 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by fidoremilienko »

Narod.
VjecitiStudent

#304 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by VjecitiStudent »

Ridjobrki wrote:
VjecitiStudent wrote:
12:45 Borci su su pred okupljenim novinarima i građanima kazali da imaju strpljenja još malo čekati na odgovor Izetbegovića. Izrazili su želju da odu i do Fahrudina Radončića, da sa njim, kao najboljim i najpoštenijim političarem u državi, koji brine za običnog čovjeka, razgovaraju o svojim problemima. -

See more at: http://www.avaz.ba/clanak/173188/u-pred ... 3DeA6.dpuf
:lol: :lol: :lol:
Nek me osuđuje ko god hoće ali da ova dvojica gore a da ja imam zadnji protupožarni aparat u državi vadio bih se da mu je atest istekao.
Greškom ga benzinom napunio :D

Ipak, sirotinja nije kriva što je sirota, već oni koji ih koriste za svoje podvale.
trktamo

#305 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by trktamo »

Matzan wrote:

Ama, sve OK! Ali ko je napravio taj sistem?
Ne postoji sistem? koji sistem? da ima sistem nebi bilo moguće 99% stvari koje se dešavaju svaki dan.Na divljem zapadu važi samo zakon jačeg.
Cherry-Cherry

#306 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by Cherry-Cherry »

Krivi smo mi...
razonoda

#307 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by razonoda »

KatarinaKosaca wrote:
Officer Crabtree wrote:
vade_mecum wrote:pa zajednicko u oba zahtjeva je da su jako nerealni :D cinik jesam povremeno, papak vjerujem da nisam ;-).
ništa drug, javi se kad odlučiš, od mene imaš benzin, šibicu i dženazu. hodžama za tevhide se snađi sam.
Evo, ja preuzimam hodže i tevhid na sebe. Samo nek se spali...
:shock: E , svasta, i zbilja bi mogla gledati da -- GORE-- planiras i djecu dovesti da se uce na drugima. :?:
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#308 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

York Light 100`s wrote::lol: da vidim i da se i Bakir brani na jednoj temi, "nesposobni naći posao pa kontaju Bake će to srediti" da nema Bošnje trebalo bi ga izmisliti :-)
Bake i takvi su nas upravo i doveli do ovoga, šta veli ovaj nije PTSP nego je alkoholičar, pa i alkohol može biti posljedica rata, dok vi koji kritikujete gladite jaja za računarom koji imate 20. godina neki od ovih ljudi u tim godinama vidjeli i krvi i mrtvih i ljude bez nogu i ruku, neko od toga poludi, neko se ubije, neko postane depresivan, neko nastavi normalno živjeti a neko se oda alkoholu. Čak da su i ova dvojica totalni prevaranti ne možete generalizirati.
Neko je odmah poslije rata skinuo uniformu i nastavio sa životom a neki (pogotovo ovi što su izbjegli iz RSa) su morali život ispočetka početi. šta će neko sa 40 godina koji je izašao iz rata i ne može se vratiti u svoje jer to pripada drugom entitetu? Ko će njega primiti sa 40 kraj toliko omladine, neće ni zapad.
Šta kaže čeka milosti od Baketa umjesto da zavrne rukave i traži posao, pa što kukamo na ovu vlast kada svako može naći posao ko hoće, do nas je znači, nije do SDA. Što onda sami sebe demantujete kada kažete "da budete glasali za iste" kada očito nije do vlasti nego nas. Ispada da sva omladina što ode na zapad su jedne obične ljenčuge koji odjednom postanu vrijedni i pokažu se kao najbolji radnici (Klix portal objavljuje redovno pozitivne priče kako su naši primjer u svim oblastima), kako to kada nije do vlasti nego do nas? Bježe ljenčuge svaki dan iz ove zemlje na zapad jer tamo ne moraš raditi.

Što ste glasali protiv SDA na ovim izborima ljenčuge? To hoćete vlast koja nije kao ova "ima posla ko hoće raditi". Šta hoće ovi borci? Pa ima u komšije cijepati drva, njiva za oranje, dnevnicu zaraditi. Pa nisu ovi borci završili samo 4. razreda osnovne pa da budu sretni što mogu danas gdje 20 maraka zaraditi. Većina tih ljudi imaju više škole od vas, što bi uređivanje vrta komšiji šupku koji je 92. godine zbrisao za Njemačku bio znak "eto sredio sam život hvala Bogu, ide život poslije rata dalje", ljudi hoće svoja prava samo neka zapale one koji su odgovorni za ovo umjesto sebe.
Umjesto da toliko razmišljamo koliko je boraca alkoholičara ili šehida umrlo od neke bolesti što se ne pozabavimo izdajicama iz 92. dezerterima? Umjesto da razmišljamo koliko para su ova dvojica uzela što ne razmišljamo o svoti para koju niti jedan dezerter nije platio svojoj domovini?
Da te izdajice dezerteri imaju imalo savjesti zapalili bi oni prvi same sebe od stida
:thumbup:
fidoremilienko

#309 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by fidoremilienko »

Cherry-Cherry wrote:Krivi smo mi...
Normalno.
trktamo

#310 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by trktamo »

VjecitiStudent wrote:
Ipak, sirotinja nije kriva što je sirota, već oni koji ih koriste za svoje podvale.
nema veće kazne po jedno društvo i državu od sirotinje i neobrazovanog insana, tj obrazovanja koje ničemu ne služi sem zatupljivanju jedinke, sirotinja je nešto najgore, sirotinju samo interesuje šta kaže mile, bakir i dragan ostalo je nevažno sirotinja se hrani tuđom nesrećom, zato i jesmo u srednjem vijeku po svim osnovama
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#311 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

KatarinaKosaca wrote:
KENJAC wrote:Pod hitno ukinuti sve dodatke na ratovanje svim Balkanskim vojskama. Ista stvar je u Hrvatskoj i Srbiji !
Ko se boji Haaga još :D Stisla guza....
KENJAC wrote:A sve fol neki domoljubi ! Sto sam to ja gori od ostalih? Hocu i ja nesto. I ja sam ratovo !
NI VRS ne daje ništa, jelda? Znala sam :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol:

:thumbup:
vjesticanametli

#312 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by vjesticanametli »

Cherry-Cherry wrote:
trktamo wrote:
Radar71 wrote:12:45 Borci su su pred okupljenim novinarima i građanima kazali da imaju strpljenja još malo čekati na odgovor Izetbegovića. Izrazili su želju da odu i do Fahrudina Radončića, da sa njim, kao najboljim i najpoštenim političarem u državi, koji brine za običnog čovjeka, razgovaraju o svojim problemima. -
VRH nema dalje kad bosansko tele zamuče
:mrgreen:
Emire primiri :lol: :D jesul se vise zapalili
trktamo

#313 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by trktamo »

sirotinja se ogrne zastavom s ljiljanima, klepne dva konjaka na eks obuče puma tike da brže hoda i udri kukat, a ovamo osvane da je dobio 12 milja pomoći da pokrene neki biznis a da nije rakijanje i sad zove bakira i fahru onako JANPI da mu zaposle sina NENADJEBIVO dokle brezobrazluk ide.
O'zone
Globalni moderator

#314 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by O'zone »

14:00 Demobilisani borci su autobusom krenuli nazad za Živinice. Kako javlja reporter "Avaza" sa lica mjesta agencija Centrotrans je borcima ponudila besplatan prevoz.

13:28 Zahirović i Muminović veoma su razočarani jer su shvatili da ih niko neće primiti u Predsjedništvo BiH.

Za sada navode kako se neće spaliti, kao što su najavljivali. Žele se vratiti kući u Živinice, međutim nemaju novca za kartu. U toku je akcija prikupljanja novčanih sredstava u kojoj učestvuju okupljeni građani i novinari.
jbteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
trktamo

#315 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by trktamo »

O'zone wrote:
14:00 Demobilisani borci su autobusom krenuli nazad za Živinice. Kako javlja reporter "Avaza" sa lica mjesta agencija Centrotrans je borcima ponudila besplatan prevoz.

13:28 Zahirović i Muminović veoma su razočarani jer su shvatili da ih niko neće primiti u Predsjedništvo BiH.

Za sada navode kako se neće spaliti, kao što su najavljivali. Žele se vratiti kući u Živinice, međutim nemaju novca za kartu. U toku je akcija prikupljanja novčanih sredstava u kojoj učestvuju okupljeni građani i novinari.
jbteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
cilj je bio izvrnut nekog za koju marku eto biće za karte i koju rakiju
Ridjobrki

#316 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by Ridjobrki »

Majke mi iz revolta odsad glasam za SDA na svim nivoima.
trktamo

#317 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by trktamo »

vjesticanametli wrote:
nema paljenja do daljnjeg čitaj obznaniše da se neće palit čeka se, čeka se, neka druga priliiikaaaaaaaaaa
Cherry-Cherry

#318 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by Cherry-Cherry »

Za kartu, koju rakiju i pivu pred granapom ... pa sutra ćemo smisliti nešto... i sve tako
vjesticanametli

#319 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by vjesticanametli »

pa naravno da nema :lol:
Cherry-Cherry

#320 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by Cherry-Cherry »

trktamo wrote:
vjesticanametli wrote:
nema paljenja do daljnjeg čitaj obznaniše da se neće palit čeka se, čeka se, neka druga priliiikaaaaaaaaaa
Kad nestane para, može se opet paliti, piti tablete i tako... pa će im neko ponuditi pare, radno mjesto a da ne idu na posao... i djeci isto tako
trktamo

#321 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by trktamo »

vjesticanametli wrote:pa naravno da nema :lol:
ko još dobrog mehrametli bošnjanina shvata ozbiljno? pa to je sve go DUDUK na petu potenciju, sumnja se da je poslan na Zemlju samo sa jednim razlogom, da bude glup.
elcaliente

#322 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by elcaliente »

Dobra taktika, svakako nemaju sta raditi malo prosetali do Sa, jeli i pili na tudji racun i sada se vracaju kuci sa primanjima za koje nemoraju raditi.

Svaka im cast, plan, razrada taktike i izvrsavanje sve za peticu.
Danguba

#323 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by Danguba »

Treba ukinuti sve privilegije osim porodicama poginulih boraca(djeca) i RVI.
trktamo

#324 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by trktamo »

Na pitanje novinarke šefik odgovara, Sorbona gazirano piće
fidoremilienko

#325 Re: Šefik i Džemal-kažu posljednji putu za Sarajevo

Post by fidoremilienko »

Svi smo mi, ova dvojica. :D
Post Reply