A ja tebe do sada shvatao ozbiljno...doktor30 wrote:Nemojte toliko hvaliti Ferase, a kritikovati "Krmka", naljutice nam se "Pravi bosanceros", on ne voli kad se forsira bilo ko osim Lagumdzije, jel deeee?
Sefer Halilovic, Rasim Delic, Haris Silajdzic...
-
Pravi Bosanceros
-
apoliticni_politikant
Haris Silajdzic primio Delica(koji je optuzen i ne zna se je li kriv), dok Halilovica (koji je oslobodjen) nije je katastrofalna greska bosnjackog clana predsjednistva. Eh kad politicar napravio gresku, neko je odgovaran za to. Nije greska sto je Silajdzic primio Delica, pa predsjednici i demokratski razvijenijih drzava od nase, imaju tajne sastanke .
Greska je sto je susret koji je bio tajni, zahvaljujuci NESPOSOBNIM SARADNICIMA, postao javan i eksploatiran u sredstvima informiranja.
Nakon toga pocinje afera Delic.
Isti je problem imao i Markac, kojem to nije prvi put da je izasao iz kucnog pritvora. To je bilo prvi put da je to pokazao svima. I uhapsen. I ministar podnio ostavku. Zasto? jer njegovi najbolji ljudi nisu dobro uradili posao. (Primjer demokratski razvijenije drzave od nase, koja je i dalje daleko od prihvatljivog demokratskog drustva)
Odgovoran za greske predsjednika uz predsjednika samog je savjetnik za odnose sa javnoscu ili sef kabineta. Pa posto predsjednik nije u stanju, niti ikad bio u stanju podnijeti ostavku, neko bi morao snositi polsjedice za svoje greske.
Ali savjetnici i dalje savjetuju clana predsjednistva i clan je i dalje clan.
U tome je, prema mom skromnom misljenju, sustina ove price.
I da. Dobar je Sefer, ali ni blizu J.B.TITA.
Al' da je karazmatican neopsrna je cinjenica. Gradjani ove zemlje trebali bi to znati prepoznati.
Da preduhitrim zlobne komentare,nisam clan ni njegove niti bilo koje druge politicke stranke ili partije.
POZDRAV DOMOVINI
Greska je sto je susret koji je bio tajni, zahvaljujuci NESPOSOBNIM SARADNICIMA, postao javan i eksploatiran u sredstvima informiranja.
Nakon toga pocinje afera Delic.
Isti je problem imao i Markac, kojem to nije prvi put da je izasao iz kucnog pritvora. To je bilo prvi put da je to pokazao svima. I uhapsen. I ministar podnio ostavku. Zasto? jer njegovi najbolji ljudi nisu dobro uradili posao. (Primjer demokratski razvijenije drzave od nase, koja je i dalje daleko od prihvatljivog demokratskog drustva)
Odgovoran za greske predsjednika uz predsjednika samog je savjetnik za odnose sa javnoscu ili sef kabineta. Pa posto predsjednik nije u stanju, niti ikad bio u stanju podnijeti ostavku, neko bi morao snositi polsjedice za svoje greske.
Ali savjetnici i dalje savjetuju clana predsjednistva i clan je i dalje clan.
U tome je, prema mom skromnom misljenju, sustina ove price.
I da. Dobar je Sefer, ali ni blizu J.B.TITA.
Al' da je karazmatican neopsrna je cinjenica. Gradjani ove zemlje trebali bi to znati prepoznati.
Da preduhitrim zlobne komentare,nisam clan ni njegove niti bilo koje druge politicke stranke ili partije.
POZDRAV DOMOVINI
-
Almir Arnaut-Belli
da je bogdom tito i blizu sefera,nikad se ne bi rodili ni alijici,ni karađici,slobici i slicni,svi su oni dobro zivjeli i sa titom,a siguran sam da sa seferom bi makar imali sigurnu i pravednu drzavuemina_22 wrote:Prozor wrote:Sefer je bolji od Tita.aida81 wrote:Ma Sefer je TITO![]()
kakvi delici kakvi bakraci![]()
![]()
![]()
al u panjevima!
-
Almir Arnaut-Belli
sve njih osim onih koji su sad u paklu ili džehenemu,ja bi osudio ovdje u BIH i to na teski zatvor,da makar dok jedu i piju tamo rade jedno 12 sati dnevno,npr prave tablize,kreče ustanove,čiste ulice i parkove,grade autoput,pa svi su oni to i zasluzili,naravno meni je čast što danas stojim uz čovjeka,oca,supruga,pa i tvorca odbrane od neprijatelja,Sefera Halilovica i stojacu dok sam ziv i dok u meni snage ima,ako on nije zasluzio onda to nije niko u BiH da mu se skine kapa i da me se uvijek zahvaljujemo,jer da nije bilo njega i njemu sličnih mi bi danas prošli kroz Aušvic,samo Bosanski i daj boze da Sefer pobjedi na sljedecim izborima jer nasoj drzavi nije vise pet do dvanest,nego mi smo duboko zagazili u mrklu noč i iz tog crnila nas samo on moze spasiti.Nek nam živi Sefer i neka BPS bude u svakoj kuci u BiH,jer istina je istina i nju ni gebels nije mogao izokrenuti,treba stisnut pa ovoj bagri reći u oči sta misliš i šta je ispravno i pravedno,hvala bogu da je skinuo i ljagu sa naše pravedne borbe za cjelovitu i građansku Republiku BiH.Carlito Brigante wrote:Sefer je KOMANDANT, a ono krme što se gojilo u ratu i hodalo za Alijom nek kosti u Haagu ostavi, sad bi opsov'o, al' skinuće me.