, "nas ponovo pripremaju za kurbane, zato nam treba vojni rok i jake oružane snage".
Sefer (Halilovic) kao novi bosnjacki clan predsjednistva!
-
arslanbey
#101 Re: Sefer (Halilovic) kao novi bosnjacki clan predsjednistva
Rece Sefer:
, "nas ponovo pripremaju za kurbane, zato nam treba vojni rok i jake oružane snage".

- insomnia78
#102 Re: Sefer (Halilovic) kao novi bosnjacki clan predsjednistva
Sefer prica gluposti
Znamo mi sta nam treba al od toga nema nista
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Znamo mi sta nam treba al od toga nema nista
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
-
gepard_
#103 Re: Sefer (Halilovic) kao novi bosnjacki clan predsjednistva
osim crne i bijele boje sal nema nikakve veze sa salom o kojem vi pricatemuzicar_iz_parka wrote:Jel se to fura na Jaser Arafata?arslanbey wrote:vidim sefer nosi palestinski sal..svidja mi se novi imidz
-
Innovation
-
gepard_
- sema911s
#106 Re: Sefer (Halilovic) kao novi bosnjacki clan predsjednistva
za njega jedino se isplati glasat sto mu na cv piuse " sefera za precjednika BiH"
bar ga ja tako skontat da nece ni u jedn od tri tora
bar ga ja tako skontat da nece ni u jedn od tri tora
- casa_vode
#107 Re: Sefer (Halilovic) kao novi bosnjacki clan predsjednistva
On dobija moj glas, dosta je vise sda, sdp, siljadzica i ostalih lazova, dosta je vise ponizivanjem Bosnjaka
- Vitezanin
#108 Re: Sefer (Halilovic) kao novi bosnjacki clan predsjednistva
Evo gledam ove slike na klixu s ovog skupa u Tuzli; stranka koja prosipa jeftine parole o patriotizmu nije u stanju državnu zastavu okrenuti kako treba. Patriote, kako da ne.

-
Ripicipi
#109 Re: Sefer (Halilovic) kao novi bosnjacki clan predsjednistva
A o'kleN nam ti patriotises?free_willy wrote:Ovu i treba okretati kako ne treba i onako je nametnuta. Za patriote postoji samo jedna zastava.Vitezanin wrote:Evo gledam ove slike na klixu s ovog skupa u Tuzli; stranka koja prosipa jeftine parole o patriotizmu nije u stanju državnu zastavu okrenuti kako treba. Patriote, kako da ne.
-
dezurni_ucenik
#110 Re: Sefer (Halilovic) kao novi bosnjacki clan predsjednistva
Pri tome je sincica uvalio u 8 komisija,Zagiju dao 9 a ovaj zenu i sina ubacio u po dvije komisije.Malo sto je sina u telekom uvalio.arslanbey wrote:Rece Sefer:
A kako ono ide njegov slogan: Bosna treba postene ljude. A-haaaaaaa
Svi oni vole fotelju vise nego picku.
-
zrakomlat
#111 Re: Sefer (Halilovic) kao novi bosnjacki clan predsjednistva
Ovu zastavu treba poštovati jer je to službena zastava naše domovine. A ako bude prilike u budućnosti, treba vratiti ljiljane. A okretanje nečije zastave naopako ima i jedno ružno značenje.free_willy wrote:Ovu i treba okretati kako ne treba i onako je nametnuta. Za patriote postoji samo jedna zastava.Vitezanin wrote:Evo gledam ove slike na klixu s ovog skupa u Tuzli; stranka koja prosipa jeftine parole o patriotizmu nije u stanju državnu zastavu okrenuti kako treba. Patriote, kako da ne.