seekpart24
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- ElRe
#1 seekpart24
Da li neko ima iskustva sa narucivanjem dijelova sa stranice http://seekpart24.com/
Na Lybri mi je otisla letva volana, a posto je prije 2 mjeseca majstor reparirao vise ne mislim da je to dobro rjesenje. Fabricki reparirana preko ACF-a kosta 1500 KM, a nova 2500 KM i to otpada.
Na gore navedenoj stranici sam nasao reparirane letve od cca 310-500 eura, ali opet ne znam da li da se upustam u ovu avanturu?
Na Lybri mi je otisla letva volana, a posto je prije 2 mjeseca majstor reparirao vise ne mislim da je to dobro rjesenje. Fabricki reparirana preko ACF-a kosta 1500 KM, a nova 2500 KM i to otpada.
Na gore navedenoj stranici sam nasao reparirane letve od cca 310-500 eura, ali opet ne znam da li da se upustam u ovu avanturu?
-
carobnjak1
#2 Re: seekpart24
ko ti je radio reparaciju!!!ja sam cuo za jakaru iz breze da radi reparacije letviElRe wrote:Da li neko ima iskustva sa narucivanjem dijelova sa stranice http://seekpart24.com/
-
TheGodfather001
#3 Re: seekpart24
Preporuke za Jakaru. Radio 3 puta reparacije, jednom na mom vozilu, i 2 reparacije na sluzbenim. Godinu garancije, a od tada je proslo 5 godina, vozila sva prodana, dosad se niko nije javio da reklamira. Cijena od 300-500KM i ostavis svoju letvu volana.ElRe wrote:Da li neko ima iskustva sa narucivanjem dijelova sa stranice http://seekpart24.com/
-
LeKo
#4 Re: seekpart24
Na dva auta sam radio reparaciju letve kod Jakare, oba puta zadovoljan.
-
Melami
#5 Re: seekpart24
A kako to ode? sta se desi da ode letva volana :SElRe wrote:Da li neko ima iskustva sa narucivanjem dijelova sa stranice http://seekpart24.com/
Nemojte se smijati, laik sam.
-
carobnjak1
#6 Re: seekpart24
proklepece pusta ulja..Melami wrote:A kako to ode? sta se desi da ode letva volana :SElRe wrote:Da li neko ima iskustva sa narucivanjem dijelova sa stranice http://seekpart24.com/
Nemojte se smijati, laik sam.
- ElRe
#7 Re: seekpart24
Moja za sada samo pusta ulje. Jakara nije radio. Malo sam se raspitivao o njemu i cuo vise negativnih nego pozitivnih komentara. Navodno kada kod njega ostavis auto moras ga danima moliti da pocne da radi na autu, a tek kasnije da ga zavrsi. Radio je jedan majstor u Srbiji, dao mi garanciju pola godine, ali sta mi to vrijedi ako cu ja svaka 2 mjeseca skidati letvu i slati na reparaciju.
-
carobnjak1
#8 Re: seekpart24
imas momka u donjem mostru kod visokog nermin se zove,on ti radi sa tim servisom,on ti skine jakara odradi reparaciju i opet ti postavi,ja radio preko njega za 2-3 dana sve gotove,ako hoces broj mogu ti datiElRe wrote:Moja za sada samo pusta ulje. Jakara nije radio. Malo sam se raspitivao o njemu i cuo vise negativnih nego pozitivnih komentara. Navodno kada kod njega ostavis auto moras ga danima moliti da pocne da radi na autu, a tek kasnije da ga zavrsi. Radio je jedan majstor u Srbiji, dao mi garanciju pola godine, ali sta mi to vrijedi ako cu ja svaka 2 mjeseca skidati letvu i slati na reparaciju.
- ElRe
#9 Re: seekpart24
Moze broj, pa da vidim sta mi je najbolje.
- donsedin
#10 Re: seekpart24
Gdje je tacno on daj poblizi opis lokacije (jel oko mujica ondje il tacno u mostru), ne treba mi al za nedaj Boze ako zatreba, da znam gdje ic.carobnjak1 wrote:imas momka u donjem mostru kod visokog nermin se zove,on ti radi sa tim servisom,on ti skine jakara odradi reparaciju i opet ti postavi,ja radio preko njega za 2-3 dana sve gotove,ako hoces broj mogu ti datiElRe wrote:Moja za sada samo pusta ulje. Jakara nije radio. Malo sam se raspitivao o njemu i cuo vise negativnih nego pozitivnih komentara. Navodno kada kod njega ostavis auto moras ga danima moliti da pocne da radi na autu, a tek kasnije da ga zavrsi. Radio je jedan majstor u Srbiji, dao mi garanciju pola godine, ali sta mi to vrijedi ako cu ja svaka 2 mjeseca skidati letvu i slati na reparaciju.
-
Melami
#11 Re: seekpart24
Ne znam sta je konkretan problem na autu sa tom letvom volana.
Ovo je u USA veoma popularno sto se tice curenja ulja na letvi volana, a pise i da pomaze kad se pojave kojekakvi zvukovi.
Ja sam cuo iskustvo iz prve ruke kako je lik na audiu nakon dvije boce ovoga zaustavio curenje ulja.
Po meni puno povoljnije nego baciti brdo love na popravku.
Pa ako je neko zainteresovan neka pokusa.
Ja na jednom autu imam curenje ulja na letvi volana(ili mi se bar tako cini) i danas sam uzeo ovaj proizvod da pokusam pa cu napisati iskustva.
EDIT: Evo njihova stranica da ne bi nikog reklamiro sa ebay-a.
Znaci, ovi proizvodi su veoma popularni u USA i mehanicari ih preporucuju, cak sta vise, ima jedan popularan mehanicar na youtube i bas sam na jednom video gledao da i on preporucuje ove ''lucas'' proizvode. Sretno!
http://www.lucasoil.com/products/displa ... top%20Leak
Ovo je u USA veoma popularno sto se tice curenja ulja na letvi volana, a pise i da pomaze kad se pojave kojekakvi zvukovi.
Ja sam cuo iskustvo iz prve ruke kako je lik na audiu nakon dvije boce ovoga zaustavio curenje ulja.
Po meni puno povoljnije nego baciti brdo love na popravku.
Pa ako je neko zainteresovan neka pokusa.
Ja na jednom autu imam curenje ulja na letvi volana(ili mi se bar tako cini) i danas sam uzeo ovaj proizvod da pokusam pa cu napisati iskustva.
EDIT: Evo njihova stranica da ne bi nikog reklamiro sa ebay-a.
Znaci, ovi proizvodi su veoma popularni u USA i mehanicari ih preporucuju, cak sta vise, ima jedan popularan mehanicar na youtube i bas sam na jednom video gledao da i on preporucuje ove ''lucas'' proizvode. Sretno!
http://www.lucasoil.com/products/displa ... top%20Leak
-
carobnjak1
#12 Re: seekpart24
061 196 590 nermin bukva bubas tacna lokacija porijecani donje mostre,frajer radi mjenjace i tito je za te stvari usput ima par malaca koji rade i ostali servis