Security agencije ?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Decerto
Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.

#1 Security agencije ?

Post by Decerto »

Pozdrav.Bila je vec tema o zastitarskim agencijama,i netko je bio detaljno objasnio sta sve treba uraditi/izvaditi da se zavrsi taj kurs u Sarajevu,ali nikako ne mogu da nadjem tu temu/post,pa ako neko zna i moze da samo ukratko napise sta trebam uraditi,nadam se da nije puno ;-) .
milivoje

#2 Re: Security agencije ?

Post by milivoje »

Decerto wrote:Pozdrav.Bila je vec tema o zastitarskim agencijama,i netko je bio detaljno objasnio sta sve treba uraditi/izvaditi da se zavrsi taj kurs u Sarajevu,ali nikako ne mogu da nadjem tu temu/post,pa ako neko zna i moze da samo ukratko napise sta trebam uraditi,nadam se da nije puno ;-) .
Odes u MUP na vraca i pitas ;-)

Sent from my GT-I9260 using Tapatalk
vješalica

#3 Re: Security agencije ?

Post by vješalica »

>Kad sam ja išla na obuku trebalo je izvaditi ljekarsko uvjerenje (isključivo u MUP-ovoj ambulanti kod Centralne Banke),ovjerena kopija diplome,rodni list,izjave ono da nisi obuhvaćen onim članom za ratne zločine,i da te IPTF nije suspendovao tako nekako,uvjerenje o nekažnjavanju(na Sudu se vadi),mislim da je i državljanstvo bilo
to sve tako predaš u MUP i čekaš rješenje,i kad ti se ono izda zovnu te i kad sastave grupe onda pozovu na obuku,zavisno hoćeš li tehničku,fizičku zaštitu ili odgovorno lice i naravno treba ti money da to sve platiš
Decerto

#4 Re: Security agencije ?

Post by Decerto »

vješalica wrote:>Kad sam ja išla na obuku trebalo je izvaditi ljekarsko uvjerenje (isključivo u MUP-ovoj ambulanti kod Centralne Banke),ovjerena kopija diplome,rodni list,izjave ono da nisi obuhvaćen onim članom za ratne zločine,i da te IPTF nije suspendovao tako nekako,uvjerenje o nekažnjavanju(na Sudu se vadi),mislim da je i državljanstvo bilo
to sve tako predaš u MUP i čekaš rješenje,i kad ti se ono izda zovnu te i kad sastave grupe onda pozovu na obuku,zavisno hoćeš li tehničku,fizičku zaštitu ili odgovorno lice i naravno treba ti money da to sve platiš
Hvala puno :kiss:
Decerto

#5 Re: Security agencije ?

Post by Decerto »

Evo da "bump"am temu,izvadio sam sve papire osim ljekarskog,to cu raditi sutra.Trazio sam po internetu informacije ali sam nasao samo starije postove na nekim forumima iz 2009/10,pa me interesuje koliko kosta obuka u Sarajevu i kako to sve ide.Neki kazu 300,neki 600,pa i 1000 KM :-) :-) .Procitao sam da predavanja traju 7 dana (da li je smjestaj osiguran ili moram traziti neki motel :lol: ? ) i nakon toga te salju 14 dana kuci da utvrdis to gradivo i onda na testove,da li se sta promijenilo ?
mobile9

#6 Re: Security agencije ?

Post by mobile9 »

300km, smještaj ima kod njih koji platiš dodatnih 130km u koji je uračunata hrana, a svakako imaš i motel preko puta akademije u slučaju da budu puni. Predavanja traju 5 dana plus 1 dan gađanje u suhodolu.
Post Reply