Sebija All about

Post Reply
ultima_palabra

#4876 Re: Sebija All about

Post by ultima_palabra »

Ne moze. Vecina gradjana je iza njih. Maksimum ovih koji nisu je kmecanje po drustvenim mrezama.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#4877 Re: Sebija All about

Post by Velkoski »

ultima_palabra wrote:Ne moze. Vecina gradjana je iza njih. Maksimum ovih koji nisu je kmecanje po drustvenim mrezama.
:mrgreen:
JThomas

#4878 Re: Sebija All about

Post by JThomas »

jedina razlika ovih i onih, zelenih i crvenih, "desnih" i "lijevih" je u slikama po zidovima i u tome na koje se memorijale ide. film ovih prvih je nešto popularniji u ovom trenutku, pa otud i u prosjeku bolji rezultati. međutim i zadnji put kad su ovi drugi uzeli bitno više glasova, nisu htjeli čak ni napraviti vlast bez ovih prvih. da ne govorim o pravljenju vlasti koja bi stvarno služila narodu, sudovima koji bi stvarno sudili i tako dalje.
sinuhe

#4879 Re: Sebija All about

Post by sinuhe »

Sta je bilo na kraju sa hirurgom, cini mi se, Dizdarevicem. Je li se vratio na posao ili kupuju usluge od njega?
Alfons Kauders

#4880 Re: Sebija All about

Post by Alfons Kauders »

sandra01 wrote: Necu da cekam izbore 2018-te!!!!
Hocu da se ova govna maknu sa vlasti odmah ,sada i da se vise nikada nigdje ne pojave!!!
Da, ali izbori su tek 2018.

I opet nisu garant da ce se ovi "maknuti" - zapravo, cini mi se da ce biti jos jaci nakon izbora.
Hakiz

#4881 Re: Sebija All about

Post by Hakiz »

.
ultima_palabra

#4882 Re: Sebija All about

Post by ultima_palabra »

JThomas wrote:jedina razlika ovih i onih, zelenih i crvenih, "desnih" i "lijevih" je u slikama po zidovima i u tome na koje se memorijale ide. film ovih prvih je nešto popularniji u ovom trenutku, pa otud i u prosjeku bolji rezultati. međutim i zadnji put kad su ovi drugi uzeli bitno više glasova, nisu htjeli čak ni napraviti vlast bez ovih prvih. da ne govorim o pravljenju vlasti koja bi stvarno služila narodu, sudovima koji bi stvarno sudili i tako dalje.
I u tome koliko su godina imali da harce tendere i javne nabavke i zaposljavaju familiju i ostale koji su voljni izvaliti 10-20 miljenki.
sinuhe

#4884 Re: Sebija All about

Post by sinuhe »

Kako ce je stednja spasiti buduceg zaduzenja? Do njenog muza je da dug placa ekonomskim rastom.
pemanapemani

#4885 Re: Sebija All about

Post by pemanapemani »

ultima_palabra wrote:Ne moze. Vecina gradjana je iza njih. Maksimum ovih koji nisu je kmecanje po drustvenim mrezama.
Koja vecina?

SDA+SBB+HDZ= cca. 550 hiljada ljudi. Mada je i famozni SBB diskutabilan.
Kada dodas SNSD, to je maksimum 800 hiljada.

Znaci, 800 hiljada je vecina u BiH?

To sto smo kolektivno glupi, bez iznimke, ne znaci da mozemo prekrajati matematiku.

Ovako se samo tjesimo da smo neka progresivna manjina dok nas nesto ne klepi po glavi, a klepit ce kad tad.
SimkeA

#4886 Re: Sebija All about

Post by SimkeA »

Mislim da realno nakon ovoga:
http://tip.ba/2017/06/19/zastupnik-u-za ... nje-novca/
doticni bivsi gen direktor zasluzuje makar 2 stranice na forumu, ako ih trenutna direktorica ima 200
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#4887 Re: Sebija All about

Post by Chmoljo »

SimkeA wrote:Mislim da realno nakon ovoga:
doticni bivsi gen direktor zasluzuje makar 2 stranice na forumu, ako ih trenutna direktorica ima 200
još samo da sačekamo narednih tri hiljade godina, pa da na račune u Sloveniji uplati i ostalih 19.928.500 eura...
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#4888 Re: Sebija All about

Post by Chmoljo »

:lol: :thumbup:
Alfons Kauders

#4889 Re: Sebija All about

Post by Alfons Kauders »

SimkeA wrote:Mislim da realno nakon ovoga:
Linkaj ba Faktor, nece ti nista bit :D

Dakle, 140,000KM bez porijekla, polozeno na dva racuna u toku 9 godina? A SDA ga tereti za nekih 40,000,000KM, pa se pitam dje je ostatak? I otkud to da se traze dokazi 30.5.2017, kada se vec 6 godina prica o njemu i njegovim milionima?

Sta je SDA cekala sve ove godine? Da vide kako ce ih potrositi, pa da ga uhvate na djelu? :lol:
kakavdanakneiskustvu

#4890 Re: Sebija All about

Post by kakavdanakneiskustvu »

.
Last edited by kakavdanakneiskustvu on 19/06/2017 19:32, edited 1 time in total.
Obi Wan Bosnian

#4891 Re: Sebija All about

Post by Obi Wan Bosnian »

Za one koji misle da će Sebija naškoditi SDA evo jedne male poučne priče:

Moj daidža glasa isključivo za SDA. Na lijevoj ruci ispod lakta ima istetovirano "SDA". Hvali se da nikada u životu nije bio kod doktora i da nema ni zdravstvenu knjižicu niti je ikada imao. Potpuno je krezav jer je zube davno pogubio a nikada nije otišao zubaru. Boli ga svašta nešto ali na sve nagovore da ode doktoru samo odmahuje rukom i kaže "biće koliko je zapisano".

Pitam ga nekidan namjerno "šta ti kažeš na ova dešavanja sa bolnicom Koševo?". Lik mrtav hladan odgovara "treba to sve ukinuti jebli vas doktori"

Dame i gospodo TO je SDA glasač. Resistance is futile
Trebam te

#4892 Re: Sebija All about

Post by Trebam te »

Obi Wan Bosnian wrote:Za one koji misle da će Sebija naškoditi SDA evo jedne male poučne priče:

Moj daidža glasa isključivo za SDA. Na lijevoj ruci ispod lakta ima istetovirano "SDA". Hvali se da nikada u životu nije bio kod doktora i da nema ni zdravstvenu knjižicu niti je ikada imao. Potpuno je krezav jer je zube davno pogubio a nikada nije otišao zubaru. Boli ga svašta nešto ali na sve nagovore da ode doktoru samo odmahuje rukom i kaže "biće koliko je zapisano".

Pitam ga nekidan namjerno "šta ti kažeš na ova dešavanja sa bolnicom Koševo?". Lik mrtav hladan odgovara "treba to sve ukinuti jebli vas doktori"

Pa i nije bas :zoka:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#4893 Re: Sebija All about

Post by pici »

hodzin zapis pomaze to odavnina dokazano, koji ce nam qurac medicina i doktori, sve go cHafir tude

umenemi svastika isla u hodze iz visokog da joj metne zapis i stavi muzu podglavu jer je varo... presto je varat al se propijo pa jopet po zapis za antialkoholicare...
Dozer

#4894 Re: Sebija All about

Post by Dozer »

Kad ga i od toga dzaho odviikne, onda prelazi na vutrax, pa bijelo, pa zuto :D
Sve mu dzaho zapis'o, redom :D
Banksy

#4895 Re: Sebija All about

Post by Banksy »

Obi Wan Bosnian wrote:Za one koji misle da će Sebija naškoditi SDA evo jedne male poučne priče:

+ svježe,
u Vrazovoj, pacijent, nezadovoljan brzinom i kvalitetom usluge viče: ''Treba vam Seku poslat' da vas sredi, majku li vam, itd''.
dječak sa šibicama

#4896 Re: Sebija All about

Post by dječak sa šibicama »

Ma ne mere ni hodza uvijek pomoci, jednoj Vasviji u nas vamo hodza prepisao dijetu svaki dan po dva kuhana jajeta... dosla ona nakon 3 mjeseca, jos deblja, pita je hodza pa jesi li bona jela ona jaja? kaze ona jesam hodza ali nisi mi reko jel prije ili poslije jela, pa ja kombinovala.

Ta ce doktori.
exhtc

#4897 Re: Sebija All about

Post by exhtc »

Sebija vodi racuna o SDA kadru.. Haris Zahiragic, bivsi predsjednik SPUS-a, koji se zalagao da se ukine Studentska poliklinika kao nagradu postaje strucni saradnik pri Upravnom odboru Zavoda za zdravstveno osiguranje KS. Aferim mafijo zelena!
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#4898 Re: Sebija All about

Post by pici »

zna ci samo udri po bolesnima... mogo bi se angazovat da se pacijenti sa DIPa bacaju kroz prozor pa da me direktorica angazira ko zamjenika na fakultetu onom svom arabskom asistentu da mu dodajem krede :bih:
dječak sa šibicama

#4899 Re: Sebija All about

Post by dječak sa šibicama »

exhtc wrote:Sebija vodi racuna o SDA kadru.. Haris Zahiragic, bivsi predsjednik SPUS-a, koji se zalagao da se ukine Studentska poliklinika kao nagradu postaje strucni saradnik pri Upravnom odboru Zavoda za zdravstveno osiguranje KS. Aferim mafijo zelena!
Strucni saradnik :D

Oni vise ni ne skrivaju svoje necasne namjere i radnje.
Alfons Kauders

#4900 Re: Sebija All about

Post by Alfons Kauders »

Image

Simbiotski odnos SDA i Sarajeva :)
Post Reply