Sebija All about

Post Reply
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#4576 Re: Sebija All about

Post by Chmoljo »

GeeTnT wrote:
Chmoljo wrote:
omega369 wrote:nimalo skrivene, poput vasih :wink:
pošteno.

u svakom slučaju želim ti uspješnu terapiju karcinom halal proizvodima.
:roll:
jesi li ti normalan?
aha, sada sam ja kriv što je čovjeku veći problem svinjska pašteta od pokvarenih aparata koje koriste pacijenti oboljeli od karcinoma i što sam to konstatovao...

i koliko god bili zlonamjerni, ne ŽELIM mu da DOBIJE karcinom, nego da uspješno primjeni terapiju.
tranquil

#4577 Re: Sebija All about

Post by tranquil »

Chmoljo wrote:
GeeTnT wrote:
Chmoljo wrote:pošteno.

u svakom slučaju želim ti uspješnu terapiju karcinom halal proizvodima.
:roll:
jesi li ti normalan?
aha, sada sam ja kriv što je čovjeku veći problem svinjska pašteta od pokvarenih aparata koje koriste pacijenti oboljeli od karcinoma i što sam to konstatovao...
:thumbup:
Svako svoje prioritete.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#4578 Re: Sebija All about

Post by hrasno38 »

Nekome je sve ovo zajebancija, smijesno jer tudja ruka svrab ne cese......ali njemu nije sasvim sigurno kao ni onima sto su zadnjih dana dozivjeli sikaniranja na KCUS-u a u principu se radi o ljudima koji se direktno bore protiv smrti.....i u svoj ovoj prici nekima je vazna krmetina koju su kusali do 92 a sad su postali "veliki".,....da ne kazem sta!!!
Image

.........Zato što nas na KCUS preko pola godine zavlače, lažu i petljaju da će terapija koju mora primiti (zračenje radioaktivnim jodom) doći, da je pao tender, da je ovo, da je ono. Na kraju nam kažu, hajte vi u Banja Luku. Na našu sreču, ljudi s UKC Republike Srpske su susretljivi, prime je u najkraćem roku iako imaju svoje pacijente, pored desetine pacijenata koje su im ovi naši poslali iz Sarajeva.
E sad, razmišljam o tom službenom autu koje me preticalo i kontam kako nikad nijedan tender za nabavku tih auta ne padne, kako oni nemaju problem sa servisom i održavanjem, a koriste ih sigurno više nego pacijenti aparate na Odjelu za onkologiju?!
Capsicum

#4579 Re: Sebija All about

Post by Capsicum »

Banksy wrote:Aha, sigurno. Omaklo im se dvaput, 2010. i 2014. Isti ljudi s istim ljudima - oba puta Komšić, Suljagić i Reuf pružaju Bakiru ruku i održavaju ga na vlasti.
I šta kažeš, vrijeme je promjene...
To onaj Bakir koji je optuzio bas licno Suljagica i Bajrovica za raspad koalicije? Zna se ko je odrzao Bakira na vlasti. Evo danas se vidjelo crno na bijelo. Ne treba dalje. Kad je neko spreman da gazi preko ljudskih zivota da bi spasio Bakirovicu, onda je sve receno.
uglavnomja

#4580 Re: Sebija All about

Post by uglavnomja »

uglavnomja wrote:uvazena ekonomistica :roll: iz sbih (zar to jos postoji :shock: )

STRANKA ZA BOSNU I HERCEGOVINU

1. Hadžiahmetović Azra

ovdje se cita razlog za glasanje :roll: inace zena je uspjesna u svom poslu oduvijek, za razliku od sebije

Azra Hadžiahmetović rođena je 1956. godine u Foči. U Sarajevu je završila srednju školu i Ekonomski fakultet. U Beogradu je magistrirala na Ekonomskom fakultetu, a u Sarajevu doktorirala 1995. godine.

Priključila se Stranci za BiH 1996. godine, od kada je i član Predsjedništva stranke.

Karijera

Još od 1989. godine radi na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu, prvo kao asistent, viši asistent i docent, potom vanredni, a danas redovni profesor.

Osim angažmana na fakultetu, proteklih godina bila je predsjednica Savjeta eksperata u Vanjsko-trgovinskoj komori BiH, alternativni guverner u Međunarodnom monetarnom fondu, guverner BiH u Svjetskoj banci, te redovni izvjestilac za ekonomska pitanja u Parlamentarnoj skupštini Vijeća Evrope.

Od 1998. godine bila je poslanik u Predstavničkom domu Federalnog parlamenta, a nakon toga ministrica vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH. Od 2002. godine je poslanik u Predstavničkom domu državnog Parlamenta, gdje je tri puta zaredom osvajala mandat.

Na izborima 2014. godine kandidovala se ponovo za Predstavnički dom Parlamenta Federacije BiH. Nije osvojila dovoljan broj glasova, ali je dobila kompenzacijski mandat.

Imovina

Ova profesorica i dugogodišnja parlamentarka posjeduje stan i garažu u centru Sarajeva, te je suvlasnik garsonjere na Pelješcu u Hrvatskoj, kuće i zemljišta u okolini Mostara i zemljišta u okolini Sarajeva.

U imovinskom kartonu iz 2014. godine prijavila je godišnja primanja od 71.681 KM, što je u prosjeku skoro 6.000 KM mjesečno.
Dozer

#4581 Re: Sebija All about

Post by Dozer »

Ma nije tacno. Fali tu raznih honorara.
omega369

#4582 Re: Sebija All about

Post by omega369 »

velikonja wrote: Ja forum administatora i k..... :mrgreen:
Nadam se da je ovo u afektu i da ce se drugu @369 barem uputiti izvinjenje
:wink:
Mah, neko se "truje" halal proizvodima neko "klempama", hvala Bogu, nismo isti...

samo smjesni su mi ovi sbb digici i pravoborci titovog raspalog sdp-a... a strogo se referisu na avaz, pa zamisli tih tegoba...
8-)
Chmoljo

#4583 Re: Sebija All about

Post by Chmoljo »

omega369 wrote:hvala Bogu, nismo isti...
:thumbup:
uglavnomja

#4584 Re: Sebija All about

Post by uglavnomja »

suzdrzani fahrovci, sve go legalista :roll:

"Uvrštavanje u dnevni red zaključaka o smjeni Sebije Izetbegović nije dobilo potrebnu većinu glasova poslanika u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH.

Za uvrštavanje te tačke u dnevni red glasalo je 38 poslanika Predstavničkog doma, 34 je bilo protiv i osam uzdržano.

Obrazlažući zašto je bio suzdržan, Faruk Ćupina, poslanik SBB-a, kazao je da je pristalica vladavine prava i da ako neko zahtjeva smjenu menadžmenta neke insitucije onda ta institucija treba da prezentira određene podatke.

Istakao je da je sramotno što su pacijenti na ulici te da shvata hitnost, ali i da ne želi biti predmet politikanstva. On je također istakao da očekuje da će SBB da zatraži izvještaj o radu KCUS-a.

Jasna Duraković, također poslanica SBB, istakla je da kao čovjek ne može zanemariti činjenicu da čuje vapaje pacijenata i da je to bio stimulans po kojem je reagirala i glasala "za", ali da postoji razlog zašto su tri člana stranke bila suzdržana.

- Možda da SDP sada revidira zaključke, da traži vanrednu sjednicu u nekom skorom terminu - kazala je ona.
- See more at: http://www.avaz.ba/clanak/298019/jasna- ... pYoG4.dpuf
omega369

#4585 Re: Sebija All about

Post by omega369 »

Naravno da nismo. Nisam idiot da vjerujem budalastinama iz avaza
PM72

#4586 Re: Sebija All about

Post by PM72 »

Sandže i fočaci ne dadoše da se smjeni kobila...
Chmoljo

#4587 Re: Sebija All about

Post by Chmoljo »

omega369 wrote:Naravno da nismo. Nisam idiot da vjerujem budalastinama iz avaza
aha, fejk njuz.
tranquil

#4588 Re: Sebija All about

Post by tranquil »

KCUS saopštenje.

"Posebno ističemo da otpusnice za pacijente ne potpisuje menadžment KCUS-a"

Posebno ističemo da se Seka opere, mamu vam četničku bolesnu
Dozer

#4589 Re: Sebija All about

Post by Dozer »

PM72 wrote:Sandže i fočaci ne dadoše da se smjeni kobila...
Nije krv voda ba :D

Sto nedavno cuh, negdje, nemam pojma gdje, kako je Sebiju neko otresao gore na Kosevu. Nesto je ona valjda tersala, po obicaju, i lik joj samo rekao - Ne rise, matere ti. U tvom selu supak jos brisu kamenjem, a ja rodjen u Starkama :lol: :lol:
Ja oplak'o :D
karanana

#4590 Re: Sebija All about

Post by karanana »

Problemi su bili prije nje, problemi ce biti i poslije nhe. Dize se hajka da bi se otjerala s cim se generalno slazem.
statixx

#4591 Re: Sebija All about

Post by statixx »

A kad ce taj izvjestaj za 2016.

Vec vidim Sebiju kako nacionalsocijaliste i novinare ponizava ciframa/rezultatima - poboljsanje koeficijenata likvidnosti, ekonomicnosti i zaduzenosti - a sve preko ledja pacijenata. Koga briga za uslugu, kao de ce se revizija fokusirati na to. :D
PM72

#4592 Re: Sebija All about

Post by PM72 »

U Hirošimi i Nagasakiju sad ljudi normalno žive.Ameri im trehnuli atomsku,resetovali japanske mozgove i sad je ok.A mi ćemo posljedice vladanja Alije i SDA osjetiti još barem tri generacije - dovoljno da Bošnjacima kao narodu istekne rok trajanja i da nestanemo...
bluesjunior

#4593 Re: Sebija All about

Post by bluesjunior »

joj stari ovi bi japan raskućili za po godine
bluesjunior

#4594 Re: Sebija All about

Post by bluesjunior »

dozer je nazalost u pravu 100% nema od nas ništa...takav je ovo narod, trazi čvrste ruke i kad ga marišu
bluesjunior

#4595 Re: Sebija All about

Post by bluesjunior »

ko ima djecu treba se u majmuna pretvorit ako treba da ih ispali odavde gdje bilo
Trebam te

#4596 Re: Sebija All about

Post by Trebam te »

SmokingMan wrote:
uglavnomja wrote: Protiv je bio cijeli Kluba SDA, skoro cijeli Klub HDZ-a BiH/HNS-a..
Nenadjebiva koalicija,koja će ubiti više stanovnika BIH nego neka bolest.

Jebem ti više,ko za njih glasa.Ti su ljudi za gasne komore.

Zar 4,5 KM košta jedan SDA glas. :oops:
Kosta bas toliko...zna se dobro kako torba seta pred izbore i kupuje glasove!!!

Sad Sebija kriva, ma nije dok se svijest obicnog gradjanina ne digne na nivo iznad 50KM.
karanana

#4597 Re: Sebija All about

Post by karanana »

Porediti japance i bosnje kulturom, navikama, pamecu.....Nije to samo do vodja li lidera. Na kraju krajeva oni su ogledalo naroda. Tako da mislim da nam u ovoj zbrci nema spasa. Jedino pod jaku diktaturu i protektorat. Ali nece te vise niko.
Dozer

#4598 Re: Sebija All about

Post by Dozer »

Pa normalno da nece. Nije niko budala da se zamajava s ovolikim hajvanima...
omega369

#4599 Re: Sebija All about

Post by omega369 »

Chmoljo wrote:
omega369 wrote:Naravno da nismo. Nisam idiot da vjerujem budalastinama iz avaza
aha, fejk njuz.
Izuzev kad se kampanja treba protiv nekoga voditi, onda je bbc

Sa sve zakrivljenim prstima i cigarom izmedju njih
bluesjunior

#4600 Re: Sebija All about

Post by bluesjunior »

Sebija je kriva za ono za sta je kriva. niko nju ovde ne krivi ni za milimetar izvan njene odgovornosti i struke.
Post Reply