Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
GeeTnT wrote: Da si bar upola vermena koje boravis na forumu posvetio djetetu mozda to dijete ne bi imalo potrebe da posjecuje KCUS i to Sebijin....
GeeTnT wrote: Ko si bolan ti i ko bi uopste zelio saznati od tebe nesto ciji zivot se sastoji od foruma i ratne proslosti...bez ikakkve sanse za napredak? Jbt..ne mogu da vjerujem da se uopste smijes nekome obracat...
GeeTnT wrote:
Da sam se sluzio tvojim rijecnikom onda bi to bila "variola vera"... Ovako, post ti je bezze, kao i njegov u kojem je cekao cijelih 40 min...
Haj ne lupetaj ziv bio... Od 9:00 - 10:20 tebi je = 40 min?
...eto vidis, rekoh ja da si ti off odavno..
U cemu, jadan ne bio...?
Ti si se, sine, toliko pogubio da vise nemas blage veze ni sta pises, ni kome pises, a jos manje sta zaista hoces da kazes
Fino ja rekoh - tabula raza
GeeTnT wrote: Da si bar upola vermena koje boravis na forumu posvetio djetetu mozda to dijete ne bi imalo potrebe da posjecuje KCUS i to Sebijin....
GeeTnT wrote: Ko si bolan ti i ko bi uopste zelio saznati od tebe nesto ciji zivot se sastoji od foruma i ratne proslosti...bez ikakkve sanse za napredak? Jbt..ne mogu da vjerujem da se uopste smijes nekome obracat...
Kakva mizantropija.
Jpg...pokusao sam fino, medjutim posle inih uvreda sta sam trebao napisati? Kad tebe bude nazvao moronkom, ti mu se zahvali...
GeeTnT wrote:
Da sam se sluzio tvojim rijecnikom onda bi to bila "variola vera"... Ovako, post ti je bezze, kao i njegov u kojem je cekao cijelih 40 min...
U cemu, jadan ne bio...?
Ti si se, sine, toliko pogubio da vise nemas blage veze ni sta pises, ni kome pises, a jos manje sta zaista hoces da kazes
Stariji sam od tebe, a sinom zovni nekog kome to mozda nedostaje...
Jaoooo sorry cijelih 1 h i 20 min....nesto otprilike kao 5 % dnevnih forumskih obaveza...
Ps. Mujice, zbog tebe i tvojih cobanskih postova esdea i postoji....
GeeTnT wrote:
Da si bar upola vermena koje boravis na forumu posvetio djetetu mozda to dijete ne bi imalo potrebe da posjecuje KCUS i to Sebijin....
haj sve zajebancije, ložione itd. al ti je ovaj komentar dno dna
đeš čoeku za dijete vako napisati
Kad pjena podje na usta onda je tesko bilo sta kontrolisati!!!!! Sljivotresi su to moj Mujice!!!
Moj gradonacelnik je Imamovic, a tvoj? Sa tom svojom spikom i rafalanju na sve oko sebe zasluzio si sljivotresa na celu grada...kao i taj kojem pises, jer njemu ce "Izmetbey" do kraja zivota nad glavom bditi.
GeeTnT wrote:
U cemu, jadan ne bio...?
Jaoooo sorry cijelih 1 h i 20 min....nesto otprilike kao 5 % dnevnih forumskih obaveza...
Mozda po godinama i jesi stariji mada cisto sumnjam alo mentalno si kako se moze primjetiti jos uvijek u debelom razvoju.......
GeeTnT wrote:Moj gradonacelnik je Imamovic, a tvoj? Sa tom svojom spikom i rafalanju na sve oko sebe zasluzio si sljivotresa na celu grada...kao i taj kojem pises, jer njemu ce "Izmetbey" do kraja zivota nad glavom bditi.
Super samo cisto sumnjam da si ga ti zaokruzio.....
GeeTnT wrote:Moj gradonacelnik je Imamovic, a tvoj? Sa tom svojom spikom i rafalanju na sve oko sebe zasluzio si sljivotresa na celu grada...kao i taj kojem pises, jer njemu ce "Izmetbey" do kraja zivota nad glavom bditi.
Pored svih letaka, inicijativa i kucanja na vrata esdeaovaca kompletna familija i ja smo zaokruzili covjeka koji je ako nista uspio da podigne turizam u siromasnoj Tuzli do tacke usijanja...
Kakva mizantropija.
Jpg...pokusao sam fino, medjutim posle inih uvreda sta sam trebao napisati? Kad tebe bude nazvao moronkom, ti mu se zahvali...
nisi pokusao fino. normalni ljudi drze nivo normalnog. sa ovim nisi nista veci. to sto imas zelju da se nekima nasmijes u lice jer je SDA u Sarajevu dobila - mislim da si odabrao potpuno pogresne mete. nema smisla ovako, jebiga...
Kakva mizantropija.
Pored svih letaka, inicijativa i kucanja na vrata esdeaovaca kompletna familija i ja smo zaokruzili covjeka koji je ako nista uspio da podigne turizam u siromasnoj Tuzli do tacke usijanja...
Vidi to je tvoja stvar i nisi se kao ni ja sa DF i NS usrecio sa Imamovicem i SDP-om ali su makar 5% manja steta za BiH i njene gradjane. Medjutim neko tko je tvrdoglavo glasao za Imamovica a podrzava jednu hostaplerku Sebiju meni nikako ne pase niti staje u nesto regularno. Ili sam ljevak ili sam desnjak ali apsolutno cu podrzati svakog desnjaka koji radi za ovu zemlju posteno i kako treba a ja se ne sjecam da sam takvog vidio u SDA mada ih ima 100% ali u taj procenat sigurno ne spada apsolutno niko od politicke porodice hostaplera Izetbegovica.
Treba smijeniti Sebiju, a na njeno mjesto postaviti Nekina brata.
Prije toga malo popeglati pravilnik, kao npr. da kandidat mora imati prethodno iskustvo u cestogradnji.
hrasno38 wrote:
Vidi to je tvoja stvar i nisi se kao ni ja sa DF i NS usrecio sa Imamovicem i SDP-om ali su makar 5% manja steta za BiH i njene gradjane. Medjutim neko tko je tvrdoglavo glasao za Imamovica a podrzava jednu hostaplerku Sebiju meni nikako ne pase niti staje u nesto regularno. Ili sam ljevak ili sam desnjak ali apsolutno cu podrzati svakog desnjaka koji radi za ovu zemlju posteno i kako treba a ja se ne sjecam da sam takvog vidio u SDA mada ih ima 100% ali u taj procenat sigurno ne spada apsolutno niko od politicke porodice hostaplera Izetbegovica.
Nije Imamovic dobar ni priblizno koliku hipoteku mu je Beslagic u amanet ostavio i zajeb napravio sto je sjeo u skupstinske klupe Sehera...nije valjo ni Hadzihafizbegovic, a ni Becirevic ne valja zato je dobio nadimak rumenko....hocemo li o Kabilu?
Raduje me cinjenica da se Kuko spustio u centralu, jer takvog konja nije ni Troja imala...
Ps. Zamolio bi ove indijance da ne donose svoj sud o mojim postovima jer ima ko ce udarit cekicem od sto, kad i ako dodje do toga...do tada svaki uvredljivi post prijavljujem kao sto i molim da me se prijavi ako za to postoje razlozi.
Matzan wrote:Treba smijeniti Sebiju, a na njeno mjesto postaviti Nekina brata.
Prije toga malo popeglati pravilnik, kao npr. da kandidat mora imati prethodno iskustvo u cestogradnji.
Možda bi ipak javnim konkursom dobili sposobniju upravu KCUS od Sebije i svih dosadašnjih SDA-SDP direktora
Možda bi ipak javnim konkursom dobili sposobniju upravu KCUS od Sebije i svih dosadašnjih SDA-SDP direktora
Vidi da je SDA u i jednom segmentu htjela nesto dobro kao prvo ne bi smijenila proslog direktora autocesta koji je taj posao radio vise nego dobro i u cijem mandatu je napravljeno bruka autoputa.....ali ne oni ne zele dobro ovoj zemlji oni zele samo dobro da se napljackaju ove zemlje pa je tako nesto sto se zove "javni konkurs" u bilo kojoj solventnijoj firmi naucna fantastika.Pa jebem mu majku Bojle Bakiru nudi temelj za novo podizanje optiznice protiv Srbije a ovaj to nece......SDA ne zeli dobro ovoj drzavi i njenim gradjanima ali stvara dobro sebi i svojim poltronima.
Vidi da je SDA u i jednom segmentu htjela nesto dobro kao prvo ne bi smijenila proslog direktora autocesta koji je taj posao radio vise nego dobro i u cijem mandatu je napravljeno bruka autoputa.....ali ne oni ne zele dobro ovoj zemlji oni zele samo dobro da se napljackaju ove zemlje pa je tako nesto sto se zove "javni konkurs" u bilo kojoj solventnijoj firmi naucna fantastika.Pa jebem mu majku Bojle Bakiru nudi temelj za novo podizanje optiznice protiv Srbije a ovaj to nece......SDA ne zeli dobro ovoj drzavi i njenim gradjanima ali stvara dobro sebi i svojim poltronima.
Jel' ti stvarno misliš da zastoj u gradnji autoceste na koridoru Vc ima veze sa direktorom, a ne sa praznom kasom?
Matzan wrote:Jel' ti stvarno misliš da zastoj u gradnji autoceste na koridoru Vc ima veze sa direktorom, a ne sa praznom kasom?
Ja znam samo jedno da se udarnicki radilo dok na mjesto direktora nije postavljen kadar SDA. S obzirom koliko su kadrovi SDA izgradili cesta u svojim mandatima i koliko su SDP-a u svojim ispade da kad je SDA direktor uvijek prazna kasa a kad je SDP puna do vrha, Pa da ti kazem mozda je to i logicno jer ovi trose pare na ceste a SDA lakrdijasi na svoje marifetluke i svoje dzepove!!!
GeeTnT wrote:
Stariji od 45? Super. Onda su ti komemtari jadni ako imas toliko godina...
A 1 sat i 20 minuta je za skoro 200% vise vremena od onoga cime se Sebija busa
Matzan wrote:Jel' ti stvarno misliš da zastoj u gradnji autoceste na koridoru Vc ima veze sa direktorom, a ne sa praznom kasom?
Ja znam samo jedno da se udarnicki radilo dok na mjesto direktora nije postavljen kadar SDA. S obzirom koliko su kadrovi SDA izgradili cesta u svojim mandatima i koliko su SDP-a u svojim ispade da kad je SDA direktor uvijek prazna kasa a kad je SDP puna do vrha, Pa da ti kazem mozda je to i logicno jer ovi trose pare na ceste a SDA lakrdijasi na svoje marifetluke i svoje dzepove!!!
De ba, ja sam mislio da si ti malo ozbiljniji.
Za vrijeme SDP vladavine jeste se gradilo i izgradilo jako puno AC na koridoru Vc.
Ali isto tako JP AC FBiH sa minusom na računu od nekih 170 miliona KM i sa velikim kreditnim zaduženjem od preko milijardu KM.
I svako ko iole prati dešavanja zna da je daljnje kreditno zaduživanje zakočeno neusvajanjem akciza na naftu i naftne derivate.
Tek nakon ovoga možemo razgovarati o kadrovskoj problematici. A usput rečeno, ključni ljudina pozicijama u i oko AC FBiH su iz SBB-a i HDZ-a.