Sebija All about
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#19676 Re: Sebija All about
Procitaj pod 3, 4 i 5...
- nineinchnails
#19677 Re: Sebija All about
Nesto kontam, mozda je ovo sve iskonstruisana teska farsa od strane SDA mafije. Na kraju ce se pokazati da su diplome ispravne i da ce Srbija dobiti milione maraka odstete, a opet sve po dzepovima BH gradjana. Nadamse da sam u krivu.
Uglavnom, sretan je svako ko je otisao iz ove zemlje, ko je popjegao od tlacenja i kradje kojoj su BH stanovnici svakodnevno izlozeni.
Uglavnom, sretan je svako ko je otisao iz ove zemlje, ko je popjegao od tlacenja i kradje kojoj su BH stanovnici svakodnevno izlozeni.
-
laik1981
- Blixen
#19679 Re: Sebija All about
jebote na sta smo kao grad spali
dosla iz sela kraj Podgorice
dala p.... ridjobradom i time stekla pravo da unisti klinicki centar i medicinski fakultet
dosla iz sela kraj Podgorice
dala p.... ridjobradom i time stekla pravo da unisti klinicki centar i medicinski fakultet
- Dozer
#19680 Re: Sebija All about
I kompletan ZS KS. Ona je dirigovala kompletnim ZS KS. Postavljala i smjenjivala direktore DZ, dirigovala cijene usluga (prenaplacivala, logicno), kroz potpise dirigovala ko moze vani na lijecenje, a ko ne, itd.itd.itd.
- Dozer
#19681 Re: Sebija All about
Skontali da su kupili smece, pa daj to sibni k'o donaciju onim nehljebima, "braci muslimanima" u BiH.
- Blixen
#19682 Re: Sebija All about
- Roccohljup
#19683 Re: Sebija All about
patriJoti nadasve...... 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#19684 Re: Sebija All about
Sve za Be i Ha, muslimane i bosnjake.TEKBIIIRRRRR!
-
PM72
- Hank Paldum
#19686 Re: Sebija All about
ybl vas više arijevski kompleksi FGR malograđana.
Kao da je važno odakle je ko ako vam čini zlo? Eto do 1992. ste živjeli sa pravim Sarajlijama pa vas počeše sa brda gađati i ubijati.
U čitavom svijetu ima, bez obzira da li su dobri ili loši, milionera, biznismena i osoba na važnim pozicijama koji su došli iz drugih gradova pa i država kao migranti pa vladaju gradom da se to više i ne pominje, samo još u Sarajevu od grupice iskompleksiranih građana “kme kme nije to više moje Sarajevo”.
Da su to neki Zoran ili Zorana iz Crne Gore, ne bi im iz gujce izlazili da dokažete da ste tolerantne dušice, na ranu vas priviti sa vašom pseudo tolerancijom.
-
laik1981
#19687 Re: Sebija All about
Sta ti imas protiv Zorana ili Zorane iz Crne Gore?Hank Paldum wrote: ↑17/04/2023 18:17ybl vas više arijevski kompleksi FGR malograđana.
Kao da je važno odakle je ko ako vam čini zlo? Eto do 1992. ste živjeli sa pravim Sarajlijama pa vas počeše sa brda gađati i ubijati.
U čitavom svijetu ima, bez obzira da li su dobri ili loši, milionera, biznismena i osoba na važnim pozicijama koji su došli iz drugih gradova pa i država kao migranti pa vladaju gradom da se to više i ne pominje, samo još u Sarajevu od grupice iskompleksiranih građana “kme kme nije to više moje Sarajevo”.
Da su to neki Zoran ili Zorana iz Crne Gore, ne bi im iz gujce izlazili da dokažete da ste tolerantne dušice, na ranu vas priviti sa vašom pseudo tolerancijom.
Sebija je iskompleksirana seljanka iz pripizdine, s tim da je preko Bakirovog kurca dosla do svega sto ima u zivotu.. Dosla je do toga na nacin koji je jedino poznat SDA hamelju i dinastiji.. Falsifikovanjem, kriminalom i terorom.. Sjeme im se zatrlo zlocinacko.. Jedino dobro sto je ta vjestica uradila je da je u zivo blato, zajedno sa sobom, povukla i Bakira, kao i njegovu zlocinacku organizaciju..
- Blixen
#19688 Re: Sebija All about
Osim što je papanka iz sela kraj Podgorice, koja je davanjem p... riđobradom potomku Alije s Kovača, ostati će upamćena kao zlotvor koji je uništio klinički, medicinski fakultet i kao što @Dozer reče ZK KS.Hank Paldum wrote: ↑17/04/2023 18:17ybl vas više arijevski kompleksi FGR malograđana.
Kao da je važno odakle je ko ako vam čini zlo?
Sepka je istinsko zlo.
A ja sam arijevac
Sreća bliži joj se potpuni krah kao i partiji kojoj pripada
- uglavnomja
#19689 Re: Sebija All about
jos jedna mantra provincije protiv sarajeva, uz onu da smo se mi u ratu provodili i dernecili ...Hank Paldum wrote: ↑17/04/2023 18:17ybl vas više arijevski kompleksi FGR malograđana.
od poznatih sarajevskih faca jedino je jalijas brne bio na brdu
raje nije bilo na brdima, dosli nekakvi seljaci iz pizdica, dosli niski specijalci, jna ...
raja je bila u gradu, onda su poceli nestajati, polako, kako je kome bilo zaprijeceo, od cace ili slicnih
od alijinih islamista koji su izbacili divjaka, sibera ... i sve ostale iz vojnih struktura, kasnije i civilnih ...
pred kraj rata je vrh rs bukvalo tjerao ljude da se isele, propaganda je bila strasna
dobar dio je ostao
na alijinu zalost
ali su ih onda istjerali nemogucnoscu zaposlenja i ostvarivanju prava i sikaniranjem
i na njihovo mjesto su dosli neki drugi ljudi, koji veze sa sarajevom nemaju
jedino ako ti znas bolje, ali imenom i prezimenom
- MMM1977
#19690 Re: Sebija All about
Mislim da je ipak došla preko Alijinog kurca.laik1981 wrote: ↑17/04/2023 18:58Sta ti imas protiv Zorana ili Zorane iz Crne Gore?Hank Paldum wrote: ↑17/04/2023 18:17
Sebija je iskompleksirana seljanka iz pripizdine, s tim da je preko Bakirovog kurca dosla do svega sto ima u zivotu.. Dosla je do toga na nacin koji je jedino poznat SDA hamelju i dinastiji.. Falsifikovanjem, kriminalom i terorom.. Sjeme im se zatrlo zlocinacko.. Jedino dobro sto je ta vjestica uradila je da je u zivo blato, zajedno sa sobom, povukla i Bakira, kao i njegovu zlocinacku organizaciju..
-
Dr Arsla
#19691 Re: Sebija All about
Gdje je sad ona novinarka da pita Seku kako će je ubuduće oslovljavati 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#19692 Re: Sebija All about
Kako da znade seljače odbjeglo u minken i radi na viljuškaru-uglavnomja wrote: ↑17/04/2023 19:51jos jedna mantra provincije protiv sarajeva, uz onu da smo se mi u ratu provodili i dernecili ...Hank Paldum wrote: ↑17/04/2023 18:17
raje nije bilo na brdima, dosli nekakvi seljaci iz pizdica, dosli niski specijalci, jna ...
raja je bila u gradu, onda su poceli nestajati, polako, kako je kome bilo zaprijeceo, od cace ili slicnih
od alijinih islamista koji su izbacili divjaka, sibera ... i sve ostale iz vojnih struktura, kasnije i civilnih ...
pred kraj rata je vrh rs bukvalo tjerao ljude da se isele, propaganda je bila strasna
dobar dio je ostao
na alijinu zalost
ali su ih onda istjerali nemogucnoscu zaposlenja i ostvarivanju prava i sikaniranjem
jedino ako ti znas bolje, ali imenom i prezimenom![]()
-
Seyfo
#19693 Re: Sebija All about
Nemojte tako na sultaniju, da nije nje tj da se nije petljala u politiku i sve živo,bila bi SDA na vlasti do kraja ovog mileniuma i nikad ih niko ne bi skinuo,niti bi postojala nikakva trojka osmorka ni n-torka da ih skine. To je potvrdio i sam Konaković,da Sebiji može zahvaliti za veoma velik uspon NIP-a u kratkom roku. Tako da pazite malo kad je pljujete,trebamo joj biti zahvalni. Takođe trebamo biti zahvalni opet njoj i Baketu što neće da se povuku sa čela stranke u peMziju i anonimnost,jer bi u tom slučaju SDA se digla kao feniks iz pepela (kao 2002),zajahala na vlast i onda bi Zahiragići,Kapidžići i ostali ološ žarili i palili do kraja vremena. Tako da bih se složio sa Hank Paldumom,nema veze što je došla iz crnogorske pripizdine,bitno je da je rasturila dinastiju i kriminalnu hobotnicu kojoj niko ništa nije mogao. Tako da Sebija,hvala ti od srca što stavljaš stvari na svoje mjesto i izbavljaš nas od jada,čak na svoju štetu! Hvala od srca !
-
Ali_G
#19694 Re: Sebija All about
Sami sebe napadali pa onda nase divne komsije optuzivali i protjerivali.uglavnomja wrote: ↑17/04/2023 19:51jos jedna mantra provincije protiv sarajeva, uz onu da smo se mi u ratu provodili i dernecili ...Hank Paldum wrote: ↑17/04/2023 18:17
dobar dio je ostao
na alijinu zalost
jedino ako ti znas bolje, ali imenom i prezimenom![]()
- skrbavi-admin
#19695 Re: Sebija All about
bili smo mi nazalost i na americkim vijestima
https://www.local10.com/news/local/2021 ... in-bosnia/

samo za ovo je zguba zasluzila da visi na banderi..... i streljacki vod....
nevjerovatna nepismenost i ubijenost nasih gradjana je ucinila najvise da se zataska ovaj mass-murder incident.....
kad su ih ameri bacali bez otpakivanja - onda mos mislit na sta je to licilo......
toliko i o ljubavi UAE i Katara prema "braći muslimanosima"
- Blixen
#19696 Re: Sebija All about
UDAR NA BOSNJAKE
- Dozer
#19697 Re: Sebija All about
Slazem se. Djelimicno.Seyfo wrote: ↑18/04/2023 07:54 Nemojte tako na sultaniju, da nije nje tj da se nije petljala u politiku i sve živo,bila bi SDA na vlasti do kraja ovog mileniuma i nikad ih niko ne bi skinuo,niti bi postojala nikakva trojka osmorka ni n-torka da ih skine. To je potvrdio i sam Konaković,da Sebiji može zahvaliti za veoma velik uspon NIP-a u kratkom roku. Tako da pazite malo kad je pljujete,trebamo joj biti zahvalni. Takođe trebamo biti zahvalni opet njoj i Baketu što neće da se povuku sa čela stranke u peMziju i anonimnost,jer bi u tom slučaju SDA se digla kao feniks iz pepela (kao 2002),zajahala na vlast i onda bi Zahiragići,Kapidžići i ostali ološ žarili i palili do kraja vremena. Tako da bih se složio sa Hank Paldumom,nema veze što je došla iz crnogorske pripizdine,bitno je da je rasturila dinastiju i kriminalnu hobotnicu kojoj niko ništa nije mogao. Tako da Sebija,hvala ti od srca što stavljaš stvari na svoje mjesto i izbavljaš nas od jada,čak na svoju štetu! Hvala od srca !
Njoj se treba zahvaliti za mnogo sta, negativno naravno, jer je to dovelo do kakve-takve promjene. Madjutim, Sarajevu ce,realno, trebati bar 3 decenije da se iole oporavi od svog pasjaluka, krkanluka, seljakluka i papanluka koji je SDA ovdje dovukla i instalirala. Ne samo ona, nego njihova kompletna imbecilna ENV politika.
-
Seyfo
#19698 Re: Sebija All about
Pa dobro, ali se ipak za nju nije znalo, hoću reći nije joj se faca pojavljivala svaki dan u medijima do prije par godina, kada je objektivno i počeo slobodan pad SDA. Kad se ona razmahala, zinula na dunjaluk, počela (verbalno) čupati grkljane po KCUS-u, zabranjivati liječenje djeteta i sl., od tad je ona "u igri".
To nije baš isto kao 30-godišnje uništavanje društva i sistema od strane SDA.
Tako da i ovom prilikom želim da se zahvalim našoj Sultaniyi na nesebičnom doprinosu uništavanju SDA.
To nije baš isto kao 30-godišnje uništavanje društva i sistema od strane SDA.
Tako da i ovom prilikom želim da se zahvalim našoj Sultaniyi na nesebičnom doprinosu uništavanju SDA.
- muha_sa
#19699 Re: Sebija All about
Majke mi mile bilo bi me stid na ulicu izac--ovi bez trunke obraza uzdignutog cela hodaju
https://avaz.ba/vijesti/bih/823226/nako ... upstini-ks
- DaysleepeR
#19700 Re: Sebija All about
To se mora raditi. Izgubi li se hard core following, oni će biti ti koji će ih po banderama objesiti.muha_sa wrote: ↑18/04/2023 13:29 Majke mi mile bilo bi me stid na ulicu izac--ovi bez trunke obraza uzdignutog cela hodaju![]()
Ušlo se u kolo, mora se do kraja igrati.