Fol je u tome sto ne postoji sankcija.uglavnomja wrote: ↑08/03/2023 12:06duh_sa_sjekirom wrote: ↑08/03/2023 11:51
Navodno da može, ako se odrekne naknade kao zastupnica.
A veli da se odrekla...
A koliko će kvalitetno obavljati oba posla-to je druga priča![]()
hvala i tebi i styling
a i dalje nista nije jasno![]()
Sebija All about
- Styling
#18101 Re: Sebija All about
- uglavnomja
#18102 Re: Sebija All about
sto galamismade_in_sarajevo wrote: ↑08/03/2023 12:10 da i ovdje napisem, GDJE SU JEBENI PAPIRI?? zasto sebija NECE da pokaze papire? zasto medicinski fakultet NECE da pokaze papire ako ih vec imaju?
jebo li vam bosnjaci majku fasisticku, drzavu bi vi sutra ugasili samo da je vasoj guzici najbolje
eno kaze joj muz da su naki ljudi na medicini bacili njene papire u podrum, pa neki drugi ukrali te papire da unesu razdor medju bosnjake
- GandalfSivi
#18103 Re: Sebija All about
I ja sa stolice pao kad sam citaouglavnomja wrote: ↑08/03/2023 12:09 znaci kaze ridjobradi da ona ima knjige sa kurjakovom posvetom .... znaci nema dalje, gotova prica, sve uredu![]()
- DaysleepeR
#18104 Re: Sebija All about
- tramvajtrojka
#18105 Re: Sebija All about

Baci je Putine svega ti i razrahati nas ovog svijeta
-
sumirprimus
#18106 Re: Sebija All about
mozem se bar u necemu sloziti, nema tog autoriteta medju bosnjacima koji bosnjaci postuju.jazzer wrote: ↑08/03/2023 12:05Dalje nisam citao...Lider SDA Bakir Izetbegović oglasio se nakon što je Senat Univerziteta u Sarajevu donio odluku o oduzimanju akademskog zvanja magistra nauka direktorici KCUS-a Sebiji Izetbegović.
Izetbegović je rekao da je decenijama prisutan proces unošenja razdora i smutnje među Bošnjake. U posljednjim godinama, kao je rekao, važan segment tog procesa je kompromitacija autoriteta koje naš narod poštuje.
a kamol nekog kao bracni par bakira i sebija..
- vjeshalica
#18107 Re: Sebija All about
Nece da pokazu papire jer je problem daleko veci, i tu NIJE SEBIJA SAMA. Sad da se tolika bruka raspali, pa vidio bi narod ko je sve gore dobio diplomu i status doktora.made_in_sarajevo wrote: ↑08/03/2023 12:10 da i ovdje napisem, GDJE SU JEBENI PAPIRI?? zasto sebija NECE da pokaze papire? zasto medicinski fakultet NECE da pokaze papire ako ih vec imaju?
jebo li vam bosnjaci majku fasisticku, drzavu bi vi sutra ugasili samo da je vasoj guzici najbolje
-
mishic
#18108 Re: Sebija All about
"Izetbegović: Među Bošnjake se unosi razdor, u posljednje vrijeme fokus je stavljen na moju suprugu"
Bakire, veća kuga ili šuga nije mogla strefiti Bošnjake nego što ste ti i tvoja supruga.
Vas dvoje ste kompromitovali i sve drugo što su Bošnjaci imali kao vlastite vrijednosti uključujući tu i odbranu ove zemlje od agresije.
Da imaš trun pameti hitno bi zajedno sa suprugom dao ostavku na sve, povukao se u penziju i tako zaustavio dalju eroziju ovoga naroda.
O tome za šta sve trebate odgovarati neka pravosudne institucije (ma da su jadne, jer ste ih ojadili) odlučuju.
Veća nesreća od vas dvoje teško da nas je mogla zadesiti. Što prije vas se kutarišemo prije će biti zaustavljeno dalje propadanje svega što nam je još ostalo.
Bakire, veća kuga ili šuga nije mogla strefiti Bošnjake nego što ste ti i tvoja supruga.
Vas dvoje ste kompromitovali i sve drugo što su Bošnjaci imali kao vlastite vrijednosti uključujući tu i odbranu ove zemlje od agresije.
Da imaš trun pameti hitno bi zajedno sa suprugom dao ostavku na sve, povukao se u penziju i tako zaustavio dalju eroziju ovoga naroda.
O tome za šta sve trebate odgovarati neka pravosudne institucije (ma da su jadne, jer ste ih ojadili) odlučuju.
Veća nesreća od vas dvoje teško da nas je mogla zadesiti. Što prije vas se kutarišemo prije će biti zaustavljeno dalje propadanje svega što nam je još ostalo.
- duh_sa_sjekirom
#18109 Re: Sebija All about
Ne generalizirajsumirprimus wrote: ↑08/03/2023 12:17mozem se bar u necemu sloziti, nema tog autoriteta medju bosnjacima koji bosnjaci postuju.
a kamol nekog kao bracni par bakira i sebija..
Po komentarima sa fb gore i rezultstima izbora, itekako ga ima
- Roccohljup
#18110 Re: Sebija All about
Zlatnobradi odavno veću količinu gluposti nije izvalio

-
lacrima
#18111 Re: Sebija All about
svi se urotili protiv njih
Zagreb joj valjao u ratu ali sad se eto urotio protiv nje.
Specijalizacija ce bit jos veci cirkus. Znamo da nije bila ni u Sa ni u Zg, imamo svjedocenja da je bila u Turskoj. Za specijalizaciju (za razliku od magistarskog ili doktorskog studija) mora se znati jezik zemlje gdje radis s pacijentima. Ja ne znam da ona zna Turski jezik. Dobar advokat bi ovo iskopao sad pa sad, naravno uz saradnju dobrog advokata u Turskoj. Jer mora bit dokaz o prijemu u Ljekarsku komoru Republike Turske, dokaz o poznavanju jezika, dokaz o obavljenom stazu, pa tek onda ekvivalencija i priznavanje svega toga u BiH.
Specijalizacija ce bit jos veci cirkus. Znamo da nije bila ni u Sa ni u Zg, imamo svjedocenja da je bila u Turskoj. Za specijalizaciju (za razliku od magistarskog ili doktorskog studija) mora se znati jezik zemlje gdje radis s pacijentima. Ja ne znam da ona zna Turski jezik. Dobar advokat bi ovo iskopao sad pa sad, naravno uz saradnju dobrog advokata u Turskoj. Jer mora bit dokaz o prijemu u Ljekarsku komoru Republike Turske, dokaz o poznavanju jezika, dokaz o obavljenom stazu, pa tek onda ekvivalencija i priznavanje svega toga u BiH.
- uglavnomja
#18112 Re: Sebija All about
ima negdje na temi njena izjava da je bila asistent kod najpoznatijeg turskog ginekologalacrima wrote: ↑08/03/2023 12:21 svi se urotili protiv njih
- DaysleepeR
#18113 Re: Sebija All about
Tranzicija u sektu je u završnoj fazi.
- skrbavi-admin
#18114 Re: Sebija All about
same herejazzer wrote: ↑08/03/2023 12:05Dalje nisam citao...Lider SDA Bakir Izetbegović oglasio se nakon što je Senat Univerziteta u Sarajevu donio odluku o oduzimanju akademskog zvanja magistra nauka direktorici KCUS-a Sebiji Izetbegović.
Izetbegović je rekao da je decenijama prisutan proces unošenja razdora i smutnje među Bošnjake. U posljednjim godinama, kao je rekao, važan segment tog procesa je kompromitacija autoriteta koje naš narod poštuje.
- skrbavi-admin
#18115 Re: Sebija All about
to je ogromna jedna tuzna istina - i svu propast koju dozivljavamo, dozivljavamo jer njih uhljupe neko dobro drzi za jaja, da li su to srbi hrvati ameri ili briti a mozda i svi - da su prodavali drzavu narod i sve ostalo da sebi guzovacu obezbijede bez kazni......made_in_sarajevo wrote: ↑08/03/2023 12:10 da i ovdje napisem, GDJE SU JEBENI PAPIRI?? zasto sebija NECE da pokaze papire? zasto medicinski fakultet NECE da pokaze papire ako ih vec imaju?
nema sanse da Jasmina Izetbegovic tek tako slucajno biva sefom hotela SCC na MarinDvoru, nema sanse da je slucajno ALSHIDDY "Vlasnik" SCCa koji je skupljo vrece para iz Saudije..... e sad sto smo sutili sutili smo kad nam udje u guzicu kilometar doce valjda i do mozga centimetar...... no tad je vec kasno..... ko rak kad metastazira.....
- Hajvan
#18116 Re: Sebija All about
ja sam stao ovdje:
Lider SDA Bakir Izetbegović oglasio se...
-
staaarinavijac
#18117 Re: Sebija All about
Ma džaba ovdje komentari ... njih dvoje i dalje narod trolaju i nastaviće to kraja ako odgovorne institucije ( Med. faklutet , KCUs i Sud ) ne reaguju ...
- Dozer
#18118 Re: Sebija All about
Uzela ga lopatomNediM17 wrote: ↑08/03/2023 11:44Sto da izofira s ovim prosjekom.DaysleepeR wrote: ↑08/03/2023 11:39
Zanimljivo ispod nje, Dr. Alija Aginčić, mene je operisao, diplomirao isti dan kao Sebija, kao nacionalnost piše Musliman.
Koliko se sjećam jedan od prvih koji je napustio KCUS kada je Sepka došla za direktoricu.
![]()
![]()
-
sumirprimus
#18119 Re: Sebija All about
sve je ovo sebija mogla zaobici jednostavno pokazavsi svoje ocjene i diplome. sta je problem?
- uglavnomja
#18120 Re: Sebija All about
a klix poletio da objavi maloumnosti kalasturinog muza 
- jazzer
#18121 Re: Sebija All about
A juce nisu ni spomenuli odluku Senata.
Kazem ja, to je Informer, samo BH izdanje.
- Bosanski_kralj
#18122 Re: Sebija All about
klix se srozao samo tako.
- Dozer
#18123 Re: Sebija All about
Dobro. A gdje su njeni LICNI papiri? Licni primjerci diploma koje mora imati?uglavnomja wrote: ↑08/03/2023 12:12sto galamismade_in_sarajevo wrote: ↑08/03/2023 12:10 da i ovdje napisem, GDJE SU JEBENI PAPIRI?? zasto sebija NECE da pokaze papire? zasto medicinski fakultet NECE da pokaze papire ako ih vec imaju?
jebo li vam bosnjaci majku fasisticku, drzavu bi vi sutra ugasili samo da je vasoj guzici najbolje![]()
eno kaze joj muz da su naki ljudi na medicini bacili njene papire u podrum, pa neki drugi ukrali te papire da unesu razdor medju bosnjake
Ja imam sve svoje diplome, ovjerene i potpisane, i ukoricen, potpisan i ovjeren diplomski. To su moji licni primjerci, a iste takve ima i fakultet. Gdje su njeni?
Nije mi poznato da je iko ikad opljackao kucu Izetbegovica, pa da su ukradeni njeni primjerci diploma. Dakle- gdje su?
Jedini logican odgovor jeste da ih ona ni nema. To je islo po "sluzbenoj" liniji, zavelo se mozda ponesto u knjigama, i to je to. Nikad nije dobila diplomu u ruke jer ista nikad nije ni napravljena, nego je bilo - hajd', ok je to. Standardna SDA operativa s kojom su poceli jos u ratu.
Da sad ne nabrajam cijelu plejadu onih koje poznajem i koji su dobili diplome na taj nacin. Jedno pojavljivanje pred "komisijom" profesora koji onda licitiraju ko ce upisati koju ocjenu "nasem kolegi". Na Pravnom fakultetu je to bila ustaljena praksa u ratu. A i blisko nakon njega.
Last edited by Dozer on 08/03/2023 12:36, edited 1 time in total.
- vjeshalica
#18124 Re: Sebija All about
Godinama su ljudi pricali o tim fantomskim arapima i govnima, i znalo se da su to ukradene nase pare. Samo debilni novinari serviraju guženje Sofije Vićentijević svaki dan, umjesto da se pozabave pravim clancima a materijala ima i vise nego dovoljno. Kakav Šidi i gluposti, zna se u sta Arapadija investira, u naftu,zlato, a ne u neki pisljivi trzni centar u Sarajevu. I koliko je jos tih "arapa" pokupovalo zemljista, A hint za to je, Bakir. Zna se ko je bio u zavodu za izgradnju glavni, i sad je. Nijedan mm zemljista u Sarajevu se ne proda bez njegovog minerskog Amin.skrbavi-admin wrote: ↑08/03/2023 12:27to je ogromna jedna tuzna istina - i svu propast koju dozivljavamo, dozivljavamo jer njih uhljupe neko dobro drzi za jaja, da li su to srbi hrvati ameri ili briti a mozda i svi - da su prodavali drzavu narod i sve ostalo da sebi guzovacu obezbijede bez kazni......made_in_sarajevo wrote: ↑08/03/2023 12:10 da i ovdje napisem, GDJE SU JEBENI PAPIRI?? zasto sebija NECE da pokaze papire? zasto medicinski fakultet NECE da pokaze papire ako ih vec imaju?
nema sanse da Jasmina Izetbegovic tek tako slucajno biva sefom hotela SCC na MarinDvoru, nema sanse da je slucajno ALSHIDDY "Vlasnik" SCCa koji je skupljo vrece para iz Saudije..... e sad sto smo sutili sutili smo kad nam udje u guzicu kilometar doce valjda i do mozga centimetar...... no tad je vec kasno..... ko rak kad metastazira.....
- vjeshalica
#18125 Re: Sebija All about
Ta raspala falsifikatorka nema ni slike sa diplomiranja.Dozer wrote: ↑08/03/2023 12:35Dobro. A gdje su njeni LICNI papiri? Licni primjerci diploma koje mora imati?uglavnomja wrote: ↑08/03/2023 12:12
sto galamis![]()
Ja imam sve svoje diplome, ovjerene i potpisane, i ukoricen, potpisan i ovjeren diplomski. To su moji licni primjerci, a iste takve ima i fakultet. Gdje su njeni?
Nije mi poznato da je iko ikad opljackao kucu Izetbegovica, pa da su ukradeni njeni primjerci diploma. Dakle- gdje su?
Jedini logican odgovor jeste da ih ona ni nema. To je islo po "sluzbenoj" liniji, zavelo se mozda ponesto u knjigama, i to je to. Nikad nije dobila diplomu u ruke jer ista nikad nije ni napravljena, nego je bilo - hajd', ok je to. Standardna SDA operativa s kojom su poceli jos u ratu.
Da sad ne nabrajam cijelu plejadu onih koje poznajem i koji su dobili diplome na taj nacin. Jedno pojavljivanje pred "komisijom" profesora koji onda licitiraju ko ce upisati koju ocjenu "nasem kolegi". Na Pravnom fakultetu je to bila ustaljena praksa u ratu. A i blisko nakon njega.