SEAT EXEO 2.0 TDI CR - koliko vrijedi

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#126 Re: SEAT EXEO 2.0 TDI CR - koliko vrijedi

Post by mali_milojica »

Meni je Insignia beton auto. Izgleda odlicno.
Neki bi rekli,Svabo je :D .
Ja bih rekao Talijanska mehanika (CDTI motor) :D
Mislim da sam procitao da su osvojili nagradu za najbolje ergonomski rijesena sjedista,koja najmanje umaraju covjeka i najbolje cuvaju leđa. Mislim da je to veoma vazno za nekoga ko u autu provodi dosta vremena,kao sto si rekao 30 000 km/god.
Pirija

#127 Re: SEAT EXEO 2.0 TDI CR - koliko vrijedi

Post by Pirija »

530i wrote:
Mlad i Nevin wrote:Pa dobro, može dacia preći pola miliona, no voziti ju nije nikakav gušt a neko ko tolike kilometre prelazi i ko ima više love sigurno hoće vozilo koje će mu pružiti užitak tokom dugih putovanja, a Daciu realno voze oni koji moraju, tj. oni koji nemaju za bolje vozilo.
Da, ali ta proizlazi iz neispravne pretpostavke da je Dacia najlošije vozilo. Za iste pare, između stotinu auta neko bira Daciu, i to ne neko, nego svaki peti Bosanac i Hercegovac u 2013. godini koji je kupio novo vozilo.

al samo u Bosni... sto ga svaki peti svabo ne kupi kad je tako dobar...
najprodavanije uvozno vozilo u Njemackoj je Nissan Qashqai koji je za Daciu svemirski brod..

bolji polovan Qashqai sa srednjim nivoom opreme nego nova Dacia sa najjacom opremom...

http://www.autoexpress.co.uk/dacia/dust ... an-qashqai
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#128 Re: SEAT EXEO 2.0 TDI CR - koliko vrijedi

Post by mali_milojica »

Pirija wrote:
530i wrote:
Mlad i Nevin wrote:Pa dobro, može dacia preći pola miliona, no voziti ju nije nikakav gušt a neko ko tolike kilometre prelazi i ko ima više love sigurno hoće vozilo koje će mu pružiti užitak tokom dugih putovanja, a Daciu realno voze oni koji moraju, tj. oni koji nemaju za bolje vozilo.
Da, ali ta proizlazi iz neispravne pretpostavke da je Dacia najlošije vozilo. Za iste pare, između stotinu auta neko bira Daciu, i to ne neko, nego svaki peti Bosanac i Hercegovac u 2013. godini koji je kupio novo vozilo.

najprodavanije uvozno vozilo u Njemackoj je Nissan Qashqai koji je za Daciu svemirski brod..

bolji polovan Qashqai sa srednjim nivoom opreme nego nova Dacia sa najjacom opremom...

Znas li da je svaki peti Golf prodat u Njemackoj kupljen od fizicke osobe,ostala 4 su kupile firme.
530i

#129 Re: SEAT EXEO 2.0 TDI CR - koliko vrijedi

Post by 530i »

Pirija wrote:
530i wrote:

Da, u Bosni gdje je standard takav kakav jeste. Uzgred, Qasqai i Duster dijele svašta nešto zajedničko, ali ne da mi se sad ponavljati novo vs. polovno i slične diskusije.
Pirija

#130 Re: SEAT EXEO 2.0 TDI CR - koliko vrijedi

Post by Pirija »

ti mora da radis u Daciji il nisi nikad ni sjeo u nju pa je falis...

530i

#131 Re: SEAT EXEO 2.0 TDI CR - koliko vrijedi

Post by 530i »

Tetak mi je vlasnik fabrike, samo šššš, nemoj nikome reći. ;-)
Post Reply