Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Meni je Insignia beton auto. Izgleda odlicno.
Neki bi rekli,Svabo je .
Ja bih rekao Talijanska mehanika (CDTI motor)
Mislim da sam procitao da su osvojili nagradu za najbolje ergonomski rijesena sjedista,koja najmanje umaraju covjeka i najbolje cuvaju leđa. Mislim da je to veoma vazno za nekoga ko u autu provodi dosta vremena,kao sto si rekao 30 000 km/god.
Mlad i Nevin wrote:Pa dobro, može dacia preći pola miliona, no voziti ju nije nikakav gušt a neko ko tolike kilometre prelazi i ko ima više love sigurno hoće vozilo koje će mu pružiti užitak tokom dugih putovanja, a Daciu realno voze oni koji moraju, tj. oni koji nemaju za bolje vozilo.
Da, ali ta proizlazi iz neispravne pretpostavke da je Dacia najlošije vozilo. Za iste pare, između stotinu auta neko bira Daciu, i to ne neko, nego svaki peti Bosanac i Hercegovac u 2013. godini koji je kupio novo vozilo.
al samo u Bosni... sto ga svaki peti svabo ne kupi kad je tako dobar...
najprodavanije uvozno vozilo u Njemackoj je Nissan Qashqai koji je za Daciu svemirski brod..
bolji polovan Qashqai sa srednjim nivoom opreme nego nova Dacia sa najjacom opremom...
Mlad i Nevin wrote:Pa dobro, može dacia preći pola miliona, no voziti ju nije nikakav gušt a neko ko tolike kilometre prelazi i ko ima više love sigurno hoće vozilo koje će mu pružiti užitak tokom dugih putovanja, a Daciu realno voze oni koji moraju, tj. oni koji nemaju za bolje vozilo.
Da, ali ta proizlazi iz neispravne pretpostavke da je Dacia najlošije vozilo. Za iste pare, između stotinu auta neko bira Daciu, i to ne neko, nego svaki peti Bosanac i Hercegovac u 2013. godini koji je kupio novo vozilo.
najprodavanije uvozno vozilo u Njemackoj je Nissan Qashqai koji je za Daciu svemirski brod..
bolji polovan Qashqai sa srednjim nivoom opreme nego nova Dacia sa najjacom opremom...
Da, u Bosni gdje je standard takav kakav jeste. Uzgred, Qasqai i Duster dijele svašta nešto zajedničko, ali ne da mi se sad ponavljati novo vs. polovno i slične diskusije.