Jel mu stari ovo drzi pleh hurmasica za pojest nakon treninga?Antifriz+ wrote: Dres je stigao do njega sigurno, jos samo da ga obuce
Sead Kolašinac
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Point.
#601 Re: Sead Kolašinac
- zalizani
#602 Re: Sead Kolašinac
Kažu da više voli tulumbe dobro zalivene agdomPoint. wrote:Jel mu stari ovo drzi pleh hurmasica za pojest nakon treninga?Antifriz+ wrote: Dres je stigao do njega sigurno, jos samo da ga obuce
- mO k3
#603 Re: Sead Kolašinac
Cabadahija wrote:Prikapo_reznac wrote:evo sad svi sto su pljuvali nek lizu, posebno vito
http://www.bhfudbal.ba/bih-vijesti/repr ... -zmaj.html
ova slika NE ZNACI NISTA - apsolutno i veliko NISTA, mogla bi biti SVE, ali za sada nije NISTA !!!
Jedan obican RAZGOVOR gdje je Kolasinac "OTPJEVAO" poznatu "pjesmu" u kojoj mu je Bosna sve, ali to ne predstavlja nista osim mozda DOBRE REKLAME za gosn selektora Löwa, i ukoliko Löw sada ne pozove Kolasinca, TEK ONDA ce Kolasinac mozda (naglasavam, MOZDA) podnijeti zahtjev za sticanje drzavljanstva BiH itd.
Tek kad "legnu" papirenzi und alles klar, tada cemo Kolasincu pozeljeti dobrodoslicu. Do tada, strpljen-spasen
ma meni se chini da on igra ,pogresnu igru
- strong69
#604 Re: Sead Kolašinac
Procedura ide prioritetno. Momak je rodjen u Njemackoj, stara mu je iz Capljine a stari je iz Sjenice. Moraju se ispuniti neki uslovi zbog njemackog drzavljanstva. Sve je spremno, ganjace se stele u policiji, ambasadi i gdje treba i vjerovatno ce imati pravo nastupa na sljedecoj zvanicnoj tekmi.ganjeta wrote:Koliko će trajati ta procedura drug? 5. dana, 5. godina, koliko?strong69 wrote:Kolasinac do danas NIJE podnio zahtjev za dobijanje drzavljanstva u Ministarstvo civilnih poslova.
S druge strane, za Bicakcica, Hadzica i Hajrovice procedura je provedena brzo u tom ministarstvu i sve je ok.
Da budem konkretan, sve se moze zavrsiti za 10-15 dana ako se malo "pogura".
- denimb
#605 Re: Sead Kolašinac
Sta vam je ba, znas koji supak bi trebao biti neko pa da se zajebava tako...ne znam, al' meni to previse ekstremno, izvoditi sve ovo sa prikrivenim ciljem...
Necu uopce da vjerujem da postoje takvi ljudi...
Necu uopce da vjerujem da postoje takvi ljudi...
- ledeni_caj
-
juventus
#607 Re: Sead Kolašinac
Stvarno više nije smiješna ta sumnja, nego postaje žalosno kakve gluposti pišete. Pa ako su Begić i Spaha rekli da će igrati, pa majku mu valjda nisu toliko glupi da nisu mogli procjeniti situaciju.
Momak jedinu poveznicu s našom zemljom ima tu što mu je majka po rođenju hercegovka i taman da kaže kako mu na pamet ne pada da igra za nas, treba ga razumjeti i ne pljuvati. Ne znam kako vas nije sramota ismijavati momka i prozivati ga za neke gluposti, pustite više tu priču, pa ne može to sve preko noći.
Hvala mu što uopšte razmišlja da igra za nas, taman nikad ne zaigrao.
Momak jedinu poveznicu s našom zemljom ima tu što mu je majka po rođenju hercegovka i taman da kaže kako mu na pamet ne pada da igra za nas, treba ga razumjeti i ne pljuvati. Ne znam kako vas nije sramota ismijavati momka i prozivati ga za neke gluposti, pustite više tu priču, pa ne može to sve preko noći.
Last edited by juventus on 29/07/2013 13:55, edited 1 time in total.
-
mouton noir
#608 Re: Sead Kolašinac
juventus wrote:Starno više nije smiješna ta sumnja, nego postaje žalosno kakve gluposti pišete. Pa ako su Begić i Spaha rekli da će igrati, pa majku mu valjda nisu toliko glupi da nisu mogli procjeniti situaciju.
Tacno tako! Ako odluci da igra za nas itekako je dobrodosao. ako ne momku svaka cast i sve najbolje nema mu se sta zamjerit. ima potpuno pravo i slobodu izbora
- phillie
#609 Re: Sead Kolašinac
Kad i zaigra za nas, bice to zbog toga "sto ga Lowe nije zvao da igra za "elf" "
nasa posla.
- Infaze Studio
#610 Re: Sead Kolašinac
Pa sta mislis, da li bi odbio Elf da ga sutra pozovu?
-
SaPnA
#611 Re: Sead Kolašinac
ja mislim da bi 
- phillie
#612 Re: Sead Kolašinac
Njemu na obraz sta god uradio...Infaze Studio wrote:Pa sta mislis, da li bi odbio Elf da ga sutra pozovu?
- It_is_a_Leclerc
#613 Re: Sead Kolašinac
Ovo nije tačno.strong69 wrote:Procedura ide prioritetno. Momak je rodjen u Njemackoj, stara mu je iz Capljine a stari je iz Sjenice. Moraju se ispuniti neki uslovi zbog njemackog drzavljanstva. Sve je spremno, ganjace se stele u policiji, ambasadi i gdje treba i vjerovatno ce imati pravo nastupa na sljedecoj zvanicnoj tekmi.ganjeta wrote:Koliko će trajati ta procedura drug? 5. dana, 5. godina, koliko?strong69 wrote:Kolasinac do danas NIJE podnio zahtjev za dobijanje drzavljanstva u Ministarstvo civilnih poslova.
S druge strane, za Bicakcica, Hadzica i Hajrovice procedura je provedena brzo u tom ministarstvu i sve je ok.
Sead Kolašinac nema naše civilno ni sportsko državljanstvo. Čak i da se može "pogurati" dobijanje civilnog državljanstva institutom zaslužnog građana, nema mu ga ko odobriti jer nam Vijeće ministara ode na godišnji odmor. Tek kad ga dobije, mora predati molbu FIFA-i, koja to može otezati mjesecima..
- mO k3
#614 Re: Sead Kolašinac
Pa to je poenta !!!phillie wrote:Kad i zaigra za nas, bice to zbog toga "sto ga Lowe nije zvao da igra za "elf" "nasa posla.
Ili cu da igram za BiH ili ne ,nema neke price "zao mi sto me Löw nije zvao "
Vid pjanica od prve minute za nas
- MOSALJOZE
#615 Re: Sead Kolašinac
Bravojuventus wrote:Stvarno više nije smiješna ta sumnja, nego postaje žalosno kakve gluposti pišete. Pa ako su Begić i Spaha rekli da će igrati, pa majku mu valjda nisu toliko glupi da nisu mogli procjeniti situaciju.
- Logovan
#616 Re: Sead Kolašinac
Gdje su oni što su govorili da je izgubljen za našu reprezentaciju????
Sve je gotovo, lik će igrati za BiH.
Jao svim našim protivnicima kad Seo zaigra. 
Gledaj ručke...ledeni_caj wrote:http://www.scsport.ba/uploads/slike/130 ... asinac.JPG
SEO bokser.
- Partijaner
#617 Re: Sead Kolašinac
Seo voli bosanski sudzuk i to je presudilo. 
- MOSALJOZE
#618 Re: Sead Kolašinac
http://www.sport.ba/fudbal/od-jutros-sv ... svaki-dan/
“Od jutros smo uključili sve koji trebaju biti uključeni u ovaj posao, a tu podrazumijevam i Ministarstvo civilnih poslova BiH i sve druge nadležne institucije”.
“Od jutros smo uključili sve koji trebaju biti uključeni u ovaj posao, a tu podrazumijevam i Ministarstvo civilnih poslova BiH i sve druge nadležne institucije”.
- GeneralBHF
#619 Re: Sead Kolašinac
Znaci ti si od sada "markiran" kao pouzdan izvor informacija iz Ministarstva civilnih poslova.strong69 wrote:Imam druze. Prijatelj mi je javio jutros da su zvalishalla wrote:Pošto si jutros napisao da "Kolasinac do danas NIJE podnio zahtjev za dobijanje drzavljanstva u Ministarstvo civilnih poslova", pretpostaviću da imaš neku novu vijest?strong69 wrote:MUŠTULUK!Bice podnesena aplikacija
- phillie
#620 Re: Sead Kolašinac
I de vi sad meni recite, zar se ovo nije moglo uraditi prije dva mjeseca? Sta je to sad Kolasinac uradio pa su se u Savezu digli na noge? Ovo mislim na izjave selektora da sam Kolasinac mora srediti papire, pa onda da Savez "djeluje". Ako je bilo samo do razgovora porodice Kolasinac sa predsjednikom Begicem i kapitenom Spahicem, zar se taj razgovor nije mogao obaviti ranije?
-
udrch
#621 Re: Sead Kolašinac
procedura kreće od majke mu..ja vjerujem da ona nema nikakvih naših dokumenata..
ona mora prvo prijaviti prebivalište, pa dobiti ličnu kartu..
na osnovu toga on podnosi zahtjev za državljanstvo..
kad mu se to odobri, onda se mora uvesti u knjigu državlajna, pa vaditi dokumente..
a tek onda sportsko..
i hvala Bogu da će ovo uskoro biti riješeno..
ona mora prvo prijaviti prebivalište, pa dobiti ličnu kartu..
na osnovu toga on podnosi zahtjev za državljanstvo..
kad mu se to odobri, onda se mora uvesti u knjigu državlajna, pa vaditi dokumente..
a tek onda sportsko..
i hvala Bogu da će ovo uskoro biti riješeno..
- DonVito
#622 Re: Sead Kolašinac
Ovaj sport opet pali raju.MOSALJOZE wrote:http://www.sport.ba/fudbal/od-jutros-sv ... svaki-dan/
- DonVito
#623 Re: Sead Kolašinac
Cabadahija wrote:Prikapo_reznac wrote:evo sad svi sto su pljuvali nek lizu, posebno vito
http://www.bhfudbal.ba/bih-vijesti/repr ... -zmaj.html
ova slika NE ZNACI NISTA - apsolutno i veliko NISTA, mogla bi biti SVE, ali za sada nije NISTA !!!
Jedan obican RAZGOVOR gdje je Kolasinac "OTPJEVAO" poznatu "pjesmu" u kojoj mu je Bosna sve, ali to ne predstavlja nista osim mozda DOBRE REKLAME za gosn selektora Löwa, i ukoliko Löw sada ne pozove Kolasinca, TEK ONDA ce Kolasinac mozda (naglasavam, MOZDA) podnijeti zahtjev za sticanje drzavljanstva BiH itd.
Tek kad "legnu" papirenzi und alles klar, tada cemo Kolasincu pozeljeti dobrodoslicu. Do tada, strpljen-spasen
- jeza u ledja
#624 Re: Sead Kolašinac
Nema sansi. Cak i kad sve rijesi u vezi naseg drzavljanstva, tek onda mora cekati na promjenu sportskog.strong69 wrote:Procedura ide prioritetno. Momak je rodjen u Njemackoj, stara mu je iz Capljine a stari je iz Sjenice. Moraju se ispuniti neki uslovi zbog njemackog drzavljanstva. Sve je spremno, ganjace se stele u policiji, ambasadi i gdje treba i vjerovatno ce imati pravo nastupa na sljedecoj zvanicnoj tekmi.ganjeta wrote:Koliko će trajati ta procedura drug? 5. dana, 5. godina, koliko?strong69 wrote:Kolasinac do danas NIJE podnio zahtjev za dobijanje drzavljanstva u Ministarstvo civilnih poslova.
- strong69
#625 Re: Sead Kolašinac
OK. Iskljucujem se iz rasprave.
Strucnjaci, ovo je naknadni upis u drzavljanstvo a ne prijem! Niti mu je potrebna posebna procedura za drzavljanstvo, niti ce podnositi zahtjev za sportsko drzavljanstvo. Vjerovali ili ne, opstina Capljina i Ministarstvo civilnih poslova zavrsice naknadni upis za 10-15 dana.
Strucnjaci, ovo je naknadni upis u drzavljanstvo a ne prijem! Niti mu je potrebna posebna procedura za drzavljanstvo, niti ce podnositi zahtjev za sportsko drzavljanstvo. Vjerovali ili ne, opstina Capljina i Ministarstvo civilnih poslova zavrsice naknadni upis za 10-15 dana.
Last edited by strong69 on 29/07/2013 18:54, edited 1 time in total.