@rossoner, nemoj me pogresno razumjeti, ali postenje nije isto sto i sposobnost.rossoner wrote: Prije svega zelim reci seln da se, koliko god to nekima bolno bilo, slazem s tom cinjenicom. Uvijek mi najjaci i najpametniji a niđe nas...
Ja gledam na ovo oko politike da treba ako nista izabrati manje zlo. Zato moja teza o podrzavanju ovih stranak SDU, Nasa stranka, LDS, ... Kazete kako su isfurani ljudi iako kao stranka nikad nisu bili na vlasti. Za @canton i za ostale vjecne pesimiste : Dok su bili u drugim strankama ti ljudi, sta su necasno i neposteno cinili prema Drzavi i narodu ??? Molim vas, nema smisla na taj nacin argumentovati. Jedino mi je malo Emir Zlatar mutan jer je mijenjao dresove, i oblacio moj najomrazeniji u BiH, ali ovo ostalo stvarno nemate nikakvog razloga govoriti. Eto Miro Lazovic je krao, Stjepan je krao, PEcanac je krao, Ivo je krao... Ma dajte molim vas... Smijesna prica.
Znam tonu postenih ljudi koji ne bi uzeli tudje po cijenu da umru od gladi, ali to ih ipak ne cini pogodnim za politicke funkcije.