Zanimljivo je kome su se obratili za pomoc ... kao i do sada.RFE wrote:
BANJALUKA
Srpska demokratska stranaka (SDS) saopštila je sinoć da će pokrenuti tužbu protiv visokog predstavnika Pedija Ešdauna u Velikoj Britaniji ili u nekoj od zemalja Evropske unije (EU).
Nakon vanredne sjednice Predsjedništva SDS-a objavljeno je kako je ova stranka, odlukama visokog predstavnika, dovedena do "potpunog finansijskog sloma” i da te mjere imaju cilj onemogućiti djelovanje stranke.
SDS očekuje da u roku od dva dana dobije podršku stranaka koje čine većinu u državnom Parlamentu, a to su još Stranka demokratske akcije (SDA) i Hrvatska demokratska zajednica (HDZ).
Ukoliko ne dobije podršku u osudi političke odmazde prema SDS-u, ova stranka će, najavljeno je, pokrenuti pitanje povjerenja Vijeću ministara BiH i povući se iz parlamentarne većine u državnom Parlamentu.
Predsjednik SDS-a Dragan Čavić najavio je radikalizaciju u djelovanju Stranke.
SDS u panici ... trazi pomoc SDA i HDZ
-
Prenj
#1 SDS u panici ... trazi pomoc SDA i HDZ
Radi guza ...
Last edited by Prenj on 27/09/2005 16:01, edited 1 time in total.
- manijak1
I šta će ondaUkoliko ne dobije podršku u osudi političke odmazde prema SDS-u, ova stranka će, najavljeno je, pokrenuti pitanje povjerenja Vijeću ministara BiH i povući se iz parlamentarne većine u državnom Parlamentu.
-
Prenj
Jednostavan je plan, skloniti se u 'opoziciju' dok oluja ne prodje.manijak1 wrote:I šta će ondaUkoliko ne dobije podršku u osudi političke odmazde prema SDS-u, ova stranka će, najavljeno je, pokrenuti pitanje povjerenja Vijeću ministara BiH i povući se iz parlamentarne većine u državnom Parlamentu.![]()
Nije ovo '92
![]()
a za njih nikada nije ni prošla.
A onda ce se vratiti, uz podrsku saveznika.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
jedan tebi, jedan meni...pitt wrote:Spore se oko talaPrenj wrote:Koalicioni partneri se jos nisu izjasnili kada i kako ce pomoci SDSu.:D:D
drugi tebi, DVA meni...
treci tebi, TRI meni....
kako mi ide ova matematika? mogu li u vladajucu koaliciju??
- jazzer
#11 Re: SDS u panici ... trazi pomoc SDA i HDZ
.[/quote]RFE wrote:
Ovo je dobro. Do sada su bili liberali a od sada ce se radikalizovati
Koja stoka, boze dragi.
-
Prenj
... rodjena da vlada ...mIRCerka wrote:jedan tebi, jedan meni...pitt wrote:Spore se oko talaPrenj wrote:Koalicioni partneri se jos nisu izjasnili kada i kako ce pomoci SDSu.:D:D
drugi tebi, DVA meni...
treci tebi, TRI meni....
-
mIRCerka
Prenj wrote:... rodjena da vlada ...mIRCerka wrote:jedan tebi, jedan meni...pitt wrote: Spore se oko tala:D:D
drugi tebi, DVA meni...
treci tebi, TRI meni....

jesam jesam....
a nesto ne znam da SDS moze biti radikalniji nego sto jeste.....
-
Zadig
jos samo jedna u nizu politickih situacija u bosni i hercegovini dje dzelati naroda otvoreno pokazuju da njihovo dzelatstvo nemoze da opstane bez podrske svih dzelata, koji svojoj stoci u tori uliva strah od tih istih dzelata bez kojih i sami ne mogu

-
Prenj
... sto je Alija jako dobro znao kada je odbio Holbrooke-ovu ponudu za ukidanje SDS-a.Zadig wrote:jos samo jedna u nizu politickih situacija u bosni i hercegovini dje dzelati naroda otvoreno pokazuju da njihovo dzelatstvo nemoze da opstane bez podrske svih dzelata, koji svojoj stoci u tori uliva strah od tih istih dzelata bez kojih i sami ne mogu
- flora.sa
da me nije stid same sebe...sad bih se ispsovala, da više i gore ne mogu....
ojjjjjjjjjjjjjj.......kakao ih mrzim sve.................................
usrali su sve što se moglo usrati, ali i dalje seru, i ne misle prestati da seru .....
ojjjjjjjjjjjjjj.......kakao ih mrzim sve.................................
usrali su sve što se moglo usrati, ali i dalje seru, i ne misle prestati da seru .....
-
mIRCerka
da makar puste vodu s vremena na vrijeme, bilo bi lakse... takvu medijsku hajku dizu ovih dana jer valjda ocekuju da se narod sazali na SDS....flora.sa wrote:da me nije stid same sebe...sad bih se ispsovala, da više i gore ne mogu....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ojjjjjjjjjjjjjj.......kakao ih mrzim sve.................................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a to sto nisu dali reformu policije, ma treba im i vodu zavrnuti
- flora.sa
mirci, neka im tako ti Boga, ne zatvaraju vodu...mIRCerka wrote:da makar puste vodu s vremena na vrijeme, bilo bi lakse... takvu medijsku hajku dizu ovih dana jer valjda ocekuju da se narod sazali na SDS....flora.sa wrote:da me nije stid same sebe...sad bih se ispsovala, da više i gore ne mogu....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ojjjjjjjjjjjjjj.......kakao ih mrzim sve.................................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a to sto nisu dali reformu policije, ma treba im i vodu zavrnuti![]()
ionako se gušim, nemam zraka, i ovo malo što je ostalo toliko smrdi, od njihove "fine" politike....
trebalo bi da potonemo ko Atlantida, i da drugi djeci mogu da pričaju o jednoj ukletoj zemlji koju su uništili političari iz SDS-HDZ-SDA koalicije, i koja je zbog toga morala da nestane...
šteta...
jer Bosna da prostiš,
jedna zemlja imade,
i posna, i bosa,
i hladna i gladna,
i k tomu još da prostiš
prkosna od sna....
vrijeme joj je da se konačno probudi, inače se o nama snimati horori....
-
mIRCerka
definishi normalno????pitt wrote:Treba glasachi (posebno mladi) da se probude i glasaju za normalne ljude.....ne za stoku
ma treba prvo da sacekamo da pomru ovi dozivotni politicari, i onda mladi da preuzmu funkcije....
- pitt
Normalan (po Dr. Pittu)- mladji, nacionalno neopterecen, gradjanski orjentisan, struchan, znanje jezika, uspjesan u profesiji, komunikativan, itd.mIRCerka wrote:definishi normalno????pitt wrote:Treba glasachi (posebno mladi) da se probude i glasaju za normalne ljude.....ne za stoku
ma treba prvo da sacekamo da pomru ovi dozivotni politicari, i onda mladi da preuzmu funkcije....
Aha...samo ti cekaj....,i poslije starih dolaze stari....sve dok im se na izborima ne kaze NE.
Al jok....bolje po centralu ispijat kafu i palmudati dok drugi odlucuju o tvojoj sudbini.
- danas
#22 Re: SDS u panici ... trazi pomoc SDA i HDZ
na zalost, nista novo u ovom filmu...Prenj wrote:Radi guza ...
Zanimljivo je kome su se obratili za pomoc ... kao i do sada.RFE wrote:
BANJALUKA
Srpska demokratska stranaka (SDS) saopštila je sinoć da će pokrenuti tužbu protiv visokog predstavnika Pedija Ešdauna u Velikoj Britaniji ili u nekoj od zemalja Evropske unije (EU).
Nakon vanredne sjednice Predsjedništva SDS-a objavljeno je kako je ova stranka, odlukama visokog predstavnika, dovedena do "potpunog finansijskog sloma” i da te mjere imaju cilj onemogućiti djelovanje stranke.
SDS očekuje da u roku od dva dana dobije podršku stranaka koje čine većinu u državnom Parlamentu, a to su još Stranka demokratske akcije (SDA) i Hrvatska demokratska zajednica (HDZ).
Ukoliko ne dobije podršku u osudi političke odmazde prema SDS-u, ova stranka će, najavljeno je, pokrenuti pitanje povjerenja Vijeću ministara BiH i povući se iz parlamentarne većine u državnom Parlamentu.
mene samo interesuje koliko puta treba da vidimo ovu reprizu, da bismo shvatili scenario...
-
Klon
hajmo sada svi na ulicu da kupimo pare da nam SDS prezivi.
A pogotovo nam sada treba pomoc dijaspore.
POZIV DIJASPORI
Vi sada zivite vani,
ali nemojte zaboraviti
koje to vama omogucijo
SDS.
sada imate priliku da pokazete svoju
zahvalnost.
pare uplatite na konto Radovana Karadzica,
koji sada vise nema razloga da se raduje.
nemojte zaboraviti, to za buducnost vase domovine
Bosne i Hercegovine.
A pogotovo nam sada treba pomoc dijaspore.
POZIV DIJASPORI
Vi sada zivite vani,
ali nemojte zaboraviti
koje to vama omogucijo
SDS.
sada imate priliku da pokazete svoju
zahvalnost.
pare uplatite na konto Radovana Karadzica,
koji sada vise nema razloga da se raduje.
nemojte zaboraviti, to za buducnost vase domovine
Bosne i Hercegovine.
- Novi_Nick
Sta mislite o ovom scenariju
Korak 1:
Srbi ubacuju svoje politicke kadrove u SDA a zatim idu i proglasavaju u ime Bosanaca i Hercegovaca i u maskopiji sa tkz Bosnjackim politicarima (izdajnicima) u BiH tri federalne republike.
Korak 2:
Povlace tuzbu u Hagu za agresiju i genocid te unistavaju pozitivno rjesenje tuzbe u korist BiH.
Tim potezom bi Srbi realizovali sve sssvoje ciljeve koje su sebi i nametnuli da sprovedu od 92' do danas o trodjelnoj podijeli BH teritorije
?
Korak 1:
Srbi ubacuju svoje politicke kadrove u SDA a zatim idu i proglasavaju u ime Bosanaca i Hercegovaca i u maskopiji sa tkz Bosnjackim politicarima (izdajnicima) u BiH tri federalne republike.
Korak 2:
Povlace tuzbu u Hagu za agresiju i genocid te unistavaju pozitivno rjesenje tuzbe u korist BiH.
Tim potezom bi Srbi realizovali sve sssvoje ciljeve koje su sebi i nametnuli da sprovedu od 92' do danas o trodjelnoj podijeli BH teritorije
- dizZaster
fantazijaNovi_Nick wrote:Sta mislite o ovom scenariju![]()
Korak 1:
Korak 2:
Tim potezom bi Srbi realizovali sve sssvoje ciljeve koje su sebi i nametnuli da sprovedu od 92' do danas o trodjelnoj podijeli BH teritorije![]()
?